Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת מחיר לביטוח רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ ולשאול האם ההצעה טובה או יקרה?

מדובר בנהג בן 27, ללא עבר, מבוטח מספר שנים בביטוח מקיף, וותק של 10 שנים. (רשאי לנהוג על רכב כל נהג מעל גיל 24, למרות שאני הנהג היחיד, אבל עשיתי את האופציה למקרה שאצטרך, לא בדקתי אם ההבדל משמעותי)

מאזדה 3 2007 אקטיב.

הנתונים משנה קודמת הם - ביטוח חובה 1650

ביטוח מקיף לא כולל גרר, כן כולל שמשות עמד על - 2700

סך הכל 4350

צלצלתי לסוכנת שלי, אמרה שהשנה כנראה מתייקר, שהיא תבדוק לי ותחזור אלי.

לדעתכם הסכום הזה סביר? זול? יקר?

פורסם

משום מה, אצל מי שמתעסק עם ביטוח, המחיר בד"כ נוטה לעלות למרות ששווי הרכב תמיד יורד. מחירים יורדים זה לא מושג כ"כ נפוץ במדינתנו. לא הייתי קונה את הסיפור הזה ותשווה את המחיר עם חברות שונות.

פורסם

אני אמנם לא איש ביטוח אבל זה נשמע יקר. להערכתי אתה יכול למצוא בסביבות 2,200 שקל כולל גרירה - תתחיל להתמקח ולספר לחברת הביטוח שנתנה לך הצעת מחיר שקיבלת הצעות אטרקטיביות יותר מהמתחרים.

We are the Human Race

פורסם

לא בדקתי מחירים טלפונית, אך באינטרנט כשעשיתי השוואה בכל מיני אתרי ביטוח, הכי זול הגעתי סך הכל ל 4800 כולל הכל.

• תוכן חדש...