Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואגב, אף חברה לא נותנת את המחיר בטלפון. כשחיפשתי רכב חדש והתקשרתי למספר מקומות, קיבלתי את אותה תשובה: "בוא תגיע לפה ותקבל הצעת מחיר"

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
+1

אם לא קיבלתם מחיר, אין זה אומר שלא קיבלתם שירות. תפסיקו לערבב בין שירות למחיר!

איזו תגובה מטופשת!

אולי כבודו יסכים לומר לי איזה שרות הם הגישו לי?

לא מחיר, לא מפרט, לא צבעים במלאי, ולא זמן אספקה [יש להם במלאי, כן בטח...]

מנסיון - אילון כמנטרה אומרים שהמחיר הזול יביא לקוחות ולא השרות.

אני ממליץ לבדוק ואם המחיר הוא לא מעל 5% פחות - לוותר.

אכן, בשביל 5% הנחה [4K ₪] אני אפילו לא חושב לכיוונם.

במחיר זה לא שווה לי לוותר על שנת אחריות אחת, ואני דיי בטוח שגם במסגרת שנות האחריות שהם כן נותנים השרות יהיה פחות טוב מדלק מוטורס.

אני קניתי פיאסטה 1.6 0 ק"מ חדשה באלבר ב-87 K וקיבלתי את הרכב למחרת. לא מבין למה לשלם 15 K יותר ולחכות חודש או יותר. אז נכון שאני יד שנייה, אבל נהנה מרכב חדש במחיר טוב. לדעתי תבדוק את האופציה הזו.

תודה על המידע,

התקשרתי היום בבוקר לאלבר ולאוויס ולשתיהן אין פיאסטה כרגע [לא שלחוץ לי, אני בכל מקרה חושב שכדאי לי להמתין לינואר 2014].

לדעתי הסיבה שהם לא רוצים לפרסם מחיר זה בכדי למנוע לחץ מחברת דלק מוטורס עליהם דרך היצרן פורד.

(אז שר התחבורה כתב על זה פוסט גדול בפייסבוק, קיבל הרבה לייקים ובזה הנושא ירד מסדר היום)

הרי ידוע שבהתחלה הם הביאו את הפיאסטה בזול יותר מדלק מוטורס, ואז דלק מוטורס התלוננו עליהם בפורד,

ודרך לחץ על המשווק , בסוף הם מוכרים את הפיאסטה הידנית באותו מחיר כמו דלק מוטורס (ונדמה לי שקראתי במקום כלשהוא שהם גם מקבלים מענק של 1000 אירו על רכב שהם מוכרים במחיר של דלק מוטורס, לא בטוח יכול להיות שאני טועה).

כך שאם הם מוכנים לרדת במחיר הם רוצים לדעת מי עומד מולם ולא נציג של דלק מוטורס שמנסה להרגיש את השטח שוב

נו באמת, אתה באמת מאמין שדלק מוטורס לא יודעים את המחירים של איילון מוטורס?!

לדעתי הם יודעים גם יודעים, אולי אפילו טוב יותר מנציגי איילון מוטורס.

לא רק שהם יודעים מה המחיר ללקוח הסופי, אני מניח שהם גם יודעים מה המחיר שאיילון רוכשים את הרכבים ומה עולה להם עלויות ייבוא.

אין סיכוי שזה מה שעומד מאחורי הגישה הנבובה הזו.

פורסם
ואגב, אף חברה לא נותנת את המחיר בטלפון. כשחיפשתי רכב חדש והתקשרתי למספר מקומות, קיבלתי את אותה תשובה: "בוא תגיע לפה ותקבל הצעת מחיר"

אז זהו שכן נותנים בטלפון, וגם אין להם סיבה שלא כי הכל מפורסם גם באתרים השונים.

בכל מקרה, כאשר יש לך משרדים רק בהרצליה, אתה לא יכול להרשות לעצמך לדרוש מהלקוחות להגיע עד אליך רק בכדי לקבל מחיר.

מה לעשות, יש אנשים שגרים מחוץ להרצליה, כמו חיפה, קריות, גליל, נגב, ב"ש..

פורסם

מה שמפורסם באתרים השונים זה המחירון הרשמי. אף אחד לא ימסור לך בטלפון את "המחיר האמיתי לסגירה" שהפלא ופלא הוא בדרך כלל נמוך מהמחירון הרשמי. ההפרש בין המחיר הרשמי למחיר הסגירה יכול להגיע גם לעשרות אלפי שקלים, בהנחה ואתה לא הולך כמו עיוור אחרי עיתונאות הרכב הישראלית שבטוחה שהרכבים של דלק מוטורס הם כליל השלמות עלי אדמות והדבר היחיד שמתקרב אליהם הוא מרצדס S קלאס החדשה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין דבר יותר מעצבן מ"אסור למסור בטלפון, תבוא ונדבר". מה הם חושבים לעצמם, שאנשים קוטפים בנזין מהעצים (:-D ) ויסעו עד אליהם בשביל בירור פשוט, שכל יבואן שמכבד את עצמו מספק?

לא יודע מה איתך, אבל בUMI מסרו, בסובארו מסרו, בטויוטה מסרו... שאמשיך?

