Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שהם שקופים ומושכים בעזרת מחיר נטו (כמו חברות הסלולאר החדשות).

או שהם יבואן שמנמן - אך אז יש להם אולמות ממוזגים וקרואסונים.

אי אפשר לא זה ולא זה.

משכנתא זה קל

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזו תגובה מטופשת!

אולי כבודו יסכים לומר לי איזה שרות הם הגישו לי?

לא מחיר, לא מפרט, לא צבעים במלאי, ולא זמן אספקה [יש להם במלאי, כן בטח...]

שירות זה אחרי או בזמן המכירה! כמו זירוז אספקה, בירור מצב הזמנה, אקסטרה כלשהי בעסקה, מימוש אחריות וכו'.

אתה מתקשר בשביל לשאול פרטים טכניים שקשורים לעסקה עצמה שבכל מקרה לא תתבצע ברגע זה!

נניח והוא מציע לך מחיר אטרקטיבי מאוד מאוד - תסגור עסקה עכשיו? אני מעריך שלא!

נניח ויש במלאי יחידה אחת בצבע chameleon - תרצה לשים מקדמה כדי לשמור? אני מעריך שלא!

אז למה לבלבל במוח לנציג מכירות על עסקה שב-99% לא תתבצע?!

תעשה את שיעורי הבית שלך לבד, תחליט מה אתה רוצה, תבוא סגור על עצמך לסוכנות ומשם תתקדם!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מה שמפורסם באתרים השונים זה המחירון הרשמי. אף אחד לא ימסור לך בטלפון את "המחיר האמיתי לסגירה" שהפלא ופלא הוא בדרך כלל נמוך מהמחירון הרשמי. ההפרש בין המחיר הרשמי למחיר הסגירה יכול להגיע גם לעשרות אלפי שקלים, בהנחה ואתה לא הולך כמו עיוור אחרי עיתונאות הרכב הישראלית שבטוחה שהרכבים של דלק מוטורס הם כליל השלמות עלי אדמות והדבר היחיד שמתקרב אליהם הוא מרצדס S קלאס החדשה.

מעולה, אז אולי אתה יודע את המחיר הרשמי של איילון לפיאסטה 1.6 אוט׳?

אגב, באילו אתרים זה מפורסם?

אם אתה התכוונת באופן כללי אז שים לב למספר הבדלים, קודם כל נתחיל בזה שלאיילון אי אתר (שזה לכשעצמו תעודת עניות לחברה), נמשיך בזה שאין להם שום פרסום בעיתונות הרכב או בכלל (לפחות לא לגבי הפיאסטה 1.6) ונסיים בזה שאין להם פריסה של סוכנויות, אז איך בדיוק אני אברר את המחיר הרשמי אם לא בטלפון.

אגב, אני לא מצפה שימסרו לי את המחיר ״לסגירה״, מחיר רשמי היה מספק אותי.

ולא, אימרה חסרת תוכן של ״באופן כללי אנחנו זולים מדלק בערך ב-5%״ ממש לא מספקת, האם זה נכון גם במקרה של הרכב שאני מעוניין בו זאת לא נדע..

בנושא ההנחה, אתה בטוח שאתה יכול להשיג הנחה ״של עשרות אלפי שקלים״ על המחיר הרשמי של הפיאסטה 1.6 בדלק מוטורס? אני מניח שלא.. בסיאט אולי כן (לא אולי, בטוח, אבל לא עשרות אלפים והמחיר מראש מנופח).

לגבי ההערה שלך על עיתונות הרכב ועל מושלמות רכבי פורד, לא הבנתי למה היא קשורה.

אם אתה חושב שיש רכבים עדיפים משמעותית, ובמחירים זולים משמעותית מפיאסטה 1.6 אוט׳ ב-99,000₪ אשמח לשמוע.

בכל מקרה אין לי מושג איך זה מצדיק את התנהלות איילון.

פורסם

אם הייתי סגור על דגם מסוייים וכל מה שנשאר לי זה עניין המחיר/אחריות, הייתי מטריח את עצמי גם לדלק רכב וגם לאיילון בכדי לראות מה המחיר לסגירה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הבעיה שהיום זה לא כל כך פשוט. יש לך הרבה מתחרות, ולמחיר יש משקל משמעותי בהחלטה. ולכן זה לא כמו שיש לך אפשרות לבחור בין רכב אחד בכל קטגוריה, ואז לחפש מחיר מתאים.

רוב הלקוחות הפוטנציאלים חומקים להם מבין הידיים.

כמו שאמרתי לפני, לדעתי חברת הבת הזו של איילון ( ביטוח וכו...) כרגע לא מחפשת להרוויח, אלא לשמור על הזיכיון לייבוא לשנים הבאות עד שתגיע הזדמנות עסקית לפרוץ עם המותג.

פורסם

מה הפטנט לצאת מהמעגל הזה?

המחירים המפורסמים אינם מחירי הסגירה.

