Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב שרשור על משחזת זוית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי יש את של המקיטה, לא מכיר את השאר, עשה ועושה עבודתו נאמנה, למה השימוש שלך? כבד? קל?

שימוש ביתי.

העבודה הראשונה של הדיסק תהיה לשייף ולנקות מדרגות שיש.

מחר אני אקפוץ לחנות ואני אראה מה יש במלאי בכלל.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

תבדוק 4 דברים חשובים בשימוש במשחזת.

1. שהמגן יכול לזוז בקלות (על ידי לחיצה) וללא צורך באביזרים כמו מברג / אלן וכו.

2. שהידית אחיזה הנוספת היא עם מניעת ויברציות.

3. שהידית אחיזה נוחה ונוח להגיע למפסק הדלק וכיבוי.

4. שניתן להחליף פחמים.

ותכניס לרשימה בוש.

ואחרון. אני לא הייתי קונה משחזת סינית זולה. זה כלי מסוכן. !!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם זיכרוני אינו מטעה אותי - המתג במילווקי פחות נוח להפעלה (סעיף 3 בהודעה של soundman). אני אנסה לבדוק מחר.

הדיוולט היא המשחזת העיקרית אצלנו במשך שנים רבות והיא 'סוס עבודה' רציני שרק מצריך החלפה של פחמים מדי כמה זמן.

בזמן האחרון הגיעו אלינו גם כמה מקיטות - מרגישות מעט חלשות יותר אבל הן גם קלות יותר ואני בדרך כלל מעדיף אותן כשמדובר ביציאה להתקנות.

לשימוש ביתי אני חושב שהמקיטה היא המתאימה ביותר מבין האופציות שהבאת.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

1. שהמגן יכול לזוז בקלות (על ידי לחיצה) וללא צורך באביזרים כמו מברג / אלן וכו. אין במקיטה. יש בבוש

2. שהידית אחיזה הנוספת היא עם מניעת ויברציות. חשוב מאוד. אין במקיטה. יש בבוש.

3. שהידית אחיזה נוחה ונוח להגיע למפסק הדלק וכיבוי. נוח בשתיהן

4. שניתן להחליף פחמים.

ותכניס לרשימה בוש. +1

ואחרון. אני לא הייתי קונה משחזת סינית זולה. זה כלי מסוכן. +100

יש לי מקיטה ובוש. אני לא מצליח לעבוד במקיטה יותר מ 2 דק רצוף עם הידית המקורית. בסוף התאמתי ידית של בוש - ההבדל מאוד משמעותי.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

1. שהמגן יכול לזוז בקלות (על ידי לחיצה) וללא צורך באביזרים כמו מברג / אלן וכו.

2. שהידית אחיזה הנוספת היא עם מניעת ויברציות.

3. שהידית אחיזה נוחה ונוח להגיע למפסק הדלק וכיבוי.

4. שניתן להחליף פחמים.

ותכניס לרשימה בוש.

ואחרון. אני לא הייתי קונה משחזת סינית זולה. זה כלי מסוכן. !!

ניתן להחליף פחמים בכולן.

לגבי הסכנה, כלי סיני לא יותר מסוכן ממקיטה או מכל כלי אחר. לידע כללי, מקיטה מייצר בסין והאיכות יותר נמוכה ממרבית מוצרי המדבקה הסיניים. עוד אף מקיטה 4.5 (הגדולות זה סיפור אחר) לא החזיקה אצלי יותר משנה וכמעט בכולן הבעייה היתה תמסורת שהתפרקה.

אם מחפשים כלי באמת טוב עם שירות טוב אבל במחיר לא זול אלה הכלים של אילטי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא יודע לגבי הכלים הסיניים של היום, אבל אני יודע שיש דיסקים שלהם אין עצירת חירום ללהב- תחשוב שהלהב "נתקע" (לא מצליח לחתוך, או משהו, לא יודע איך לתאר את זה יותר טוב) ומשוגר יחד עם היד שלך לכל מיני מקומות מעניינים בזמן שהלהב ממשיך להסתובב.

