Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לובי לנפגעי פורד פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא שמעת שבגלל הפוסט הזה שלך VW הגישו בקשה לפשיטת רגל :lol:

איזו הגזמה - אני עובד במקום עבודה די גדול (כ-500 עובדים) - לא לכולם יש ליסינג, אך לא חסרים כאן פוקוסים בכלל.

לא חסר כאן חברים עם פוקוסים ולא שמעתי על בעיות מיוחדות (כולל הקצין רכב שאני מכיר).

אם זה היה נכון אז אחרי פעם אחת עם רכב כזה לא היו מזמינים יותר פוקוסים, לא ?

שמע, קודם העלת תמונות של קורולה שנראית לי מאוד מוכרת.

עכשיו אתה כותב שאתה עובד במקום עבודה עם 500 עובדים ושלקצין הרכב שלך יש פוקוס.

אני מתחיל לחשוד שאתה נמצא במשרד ליד.. :?

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בקיצור, אתה מחפש שמועות או אמיתות? :wink:

שמועות אני יכול להפיץ לבד.

אני מחפש אמיתיות מבעלי פיאסטות בפועל.

פשוט נראה לי דיי מוזר שהפיאסטה מוצלחת והפוקוס לא, כאשר יש להן אותו מנוע (עם שינויים קלים) ואותו הגיר.

פורסם

אהה, אתה כבר משוכנע שהפוקוס לא מוצלחת... סבבה.

אני קורא את השרשור ודי מגחך. יותר מדי מספרי סיפורים. יש פה חברה שיש להם פוקוס, אומרים שהמצב טוב אבל מדלגים עליהם.

מבינהם דווקא יש אנשים שבעיני רציניים ואמינים מאוד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
שמע, קודם העלת תמונות של קורולה שנראית לי מאוד מוכרת.

עכשיו אתה כותב שאתה עובד במקום עבודה עם 500 עובדים ושלקצין הרכב שלך יש פוקוס.

אני מתחיל לחשוד שאתה נמצא במשרד ליד..

אהבתי :lol:

רק תיקון קטן - לא רשמתי שלקצין רכב שלנו יש פוקוס - התכוונתי שיוצא לנו לדבר על רכבים בהפסקות קפה מדי פעם.

אני לא יודע איזה רכב יש לו (אשאל אותו בפעם הבאה)

פורסם
אהה, אתה כבר משוכנע שהפוקוס לא מוצלחת... סבבה.

אני קורא את השרשור ודי מגחך. יותר מדי מספרי סיפורים. יש פה חברה שיש להם פוקוס, אומרים שהמצב טוב אבל מדלגים עליהם.

מבינהם דווקא יש אנשים שבעיני רציניים ואמינים מאוד.

האמת, אני לא משוכנע בכלום.

אבל אומרים שאין עשן בלי אש, כך שאני מאמין לפחות לחלק מן המגיבים פה (יחד עם זאת, גם אני לא מאמין לכאלו שכותבים שמכירים מישהו שמכיר מישהו שלשכן שלו הייתה פוקוס וידה ידה ידה..)

אז בכל זאת, לפני שאני רוכש רכב חדש הייתי שמח לוודא שאין סביבו עשן.

פורסם
נכון, אתה צודק....

מרק היקר, 11 שנה עם וואג - 7 רכבים. בכולם אותה תחושה, גם במוסך הכירו את זה.

יתרה מכך, קיים גם ברכבים של חברים כי פשוט ככה המצב, זאת הספוגיות הקלה הראשונית במהלך הדוושה.

במקום להתחכם כל הזמן, תנסה לנהוג ברכב אחר שבולם טוב ותראה שאני וחבריי צודקים. אין זה אומר שהבלמים גרועים - ההפך, היכולת בלימה טובה בהחלט, רק מהלך הדוושה הראשוני ספוגי וחסר נשיכה. לפחות ביחס לזה של הפוקוס והקוגה.

נו שויין...אתה מתחיל את התגובות שלך בהקשר של רכבי קונצרן VAG בכול תרועה רמה ולאחר מכן בקול ענות.

הבנתי אותך.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתם מזכירים את VAG, אז לצורך הדיוק, למי שטוען שאין גיר כפול מצמדים מושלם, הגיר בסופרב שלי מושל לטעמי (לאחר חבלי לידה יש להודות). יאמר לזכותם של סקודה שהם, לפחות לטעמי, טיפלו יפה בבעיה, החליפו איפה שהיה צריך להחליף, והאריכו מיוזמתם את האחריות על הגיר ל- 5 שנים.

פורסם
נכון, אתה צודק....

