Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 2013 במקום איביזה 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה, אני אשמח לקבל מכם עצה בנושא שדרוג האיביזה שלי.

כרגע יש לי איביזה יד 1 2012 SC 1.4 לא TSI...

אני מת על האוטו אבל חוסר הכח שלו משגע אותי והלאון החדשה פשוט לא נותנת לי לישון בשקט :loco:

ממה שאני זוכר בסוכנות של סיאט התחייבו לי בשדרוג במסגרת טרייד אין למחיר מחירון ולפי לוי יצחק וגם לפי יד2 יצא לי בערך 77-78 על האיביזה שלי... (03/2013 26000 ק"מ)

הדגם שמעניין אותי הוא הלאון החדשה, 1.8 TSI FR עם 180 כ"ס (שאני מניח שיגיעו ל210 בקלות אחרי צ'יפ עתידי :-P ) ... עם חבילת ההשקה שלהם עם 18' ג'נטים, גג פנורמי נפתח ולדים בכל מקום אפשרי 8)

המחיר שלה 140,000 (אחרי צבע שחור או אדום ומיסים) ולפי מה שאני זוכר התחשיב לעסקת בלון הוא מינימום 15% מקדמה, 35% ל36 תשלומים ו50% בתשלום אחד בסוף הבועה (לאחר 36 חודשים)... לפחות ככה קניתי את האיביזה - כמובן שזה לא כולל ריבית על ההלוואה לבנק פריים מינוס חצי ( נדמה לי) וכמובן שעדיף לשים יותר מקדמה ( ואולי אני אעשה את זה אבל לצורך החישוב כרגע נתעלם מהרכיב הזה)

אז יוצא לי תשלום מקדמה של 21, 1500 לחודש למשך 3 שנים, 71 אלף בסוף התקופה...

לעמות מה שנשאר לי כרגע לשלם על האיביזה שזה סה"כ 61 מתוכם 45 בסוף התקופה ו16 תשלומים של 1000 עד אז...

אז אני מניח שאם סיאט עומדים בהבטחה שלהם אז מחירון פחות חוב לבנק יהיה 77-61=19,000 שהם כמעט המקדמה על הלאון... אז סבבה אני משלים 2-5 אלף מקדמה ומתחיל 1500 תשלומים על המפלצת... מתאים לי!

...

מה השאלה אתם שואלים?

א. האם החישוב שלי נכון? במה הוא לא נכון?

ב. האם סיאט באמת נותנים מחירון או בכלל נותנים טרייד אין? בבקשה תשובות מנסיון

ג. האם לפי החישוב כדאי לי לעשות את השידרוג עכשיו או שכדאי לי לחכות לסוף הבלון?

---> מצד אחד המחיר בטח יצנח ב5-10 אלף תוך שנה וקצת בהתאם למסורת של צ'מפיון מוטורס אך מצד שני, תוספת של 18' צמיגים ולדים לבד יעלו לי ההפרש...

ד. לא הצלחתי להבין אם מגיע גם קסנון מקורי בעסקה?

אני לא חושב שיש רכב אחר במחיר הזה שמספק חווית נהיגה ככ ספורטיבית, איבזור חיצוני ופנימי ועיצוב שאני מאוהב בו אבל אני כן עם ראש פתוח כך שאם אתם מאמינים שיש חלופה מתאימה יותר, בבקשה תמליצו :)

וכמובן שאני מתכוון לגשת למבחן נהיגה בכל מקרה - אני מת לתת גז במפלצת הזאת!!! :twisted:

תודה רבה לכל העוזרים, עונים וחג שמח לכולם!!

אדי

פורסם

איכשהו אתה לא ניראה לי בעל "כיס עמוק". אם אתה נהג צעיר, קח בחשבון עלויות ביטוח גבוהות יותר משמעותית, מניסוני עם לאון TFSI, גם בתשלום מוגזם, לא קל היה למצוא חברת ביטוח שמסכימה לבטח.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אני לא יודע איך הגעת לזה שהמחיר למנוע הנ"ל הוא 140 אלף, כי המחירים מתחילים ב157 אלף ל-3 ד'ל ו159 אלף ל-5 ד'ל.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
נראה לך שהם יתנו לך מחירון? אתה נאיבי. אתה לא יודע שבטרייד אין שוחטים? 20-30 אחוז הפחתה, לפחות.

נסה לא למכור בטרייד אין, רק כמוצא אחרון!

טרייד אין מניסיון שלי ובטח של אחרים שוחט בצורה מטורפת כמובן על מנת למכור אח"כ במחירון או קרוב אליו ולצאת ברווח.

תמיד תנסה למכור באופן פרטי, מחירון לא תקבל אבל אולי תוכל קצת להתקרב אליו הכל בהתאם למצב הרכב, טיפולים, אחזקה, תאונות וקילומטראז'.

בהצלחה!

פורסם

אתה טועה במחיר הרכישה של הרכב החדש. יקר יותר ממה שאתה חושב.

אתה טועה בהערכת השווי של הרכב שלך. שווה פחות ממה שאתה חושב.

לא שקללת עלויות ביטוח ודלק עודפות ברכב החדש.

בקיצור את די רחוק מהמטרה שלך.

ולפינת הדודה. קנית רכב לפני כשנה ועכשיו אתה רץ לשדרג אותו?

ואתה גם נראה לי מאוד אוהב לדים וג'נטים באופן כללי.

פורסם

תפסיק לקחת הלוואות!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

יצא לי לנהוג בגרסת ה1.2 TSI DSG7, הרכב נוח בהרבה מאשר בדור הקודם וגם הפנים מרגיש מצוין בהשוואה לדור היוצא, הרכב הרגיש מעט משעמם ורך, אך עדיין בעל כוח מספק, חבר שבחן גם את ה1.4 TSI הידנית(FR 3 דל') וגם את הרכב בו אני נהגתי טוען לשיפור משמעותי מבחינת הכוח, ההתנהגות והכיול, לדעתי זאת החב' היותר אטרקטיבית עבורך, שתשמור על הוצאה שפויה יותר ואחזקה זולה יותר מבחינת צ. דלק, מחירה כעת 128 אל''ש שבמסגרת המבצע מקבלים פנסי לד, ג'אנט 18 (סאן רוף בכל הFR).

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

אגב, ה1.4 היה ניתן בדור הקודם לשיפור תוכנה לא רע, אבל כעת עדיין אין שיפורים אצל החברות לדור 7.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...