Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשרות לשלם באתר של Aliexpress

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הויזה נטען זה מכה מכה, עמלות גבוהות מאוד וסתם כאב ראש של כרטיס נוסף. היה לי בעבר, לא יעיל במיוחד כשאתה רוצה לדעת כמה יתרה נשאר לך בו.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל אלה ששאלו איך ידוע לי שהמספר אשראי שלי דלף דרך אליאקספרס -

חוץ מפייפאל (איביי בלבד) ואליאקספרס, האשראי שלי לא נרשם באף מקום באינטרנט, ואני גם לא מבצע קניות טלפוניות איתו.

באתה תקופה שהמקרה קרה, ביצעתי לא מעט עסקאות דרך אליאקספרס. מכאן המסקנה.

פורסם

אז המסקנה שלך מוטעית.

אני מחזיק כרטיס אשראי של ויזה מזה 7 שנים. במהלך השנים הללו, 5 פעמים נעשו עם הכרטיס שלי פעולות באתרים שונים, פעולות אלו אותרו תמיד על ידי הבטחון של ויזה, והכרטיס בוטל והוחלף מחדש.

עוד פרט אחד אוסיף: עד לשבוע זה (בו הזמנתי לראשונה מעליאקספרס), האתר היחידי שאי פעם רשמתי בו את פרטי האשראי באינטרנט היה פייפאל.

בפעם האחרונה שוחחתי ארוכות עם הבטחון של ויזה (העניין מהווה מטרד - שבוע בלי כרטיס אשראי + עדכון הוראות קבע). לדבריהם האקרים "מייצרים" פרטי כרטיס לגיטימיים מבלי שפרטי הכרטיס שלי דלפו.

:turn-l:
פורסם

ואולי פרצת האבטחה היא בכלל במחשב שלך?

יכול להיות שמישהו צופה במסך שלך ברגע שאתה מקליד את פרטי האשראי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם אתה פונה אלי אז:

1. המחשב שלי הוא מחשב ארגוני מאובטח היטב (כולל TPM, bitlocker, VPN, אנטיוירוס וכו').

2. בפייפאל הזנת פרטי האשראי היא חד פעמית.

3. לפי מחלקת הבטחון של ויזה, אין קשר אלי.

:turn-l:
פורסם

חברים, אשמח להבין איך הולך עיניין הרייטינג של המוכרים באתר, שכן אני רואה כי לרוב המוכרים יש רייטינג

נמוך מאוד יחסית לאיביי (90% וכו').

באיביי אני משתדל להימנע מקנייה ממוכרים בעלי רייטינג נמוך מ 99% (למעט מוצרים פשוטים וזולים מאוד).

תודה מראש.

• תוכן חדש...