מרק היקר, 11 שנה עם וואג - 7 רכבים. בכולם אותה תחושה, גם במוסך הכירו את זה.

יתרה מכך, קיים גם ברכבים של חברים כי פשוט ככה המצב, זאת הספוגיות הקלה הראשונית במהלך הדוושה.

במקום להתחכם כל הזמן, תנסה לנהוג ברכב אחר שבולם טוב ותראה שאני וחבריי צודקים. אין זה אומר שהבלמים גרועים - ההפך, היכולת בלימה טובה בהחלט, רק מהלך הדוושה הראשוני ספוגי וחסר נשיכה. לפחות ביחס לזה של הפוקוס והקוגה.

איך הגעת בכלל לוואג, משרשור שעוסק בפורד פוקוס?

פורסם
מישהו פה זוכר את מה שכתבתי לגבי ה TSI +DSG מנסיון?

קראו לי נביא זעם שמנבא שטויות,ואין באינטרנט שום סימוכין לכך.

תמשיכו לקנות פוקוס, שיתפרקו לכם הגומיות בדלתות,שיתקלף ההגה,שתתפרק ידית בלם היד,שיקרעו צינורות מים תחתונים, ג'אנטים עשויים מחמאה,כמעט כל בור גורם לעיקום בג'אנט.

בזיון.

העיקר שברשיון רשום " גרמניה".

אחרי למעלה משנה ו30K ק"מ, שום דבר ממה שכתבת לא מוכר לי.

למעט קפיצות קלות בגיר במהירות איטית (לפעמים) ודושת בלם קשה מאד במהירות איטית בתחילת נסיעה (קרה פחות מ10 פעמים), אין לי שום תלונה.

אם הייתי חוזר שנה אחורה, לא הייתי משנה את הבחירה שלי בפוקוס, שהייתה בזמנו הסטיישן היחידה שעלתה כמו גרסת ה4 דלתות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הקטע עם דוושת הבלם מדאיג הרבה יותר מהגיר או גומיות.

מה זאת אומרת דוושה קשה? האם הרכב לא/בקושי עוצר?

גם במהירות של חניה ניתן למחוץ ילד קטן למוות, זה ממש לא משהו שהייתי מקל ראש!

פורסם
האמת, אני לא משוכנע בכלום.

אבל אומרים שאין עשן בלי אש, כך שאני מאמין לפחות לחלק מן המגיבים פה (יחד עם זאת, גם אני לא מאמין לכאלו שכותבים שמכירים מישהו שמכיר מישהו שלשכן שלו הייתה פוקוס וידה ידה ידה..)

אז בכל זאת, לפני שאני רוכש רכב חדש הייתי שמח לוודא שאין סביבו עשן.

אתה מוזמן ליצור איתי קשר (אני פתחתי את הקישור) לבוא ולהתרשם מהדבר הזה שנקרא רכב....

פורסם

כדי לחדד את הנושא של הברקס:

גם כאשר המנוע חם- אחרי נסיעה של שעה - כשעוזבים את הדוושה של הברקס בלי לגעת בגז וגולשים כמטר או שתיים בלי לשחרר את הדוושה לגמרי, למשל בחניה או בגלישה קלה ברמזור, בלחיצה חזקה כדי לעצור לגמרי- הרכב ממשיך לגלוש כאילו לא לחצת כלל.המעצור יד תמיד עוזר!! במוסך המרכזי לא עשו כלום- לא הצליחו "לשחז את המצב"

(שיספרו את המכות על הטמבון...):evil:

פורסם
איך הגעת בכלל לוואג, משרשור שעוסק בפורד פוקוס?

כי וואג מייבאים לארץ לימונים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
כדי לחדד את הנושא של הברקס:

גם כאשר המנוע חם- אחרי נסיעה של שעה - כשעוזבים את הדוושה של הברקס בלי לגעת בגז וגולשים כמטר או שתיים בלי לשחרר את הדוושה לגמרי, למשל בחניה או בגלישה קלה ברמזור, בלחיצה חזקה כדי לעצור לגמרי- הרכב ממשיך לגלוש כאילו לא לחצת כלל.המעצור יד תמיד עוזר!! במוסך המרכזי לא עשו כלום- לא הצליחו "לשחז את המצב"

(שיספרו את המכות על הטמבון...):evil:

אם המצב הוא כזה כפי שאתה מתאר אז תזרוק להם את המפתחות של הרכב על השולחן ותשאיר את הרכב במוסך עד אשר ימצא פיתרון.

פנה ישירות לייצרן הרכב וגם לאיגוד המוסכים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...