Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחילה לי אתמול בעיה שכאשר אני מדליק את המיזוג, חימום או קירור, לא משנה, יש רעש של חריקה, צליל צורמני חלש. רוב הסיכויים שזה מגיע מהונטה של המיזוג, כאשר אני מגביר את פעולת המאוורר במיזוג הרעש מתגבר וכאשר אני מנמיך, הרעש פוחת. צירפתי תמונה של איזור הרעש. ניסיתי לפרק שם את הפלסטיקים ולראות האם אני רואה משהו שאוכל לתקן בעצמי, ראיתי רק את תעלות האוורור, נראה לי שהוונטה עצמה סגורה ואין גישה אליה, זה כנראה רק שימון של הציר או משהו שנתקע שם.

למישהו יש רעיון כיצד לטפל בזה לבד או האם אני חייב ללכת לבעל מקצוע? במידה ובעל מקצוע, יש המלצות לאזור ר"ג, ב"ב, ת"א? הערכה כמה אמור לעלות פירוק וטיפול בבעיה?

IMG_20130921_122850.jpg

פורסם

צריך לפרק את המפוח ולבדוק אם אפשר לתקן אותו או להחליף אותו מניסיוני הכללי עם כלי רכב אחרים צריך להחליף את המפוח

פורסם

תודה על התשובה. האם יש צורך לפרק את כל הדשבורד? האם זה משהו שמישהו עם קצת יכולת טכני יכול לעשות? יש המלצה על בעלי מקצוע או כמה דבר כזה אמור לעלות?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון, חזרתי עכשיו מעמוס מזגנים בקישון 33 בני ברק, פירקו מתחת להגה והגיעו למפוח, היה גוף זר שגרם לרעש, ניקו והבעיה הסתדרה.

אני רוצה לציין את האדיבות של העובדים במקום, הסבירו לי הכל וענו על שאלות בסבלנות. העבודה לקחה כחצי שעה ושילמתי 170 ש"ח.

• תוכן חדש...