Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר DIY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני בודק אפשרות לקנות את הרכיבים (לינקים למטה) ולחבר אותם ברכב.

הצעות לשיפור ? טוב ? לא טוב ?

PRE AMP:

http://www.ebay.com/itm/300884776872?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Converter:

http://www.ebay.com/itm/160768225329?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Class D Amplifier:

http://www.ebay.com/itm/121155783488?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

נתוני המגבר ממה שרשום באתר - Power supply: 14V to 39V

השאלה אם זה יתאים לרכב ?

אם הוא יקבל 12.5-13.5 יעבוד בעוצמה חלשה יותר או פשוט לא ידלק ?

התכנון שלי הוא הגברה של סט קומפוננט קדמי (קרוס פאסיבי לא אקטיבי)

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

א. אני לא מבין למה נחוץ לך פריאמפ, יש לך כבר אחד ב-HU.

ב. מעגלים שפורפרתיים לא יתאימו לסביבה הרוטטת במכונית, אם החלטת שאתה חייב PRE, לך על אחד טרנזיזטורי.

ג. ספק הכוח שבחרת יספק לך מקסימום 3 אמפר, לא מספיק בכלל.

פורסם

א.איכות צליל שונה.

ב.זו רק מנורה אחת, לא נראה לי שנזק פיזי יהיה לה.

ג.הוא 3 אמפר כי צריך רק 2 אמפר לPRE AMP.

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

חשבתי שאתה מעוניין להפעיל גם את המגבר על הספק הזה.

לגבי השפורפרת,

למרות שהשפורפרת הזו מצויינת, ספק אם האקוסטיקה במכונית תתן לך להבחין בהבדל על פרה טרנזיזטורי.

שפורפרות לא יחזיקו מעמד לאורך זמן לא בווברציות ולא בטמפרטורות הקיימות ברכב, אם החלטת בכל זאת על מגבר שפורפרתי, הייתי מציע לך לשקול אחד שמבוסס על ה-6922 העמידה יותר.

לא ציינת מה המקור שלך, כי לחבר פרה שכזה לפרה שקיים ב-HU לא יתן לך כלום ורק יכניס רעשים לאות.

סביר שירידה של חצי וולט לא ישנה הרבה ותוכל להפעיל אותו מבחינה חשמלית ברכב, למרות שלהפעיל את המגבר כשהרכב לא מותנע יהיה בעייתי.

כמו כן זה יהיה מומלץ לחבר אותו למעגל מייצב ולא ישירות למערכת החשמל של הרכב (תבדוק אחד בעל VDROP נמוך ככל האפשר).

פורסם

תקרא בדפי נתונים של tda7498 שעליו מבוסס המגבר.עבור מתח של 12 וולט (אם הוא ידלק) לא תקבל יותר מ-20 וואט (אין ארוחות בחינם).שים לב שעכבת יציאה היא 6 אום ועכבה של רמקול של רכב הוא 4 אום.יכול לדפוק דרגת סינון במוצא וכתוצאה לדפוק THD.ואם תשים לב מהדפי נתונים עדיף לא לעמיס יותר מ-30 וואט אחרת THD נדפק.

פורסם

כדאי לך להיתרחק ממנורות כמוסיקאי שמתעסק בזה שנים רבות מנורות קשות להשגה יקרות ובנוסף הרבה טוענים שיש להם תופעת הסאונד המשתנה כלומר מידי פעם תרגיש בשינוי בסאונד ולא לטובה ממש מעצבן.מיותר בהחלט .

• תוכן חדש...