Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לובי לנפגעי פורד פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יכול להיות מאוד שהם אמינות מאד , אני לא מטיל ספק בכך , אבל אני מבטיח לך שלאחר נסיעה של 5 דקות ב SPACE STAR ,אתה

לא תתקרב לרכב הזה יותר , ואפילו תתגעגע לגיר הרובוטי של ה-107 . זה עד כדי כך .

לספייס סטאר יש גיר רציף מעולה! ובסגמנט הזה (העירוני/עירוני+) הוא טוב מכל גיר אוטו' בכל הקשור לזמינות הכוח, ביצועים, כיול תיבה+דוושה וחיסכון.

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לספייס סטאר יש גיר רציף מעולה! ובסגמנט הזה (העירוני/עירוני+) הוא טוב מכל גיר אוטו' בכל הקשור לזמינות הכוח, ביצועים, כיול תיבה+דוושה וחיסכון.

רק אחרי 70 קמ"ש אם תנסה להאיץ חזק , תצטרך בולם זעזועים לגב ואטמי אוזניים . בזינוק מעמידה הוא חושב לנסוע ...לא לנסוע

בסוף הוא נוסע . אין לו ברירה . והיציבות ? זה לא באנציקלופדיה שלו .

פורסם
יכול להיות מאוד שהם אמינות מאד , אני לא מטיל ספק בכך , אבל אני מבטיח לך שלאחר נסיעה של 5 דקות ב SPACE STAR ,אתה

לא תתקרב לרכב הזה יותר , ואפילו תתגעגע לגיר הרובוטי של ה-107 . זה עד כדי כך .

נסעתי על ה-SPACE STAR, היא סבירה מאוד ביחס למחיר ותעולת שהיא נותנת זמינות הכוח לא כזאת חזקה אבל עדיין רכב חמוד לצעירים לעיר ולנסיעות חד פעמיות מחוץ לעיר.

asdasdasd

פורסם

קודם תגובה ל-108 shayy, אתה עובד בפורד?

ותשובה למי שכתב שלא עושים נסיעת מבחן- זה לא נכון! עשיתי, וכל עוד הרכב היה חדש - כ2000 ק"מ - הכל היה נהדר,

התחלת נסיעה חלקה, בלי קפיצות ובלי רעידות. כנראה שכך הם מצליחים למכור. גם בפעם שניה, אחרי החלפת מצמדים היה בסדר לאורך של כ-2000 ק"מ.

(בואו נעשה חשבון- 3 שנים * 30K ק"מ לשנה, לחלק ל2K כמה מצמדים יוצא ?)

פורסם
קודם תגובה ל-108 shayy, אתה עובד בפורד?

לא עובד, לא עבדתי ורוב הסיכויים שלא אעבוד שם. ובכלל לא בתחום הרכב או דברים שקשורים אליו...

וגם אתה לא תעבוד עלי... זאת התשובה שלך? עבור מי אתה עובד ואיזה אינטרס אתה משרת?

זה שלקחת אישית את התייחסותי ב 108 לתגובה 106 ש"אינה שלך", אלא של גורם שנרשם לצורך השמצה בלבד, רק מעלה לי את החשד...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אין ספק שיש פה כמה תגובות משעשעות במיוחד כמו זאת של KANTER , או יותר מזה של המשתמש MAXIZAM שממש יצא למסע ג'יהאד אישי נגד הפוקוס:wink: בלמים, ציריות, צינורות מים, גומיות, ג'אנטים שמתעקמים מכל בור, מזגן גמור, צריכת דלק אסטרונומית...

אולי עבדו עליך ונתנו לך לאדה עם סמל של פורד?

אבל תראו איזה יופי, רוב אלו שיש להם פוקוס (אם לא כולם), לא מכירים את התופעה או לא נתקלו בה. מי שנתקל זה כאלו שיש "בחברה" כזה, שיש "בשכונה" כזה, ששמעו שראו ושקראו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

שים לב איך falou הריח אותו על ההתחלה - הודעה 9.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כשאדם שם כל כך הרבה כסף על מוצר ומתברר לו שהוא לא מה שהבטיחו לו/הבין שהבטיחו לו/ציפה שיהיה (מחק את המיותר) הוא יוצר למסע צלב כחלק ממנגנון הגנה פנימי שמורה לו למצוא עוד אנשים שמרגישים כמוהו (להיות היחיד שדפקו אותו זה מבאס. הרבה פחות נורא לגלות שנדפקת יחד עם כולם).