איך בדיוק יודעים את המחיר לעיסקה והמפרט בלי להגיע.

זה נכון גם אצל אלו שמפרסמים.

מכירת רכב עדיין לא מתנהלת כמו דיל אקסטרים. לנוכחות בשטח יש משמעות.

אתר אינטרנט זה חארטה שלא משנה את חווית הנהיגה...וגם לא את איכות השירות במוסך.

גם מבין אלו שיש להם אתר יפה תמצאו תמונות של דגמים שאינם נמכרים. סוג של חזיון...

פורסם

^

לפי הבנתי מדובר פה בחווית קניה ולא חווית נהיגה. אז תסכים איתי שאם הבחירה היא בין יבואן מבוסס שאתה יכול להכנס ולראות מה הוא מציע בדיוק לבין יבואן חדש שאין לו אפילו אתר, אז היבואן החדש צריך לעשות מאמץ כלשהו למשוך אותך עליו, לא? ומה אנחנו רואים פה? אפילו להכנס למחשב לבדוק צבעים הם מתעצלים, נו באמת.

פורסם

שי,

מחיר לסגירה פשוטו כמשמעו - לסגירה!!! ולא כדי לבדוק עוד פעם (או מי יודע כמה עוד פעמים).

לכן איש מכירות מנוסה תמיד ישאל "אם X וגם Y תסגור עסקה?" ומה שנשאר לך זה להגיד כן ולחתום או לא, פשוט מאוד.

ועל כל העיניין הזה בתור מי שעובד בתחום המכירות אני מאוד מכבד את המגזר הערבי, אתה תשאל אותם שאלת סגירה "XY" והם יגידו לך "XY+Z" ובסוף אתם תסגרו על "XY+0.5Z" וכל הצדדים מרוצים! ולא כמו ישראלי-טיפוסי שמגיע לסוכנות בכפכפים בזמן שהאישה בסופר פארם ומשחק אותה מבין עיניין "ורציני" או מתקשר, מילא להתקשר אבל לפחות אחרי שהיית בסוכנות להראות נכונות ובטלפון ידעו על מי מדובר.

בזמנו התעניינתי בטויטה יאריס היברידית. התקשרתי לסוכנות לשאול מתי תגיע לתצוגה ומתי תתאפשר נסיעת מבחן, קיבלתי תשובה. הגעתי לסוכנות ובאמת הראיתי נכונות לסגירת עסקה (ולא באמת התכוונתי להראות משהו). לאחר מכן עלו מספר שאלות נוספות, התקשרתי לסוכנות, ביקשתי את שאול, אמרתי שמדבר מיכאל, שאלתי כל מה שרציתי וקיבלתי את כל התשובות במיידי כולל כל מה שקשור בעיניין הכספי!

בסוף לא סגרתי עסקה וקניתי משהו אחר, אבל הייתי לקוח פוטנציאלי אמיתי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אנחנו מדינה שוק בכול מקום אפשר להתמקח על המחיר.

כמעט כול מוצר שאתם רואים באינטרנט אם תעשו חיפוש בחנויות תמצאו יותר זול.

אין פה מחיר רישמי לשום דבר.

הכי מצחיק אותי שאפשר להוריד מחיר לFEDEX שבארה"ב יש להם מחירון באתר.

בקשר לשני יבואנים לאותו רכב. היצרנים לא צריכים כאלה בעיות אז איילון צריכים לקנות מסוכנות בחו"ל ולמכור לנו.

היבואן הרישמי יכול למכור במחיר שאיילון קונים אם הם רוצים.

אייל

פורסם

ARCO לא אני לא מסכים.

זכותו של החדש להחליט שהוא מתנהל בסגנון אחר. כמו שוק או כמו בוטיק.

הוא לא יכול להתחרות עם ענק ״מסודר״ ולכן מעדיף את המפגש האישי ככזה שמקדם לעיסקה.

בתמורה הוא נותן לך אפשרות לבחור דגם או תוספות שאצל הענק לא תקבל. בסוף, גם החשבון לא יקר יותר.

רוב האנשים מעדיפים סופרמרקט. יש פחות שמעדיפים שוק או בוטיק. אבל יש.

ואני מאחל לאיילון הצלחה. זה חשוב לכולנו.

פורסם

אותי לפחות הם פספסו.

אני עובד משמרות ואין לי זמן להגיע אליהם מערד, רק בשביל לקבל הצעת מחיר.

בפרט אחרי הטון המזלזל שהיה לנציג בטלפון.

לא מבין למה לא לפתוח נציגויות בעוד אזורים.

פורסם
שי,

מחיר לסגירה פשוטו כמשמעו - לסגירה!!! ולא כדי לבדוק עוד פעם (או מי יודע כמה עוד פעמים).

מה אתה אומר? אף פעם לא נתקלת במי שקיבל מחיר לסגירה שקם והלך לעשות את החשבון שלו? וכשהוא חזר, ההצעה כבר לא הייתה בתוקף? אחרי יום/יים...

• תוכן חדש...