Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא נסכם שרכב 1.6 משפחתי הבולע דלק עם גיר 4 הילוכים יהיה עדיף על איזה טורבו או טנוכלוגיה מטורפת שכל שני וחמישי עלול לעשות צרות גדולות. אני בדעה שפחות טכנולוגיה=יותר אמינות. לא שאני לא אוהב רכבים וזה מה שחשוב לי, פשוט עובדה שיש רכבים כאלו עדיין והם סוחבים יפה ואמינים, זה מספיק בעיניי, אבל באמת כמו שהבחור מעלייך ציין זה משתנה מX ל Y.

התכוונתי עדיפים מבחינת אמינות, יש אנשים שכנראה לא מעניין אותם.אבל עם המצב של המוסכים בארץ כנראה שעדיף לרכוש משהו בלי טכנולוגיה שלא יראה הרבה מוסך.

תכלס, זה גם חסרון, אני לא אומר שלא. (קורולה עד 2012 נמכרה בלי איבזור כמעט, נמכרה עם 4 כריות אוויר ונמכרה בלי ESP,עם מנוע חמוד וגיר 4 הילוכים שזה עדיין באמת מעט מדי לתקופה המודרנית) זה באמת מוריד מהרכב. אבל יש מקרים שלא!

לא עדיף ולא שום דבר.

יש היום גירים רובוטיים מצוינים מבחינת אמינות. אגב, גם הDSG6 היה בסדר גמור מבחינת אמינות. יש גירים רציפים. הEDC של רנו (רובוטי קלאץ' כפול) גם כן נחשב אמין והכי טוב מבין הגירים הרובוטיים הפשוטים יותר (אלו שלא מותקנים במכוניות ספורט וכו').

במחיר של הקורולה אתה יכול לרכוש פלואנס טורבו דיזל רובוטית. הטכנולוגיה של הטורבו דיזל כבר הוכיחה אמינות בכל מיני דגמים של כל מיני יצרנים, כולל מנועי הDCI של רנו שמשרתים מצוין עדיין בקנגו ובמגאן II.

הפלואנס הרבה יותר נוחה, הרבה יותר חסכונית ומאובזרת מאוד. הזמינות כוח שיש לך ברכב כזה זה משהו מטורף. זה משהו שלא תמצא בחיים בקורולות שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא עדיף ולא שום דבר.

יש היום גירים רובוטיים מצוינים מבחינת אמינות. אגב, גם הDSG6 היה בסדר גמור מבחינת אמינות. יש גירים רציפים. הEDC של רנו (רובוטי קלאץ' כפול) גם כן נחשב אמין והכי טוב מבין הגירים הרובוטיים הפשוטים יותר (אלו שלא מותקנים במכוניות ספורט וכו').

במחיר של הקורולה אתה יכול לרכוש פלואנס טורבו דיזל רובוטית. הטכנולוגיה של הטורבו דיזל כבר הוכיחה אמינות בכל מיני דגמים של כל מיני יצרנים, כולל מנועי הDCI של רנו שמשרתים מצוין עדיין בקנגו ובמגאן II.

הפלואנס הרבה יותר נוחה, הרבה יותר חסכונית ומאובזרת מאוד. הזמינות כוח שיש לך ברכב כזה זה משהו מטורף. זה משהו שלא תמצא בחיים בקורולות שלך.

דור....סליחה שפגעתי ברגשותיך....עברת מקוריאניות לצרפתיות?יפה יפה.

צריך להגיד ליבואנים שיש כאן סוכן סמוי.

מומנט של 25 ומאיתה ל100 ב12 שניות ו"סוגרת" 175. לפחות הטויוטה עושה את זה בלי שום טורבו....

פורסם
דור....סליחה שפגעתי ברגשותיך....עברת מקוריאניות לצרפתיות?יפה יפה...