הסיבה העיקרית לדעתי מהאכזבה של לא מעט אנשים שנמצאים גם בפורומים היא שעיתונות הרכב היללה את הפוקוס כשיצה והציגה אותו כרכב כמעט מושלם תוך התעלמות מהחסרונות שלה (גם כתבי רכב הם בני אדם וגם הם מצליחים להסתנוור לפעמים). אנשים קנו בהרגשה שהרבה גדולים ומנוסים מהם החליטו שזה הרכב הכדאי ביותר.

אחרי כמה שבועות מתרגילים לאבזור ולכל הגימיקים ואז החסרונות מתחילים לצוץ. פתאום ברך ימין מקבלת יבלת מהקונסולה, אין מקום לרגל שמאל (לא שמעתי את זה מהרבה אבל לי וגם לעוד אחד שנוהג עליה אצלי מאוד מפריע שהמשען לרגל שמאל קצר), המושב האחורי פתאום צפוף והגיר מתחיל לשגע (אחת הסיבות העיקריות שבדללה פסלתי את הפוקוס עבורי היא הגיר. לא אהבתי את ההתנהגות שלו בנהיגה נמרצת אבל לא ממש אגרסיבית).

אנשים חשבו שהם מקבלים מינימום מרצדס מוקטנת ואז המציאות מכה בפנים. זה לא שהפוקוס גרועה אבל היא רחוקה מלהיות מושלמת ויש לא מעט אנשים שדווקא הפשרות שנעשו בפוקוס מפריעות להם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב אז היום עשיתי מעשה וביררתי אצל קצין ברכב שלנו לגבי הפוקוס החדשה.

לדבריו, זה אחד הרכבים הכי אמינים שיש לו, כאשר מתוך 19 רכבים (הזקן מבניהם בעל 90 אלף ק״מ) לא נמצאה אפילו תקלה אחת.

לא בגיר, לא בבלמים, פשוט כלום!

ובאותו הנושא, אתמול יצא לי לנסוע 200 ק״מ על ג׳טה מהעבודה (1.6 DSG7 בת שלוש עם 100,000 ק״מ)

הגיר היה פשוט נורא, עם העברות איטיות ומאוד מורגשות, רעידות בתחילת נסיעה, ריח שרוף ובאופן כללי הרכב הרגיש עגלה.

פורסם

עוד סטטיסטיקה חסרת משמעות של גולש מקרי:

הרכב של ההורים שלי, סטישן שעלה על הכביש בסוף 2011.

נסועה נמוכה. אפס בעיות, לא גומי ולא בלמים.

התיבה לא חלקה כמו שהייתה בשנה הראשונה,

אבל זה נעלם אחרי נסיעה קצרה. בלאי רגיל, אני מניח.

יחסית למתחרות באותה רמת מחיר - וזאת דעתי האישית והבלתי מחייבת -

בידוד הרעשים עדיין הטוב בקטגוריה, ומערכת השמע טובה יותר מהשאר, בהפרש גדול.

מתלים? עדיין יותר טובה מהיונדאי. השקט בנסיעה תורם באופן משמעותי לרעננות

בתום נסיעות ארוכות, ובשבילו אני בהחלט מוכן להתפשר על קונסולה מקושקשת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה מה שקורה כשבשביל הרבה יצרנים וקונים נוחות = הרבה דברים שבהם לוחצים כפתור ונדלקת נורה.

דוחפים לאוטו טון איבזור מיותר במקום להשקיע מחשבה בארגונומיקה, אמינות מכנית, ואיכות חומרים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מישהו יכול להגיד אם הPOWERSHIFT של פורד עבר שינוי מהותי מבחינת אמינות בחודשים האחרונים?

אני עומד לפני רכישת רכב (יותר נכון 4 רכבים) והפיאסטה היא אחת המועמדות.

בנוסף\ שלחתי לאיילון מוטורס אימייל עם בקשה להצעת מחיר עבור יבוא ה1L אקובוסט 125 כ"ס עם גיר PS

fastgt, ה-1.0EB אינה מיוצרת בשידוך לתיבה אוטומטית / רובוטית, רק ידנית (ב-100 וב-125).

לפני מספר דקות שוחחתי עם שי (מנהל מכירות של איילון) לגבי הזמנה של 1.0EB (ה-125) - בודק לי את הנושא ויעדכן אותי עד סוף השבוע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, המון תודה על העזרה, אגב, בדיוק לאותו שי נתבקשתי לשלוח אימייל לאחר 3 שיחות שלא חזרו אלי.., ותנחש, מיום חמישי בבוקר עדיין אין תגובה לאימייל.

שירות מחפיר, מעניין מה קורה לאחר הקניה מאילון מוטורס.

• תוכן חדש...