Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב שרשור על משחזת זוית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בא מהתחום ואני ממליץ לך על דגם 1790 של בוש. משחזה 4.5 900W קצת יותר יקרה מאלה שהראית, אבל עם שירות ואחריות יותר טובים בהרבה. וכמובן כלי גרמני אמיתי ובעל מנגנון התחדשות. זאת אומרת שאם פתאום קפץ החשמל לדוגמה, הנחת את הכלי בצד עם המפסק על ON והרמת את החשמל בחזרה, הכלי לא יעבוד עד שלא תכבה ותפעיל מחדש. כנ"ל אם הלהב נשבר/מתפוצץ. כלי ברמה. ובשביל ללטש שיש אתה צריך כלי חזק לא פחות מ750W

פורסם

בגדול אתה צודק. אבל לקנות מלטשת ידנית בשביל זה זה די מוגזם. אם נדובר על נקיון גרידא, לא הייתי טורח בכלל עם ליטוש. חומר ייעודי לניקוי שיש על פד גס, הברקה וסילר ונראה לי שאתה מסודר. אלא אם אני טועה בהנחת היסוד שלי לאיך מנקים שיש. מעולם לא עבדתי עם שיש.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לפות"ש - אולי תחשוב על מלטשת/מסור רוטטת? יש למכשיר כמה יתרונות:

1. רוטט ולא מסתובב - הרבה הרבה יותר בטוח. אתה יכול לגעת עם היד ולא יקרה לך כלום.

2. אפשר לנסר (עץ, גבס, צנרת, מתכת, שיש), לשייף ולהשחיז

3. אפשר לקנות אינסוף סוגי ראשים ומתאמים לכל העבודות

יש לי את המכשיר הזה של בוש - 600 ש"ח ושווה כל שקל! כמובן שיש גם יקרים יותר וגרסאות אלחוטיות

קניתי באיביי גם ראשים לשיוף וחיתוך שיש.

bosch pmf 180e

https://www.google.co.il/?gws_rd=cr&ei=cF06UpKXC-b80QWRhIHwAQ#q=bosch+pmf+180e+

פורסם
לשימוש ביתי אף אחת מהן. סינית ב 100 שקל תעשה את העבודה.

+1

עבדתי עם משחזת 4.5" סינית במשך יותר מ-5 שנים. למעשה, חוץ מעבודות חיתוך פה ושם - המשחזת הזו עזרה לי לרצף כמה בתים טובים מ-א' ועד ת'. מתה יום בהיר אחד (המנוע נחלש ונעצר). עבדה מצויין.

מאז קניתי אחת נוספת (סינית פשוטה גם כן) והמחליפה של הראשונה הוחלפה בהיטאצ'י שעולה 370 ש"ח.

http://www.amital-ltd.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1323

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...