גם תמורת מיליון שקל לא הייתי קונה צרפתיה...הלב שלי עם יפניות יודע להעריך טוב טוב את הרכבים האלו בעולם הם שם דבר לא הפח אשפה הקוריאני שלך שרק טוב באמינות(וגם זה תלוי איזה דגם) או הצרפתייה האוהבת מוצרי תיקון חשמלים במוסכים או גרמנים עם טכנולוגויה אדירה שלא אמינה בכלל.

אגב,עשית מהרנו הזו מטוס, טחח. 110 כח סוס עם מומנט של 25, תבדוק את ההאצה ואת הסגירה שלה...אני נותן לה בראש עם סיויק אוטומטית.

אתה כותב שטויות בקצב רצחני, קשה לעמוד בקצב.

אם הייתי רושם מה שאני חושב עלייך יש סיכוי שהייתי מקבל השעיה מהפורום לאיזה חצי שנה.

אני רק מאחל לך שתתבגר, שתצא מהתסביך יפניות שלך, שתגדל ותבין איך העולם עובד.

כי מכול אות שאתה כותב עולה ניחוח ילדותי ומפ** שזה כבר עצוב, עלוב, ופשוט גורם לרחמים עלייך, אתה פטאתי בצורה עלובה.

ולא, אין לי צרפתייה, הייתה לי אחת, היא הייתה מצויינת, הייתה לי איטלקייה שהוציאה לי את המיץ, הייתה לי יפנית חביבה, ועכשיו אני עם קוריאנית (ולא, לא הסכמתי עם השטויות שאתה כותב גם כשהייתה לי יפנית ״קדושה״)

ולנושא - נושא האמינות תפס אצלי חלק נכבד כשקניתי את הריו שלי.

עריכה - ״מזל שהספקתי״ לצטט את מה שרשמת, אחרי זה לא היו מבינים אותי.

פורסם
אתה כותב שטויות בקצב רצחני, קשה לעמוד בקצב.

אם הייתי רושם מה שאני חושב עלייך יש סיכוי שהייתי מקבל השעיה מהפורום לאיזה חצי שנה.

אני רק מאחל לך שתתבגר, שתצא מהתסביך יפניות שלך, שתגדל ותבין איך העולם עובד.

כי מכול אות שאתה כותב עולה ניחוח ילדותי ומפ** שזה כבר עצוב, עלוב, ופשוט גורם לרחמים עלייך, אתה פטאתי בצורה עלובה.

ולא, אין לי צרפתייה, הייתה לי אחת, היא הייתה מצויינת, הייתה לי איטלקייה שהוציאה לי את המיץ, הייתה לי יפנית חביבה, ועכשיו אני עם קוריאנית (ולא, לא הסכמתי עם השטויות שאתה כותב גם כשהייתה לי יפנית ״קדושה״)

ולנושא - נושא האמינות תפס אצלי חלק נכבד כשקניתי את הריו שלי.

עריכה - ״מזל שהספקתי״ לצטט את מה שרשמת, אחרי זה לא היו מבינים אותי.

LOL.

אתם פשוט משוגעים...מכל פוסט שלי הופכים למשהו שלא התכוונתי בכלל.

אני לא מפחד , אתה מוזמן לבוא לפרטי ולהגיד מה שאתה חושב עליי.

מי הצית את הדיון הפעם? דור. שלא יבלבל את המוח. משווה לי רכב תוצרת טורקיה לרכב יפני אסלי...אתה צריך להתבייש.

פורסם
דור....סליחה שפגעתי ברגשותיך....עברת מקוריאניות לצרפתיות?יפה יפה.

צריך להגיד ליבואנים שיש כאן סוכן סמוי.

מומנט של 25 ומאיתה ל100 ב12 שניות ו"סוגרת" 175. לפחות הטויוטה עושה את זה בלי שום טורבו....

אני לא עושה חשבון לאף יצרן ואני קונה מה שבא לי.

סוכן סמוי? :roll: נו טוב, שמעתי דברים יותר הזויים ממך.