אז נכון, לשימוש ביתי לא צריך יותר מסיני בגרוש וחצי יש במבחר חנויות יונדאי וכדומה במחיר של בין 100-150 ש"ח), אבל אני אישית הייתי מעדיף לרכוש אחד נורמלי, רציני יותר. מצד שני, אני יודע למה הייתי משתמש בו בעיקר- וזו לא עבודה קלה, כך שהבחירה שלי מוצדקת. לא יודע מה ההגדרה שלך ל"שימוש ביתי"...

למה 5" אגב? זו מידה לא הכי סטנדרטית בעולם, ולמי שעושה רק שימוש ביתי כמעט שאין צורך בלהבים של 5" אלא של ה-4.5" הסטנדרטיים.

שורה תחתונה, אם אתה לא הולך לעבוד עם הדיסק על חיתוך של מתכות, והרבה מהן, ועבות בנוסף להכל, אז לך על הסיני. אם הדיסק מתוכנן לעבוד קצת יותר קשה, שקול את בוש (כחול) או מקיטה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
שימוש ביתי.

העבודה הראשונה של הדיסק תהיה לשייף ולנקות מדרגות שיש.

מחר אני אקפוץ לחנות ואני אראה מה יש במלאי בכלל.

לנקות מדרגות שיש?? פיספסתי משהו שאמרת שאתה צריך משחזת זוית?! איך מנקים איתה מדרגות שיש , דיסק נועד לחתוך ברזל ויכול,אבל לא מיועד לעבודה זו,לחתוך גם עץ קל(שוב,מדגיש שזה לא נועד לעבודה זו)

אתה מתכוון לחדש את מדרגות השיש ? ללטש אותם ?

פורסם

א. יש מתאמים לכל החלקים לליטוש למשחזות זווית מגודל 4.5" עד 9".

ב. היית מוודא שיש קלאטצ' ו/או מעצור חירום. אחרי שדיסק ברח לי פעם לתוך הברך, אני מוודא שלפחות אחד מהנ"ל קיימים.

ג.

לגבי הסכנה, כלי סיני לא יותר מסוכן ממקיטה או מכל כלי אחר. לידע כללי, מקיטה מייצר בסין והאיכות יותר נמוכה ממרבית מוצרי המדבקה הסיניים. עוד אף מקיטה 4.5 (הגדולות זה סיפור אחר) לא החזיקה אצלי יותר משנה וכמעט בכולן הבעייה היתה תמסורת שהתפרקה.

יש לך את זה ביותר מוגזם?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
ניתן להחליף פחמים בכולן.

אם מחפשים כלי באמת טוב עם שירות טוב אבל במחיר לא זול אלה הכלים של אילטי.

בקרת האיכות של מוצרי המדבקה למיניהם לא מתקרבים אפילו בצחוק לבקרת האיכות של מקיטה, שאגב עד לאחרונה הייתה מייצרת ביפן והעבירה את מפעליה בשל גידול באספקה לסין.

פורסם
לנקות מדרגות שיש?

רק אחרי התגובה הזו שלך שמתי לב לעובדה הזו.

אני לא ממליץ על שימוש בדיסק לשיוף שיש עבור ניקוי... לזה יש מלטשות שונות ומשונות. הדיסק יעשה כנראה רק יותר גרוע.

ב. היית מוודא שיש קלאטצ' ו/או מעצור חירום. אחרי שדיסק ברח לי פעם לתוך הברך, אני מוודא שלפחות אחד מהנ"ל קיימים.

הצלחת לנסח את מה שאני לא הצלחתי בצורה שמעבירה את המסר היטב. תודה, ומצטער לשמוע- מקווה שלא נפצעת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
א. יש מתאמים לכל החלקים לליטוש למשחזות זווית מגודל 4.5" עד 9".

ג.

יש לך את זה ביותר מוגזם?

ניסיון של בערך 2 משחזות שמוחלפות בחודש ועשרות שעות עבודה לכל אחת בחודש זה מספיק?

המקיטות הסיניות לא יותר טובות מרוב המכונות הסיניות האחרות. יש טובות ויש זבל וברור שצריך קצת הבנה ומזל אבל עדיין הן לא נופלות מהמקיטות בהרבה.

כלים של בוש ואילטי זה סיפור אחר. שם יש איכות ואורך חיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...