מה שמפורסם באתרים השונים זה המחירון הרשמי. אף אחד לא ימסור לך בטלפון את "המחיר האמיתי לסגירה" שהפלא ופלא הוא בדרך כלל נמוך מהמחירון הרשמי. ההפרש בין המחיר הרשמי למחיר הסגירה יכול להגיע גם לעשרות אלפי שקלים, בהנחה ואתה לא הולך כמו עיוור אחרי עיתונאות הרכב הישראלית שבטוחה שהרכבים של דלק מוטורס הם כליל השלמות עלי אדמות והדבר היחיד שמתקרב אליהם הוא מרצדס S קלאס החדשה.

סבבה, אבל המחירון לפחות נותן לך הערכה לטווח המחירים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מה שמפורסם באתרים השונים זה המחירון הרשמי. אף אחד לא ימסור לך בטלפון את "המחיר האמיתי לסגירה" שהפלא ופלא הוא בדרך כלל נמוך מהמחירון הרשמי. ההפרש בין המחיר הרשמי למחיר הסגירה יכול להגיע גם לעשרות אלפי שקלים

אגב זה מאוד נכון, לפני כחודש ניגשתי לברר עם אבי על מחירה של I800 חדשה. המחירון 237000 אבל בסוכנות נתנו הצעה של 231000 עם כל התוספות (פרט למגנזיום וסאנרוף).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
נו באמת, אל תהיו תמימים מידיי. כנראה שלא הייתם אנשי מכירות.

הישראלים ידועים "בהצקות" שלהם שגוזלות זמן לעיתים זמן יקר מאנשי מכירות. כמעט בכל עסק לא יתנו יותר מידי פרטים ללקוח בטלפון. אתה רוצה לרכוש? אתה מספיק רציני? אתה תגיע לשם ותעשה עסקה.

אני בטוח שהמון לקוחות בין אם הם פוטנציאלים או סתם סמויים מבלבלים להם את השכל. מי שרציני מספיק, הוא יגיע.

תגיד, הגעת ל-2013 במכונת זמן מהמילניום הקודם?

פורסם

כפי שזה נראה כרגע, היתרון הפוטנציאלי של רכישה דרך "איילון" היא הנכונות שלהם לבצע הזמנה לפי מפרט הנחשק ע"י הלקוח (בניגוד לשאר היבואנים אשר מביאים 2-3 דגמים וזהו).

מעניין אם אפשר להזמים דרך "איילון" את הפיאסטה עם מנוע 1.0 ל' אקובוסט עם גיר ידני? (עם "דלק" כמובן שאין מה לדבר).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
נו באמת, אל תהיו תמימים מידיי. כנראה שלא הייתם אנשי מכירות.

אתה בניגוד אלינו כן היית איש מכירות? אם כן - אז זה שורש הבעיה. עם גישה כזו לא נגיע רחוק.

פורסם
תגיד, הגעת ל-2013 במכונת זמן מהמילניום הקודם?

אין לי מושג איך הודעתך קשורה, אבל הלוואי, הייתי יכול לחזור בזמן ולהרוויח כמה מיליונים. :wink:

אתה בניגוד אלינו כן היית איש מכירות? אם כן - אז זה שורש הבעיה. עם גישה כזו לא נגיע רחוק.

הייתי יותר מאיש מכירות, הייתי מנהל סניף ואם אתה חושב שהיית פועל אחרת, אתה מוזמן לספר לנו איך היית פועל. קל לדבר בתיאוריה, אבל במציאות התנאים שונים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אגב,זה לא רק הם שלא מוסרים מחירים בטלפון,יש המון חברות שמציעות שירותים ומוצרים ללא מסירת מחיר בטלפון.

זה ממש לא הגיוני שבן אדם מהצפון יבוא עד למרכז בגלל שלא מוסרים מחיר בטלפון,פשוט ביזיון.

צריך איכשהו להוציא חוק שחייבים למסור מחיר בטלפון או אפילו באתר אינטרנט.

ההגה הוא עגול!

פורסם

מעניין אם אפשר להזמים דרך "איילון" את הפיאסטה עם מנוע 1.0 ל' אקובוסט עם גיר ידני? (עם "דלק" כמובן שאין מה לדבר).

מצטרף :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אין לי מושג איך הודעתך קשורה, אבל הלוואי, הייתי יכול לחזור בזמן ולהרוויח כמה מיליונים. :wink:

הכוונה כמובן לזה שהיום מקובל לקבל מידע כמו שפותח השירשור ביקש דרך האינטרנט ובמקרה הגרוע בטלפון. מי שפועל בשיטה של איילון מוטורס (למשל, מחסני חשמל), בחיים אני לא אקנה שם.

פורסם
כפי שזה נראה כרגע, היתרון הפוטנציאלי של רכישה דרך "איילון" היא הנכונות שלהם לבצע הזמנה לפי מפרט הנחשק ע"י הלקוח (בניגוד לשאר היבואנים אשר מביאים 2-3 דגמים וזהו).

אני מניח שכן, אבל המחיר יהיה שערורייתי. הרי ה 1.6 עולה 100K. הפרשי המחירים מאוד מוגזמים. הרי האקו-בוסט מתחרה ישירה לקליאו 900 שעולה בארץ פחות מ 90K. קשה לי להאמין שימכרו אותה במחיר דומה.

• תוכן חדש...