Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלנציה רכב בעל הנדסת אנוש גרועה.לפני שנה שכרתי באיטליה ,וברך ימין החלה לכאוב לי (אינני סובל מכאבי ברכיים) בגלל שהיא כל הזמן פוגעת בקונסולה.

פורסם

באופן עקרוני, הקרוסאוברים של סובארו מתוכננים בצורה הכי אידיאלית למי שסובל מבעיות פיזיות, גובה המושבים הוא בגובה האגן כך שאין צורך לטפס או לרדת אל המושב. תנוחת הנהיגה עצמה היא מאוד טבעית, סוג של ישיבה זקופה שלא מעמיסה על הפרקים.

פורסם

נראה לי שאמרו כבר אבל יחזק ב 180 אלף שקל את הסופרב והפורד מונדיאו שהם מכוניות מעולות.

טויוטה קאמרי תוכל גם להביא בתקציב זה אבל לא חדשה. מכונית מרווחת גדולה

יש לך גם שברולט מאליבו שיכולה גם ליהיות אופציה....

פורסם

אין חיה כזו רכב מנהלים גבוה. מלבד דוגמאות כמו ריינג רובר, והלאה.

"רכב מנהלים" שראוי לכנות בארצנו הקדושה, גבוה, מרבית הסיכווים שלא תמצא לכן. כשקונים רכב בסכומים כאלה ( בחו"ל זה סכום לא מבוטל שמקנה לך מכונית לא רעה בכלל ) בארצנו בעלת ה 100% מס, עושים פשרות לכן, או סעיף הגובה, שנשמע שהוא דיי חשוב עבורך, ובלתי מתפשר. אופציה שעכשיו עולה לי לראש היא הפורד קוגה, לא ישר לקטול! מדוע? הפורד קוגה למעשה היא פוקוס גבוה, אבל זה שהגברת היא פוקוס על עקבים אומר שהיא גם מהנה לנהיגה, מתנהגת, ואחוזת את הכביש כמו הפוקוס, רכב ביצועים ספורטיבי חורך אספלט הוא לא אבל פתרון חלקי היא כן. טיפ נוסף שמור על חייך, על חיי משפחתך, ותמנע מלנהוג מהר בכבישי הערבה.

• תוכן חדש...