מומנט כזה אין לך בטויוטה, ומומנט כזה זה פשוט כיף בתאוצות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אושריקו, נהגת פעם על עוד רכב חוץ מקורולה?

כי על רנו פלואנס דיזל כנראה שלא נהגת. כל 1.6 בנזין מרגיש אחרי זה כמו עגלה שחוטה, במיוחד בעליות ובעקיפות.

ד"א אני חושב שזה מיוצר בקוריאה, לא בטוח. לא שזה משנה משהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במקום לשגל מוחות בפורום, תזמין נסיעת מבחן ותסע על קורולה ופלואנס/מגאן דיזל גב אל גב. בייחוד תבדוק תאוצות ביניים, לא 0-100, שהוא נתון לא ממש רלוונטי בנהיגת יומיום, בדיוק כמו מהירות סופית. תחזור עם רשמים, אם יהיה לך האומץ לרשום אותם. כמו שאומרים ברוסית, ל***ן בשכל זה לא לסחוב שקים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הנה דוגמא לבורות ודעה קדומה.

בן אדם כותב ש״הגרמניות״ מזדקנות בצורה נוראית, על סמך פולו אחת של אחיו.

פולו אחת הורסת את המוניטין של ״כל הגרמניות״.

וזה לא סתם בורים מבחוץ, זה פה, בפורום שלנו, של חובבי רכב.

אפילו זה מהשרשור הזה הספציפי.

בעצם זה אתה בעצמך כתבת, באותה הודעה שלא הבנת איך נוצר מוניטין.

א. הבאתי דוגמא לפולו של אחי שקרובה אליי, אני נוהג על 206, כאשר המטרה הייתה להראות את הבדל הידיים שהמכוניות עברו לעומת מצבן. 7 ידיים לעומת 2 לרעת הפיז׳ו.

ב. לא יפה לצטט חלק מההודעה ולגרום לי להישמע קצת דביל.

ג. כתבתי שברור שכל מקרה לגופו, אבל בהחלט בשנתונים האלו ניתן לראות מגמתיות מסויימת בהזדקנות הפנים של פולקסווגן.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
במקום לשגל מוחות בפורום, תזמין נסיעת מבחן ותסע על קורולה ופלואנס/מגאן דיזל גב אל גב. בייחוד תבדוק תאוצות ביניים, לא 0-100, שהוא נתון לא ממש רלוונטי בנהיגת יומיום, בדיוק כמו מהירות סופית. תחזור עם רשמים, אם יהיה לך האומץ לרשום אותם. כמו שאומרים ברוסית, ל***ן בשכל זה לא לסחוב שקים.

בכביש מישורי, הפלואנס תישאר מאחור בכל האצת ביניים!, רק בכביש ההרי יהיה לה יתרון.

פורסם

אין הרבה סיכוי, אבל ניחא, תקנה אחת למישור ואחת להרים :-D

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
LOL.

אתם פשוט משוגעים...מכל פוסט שלי הופכים למשהו שלא התכוונתי בכלל.

אני לא מפחד , אתה מוזמן לבוא לפרטי ולהגיד מה שאתה חושב עליי.

מי הצית את הדיון הפעם? דור. שלא יבלבל את המוח. משווה לי רכב תוצרת טורקיה לרכב יפני אסלי...אתה צריך להתבייש.

אני אשמח אם תסביר מה זה רכב תוצרת טורקיה, יש יצרן רכב תורכי ? מה זה יפני אסלי ? זה הכוונה לאסלי כמו החומוס באבו גוש ? רגע בעצם השלט הזה מופיע גם בטירה וגם ביפו וגם ב.. בעצם בכל מקום, אז מה זה אסלי שוב ? אני פשוט מבולבל :roll:

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אסלי הכוונה שאחרי שאתה מסיים עם זה אתה צריך לגשת לאסלה.

בכביש מישורי, הפלואנס תישאר מאחור בכל האצת ביניים!, רק בכביש ההרי יהיה לה יתרון.

ספר את זה לנהג הBMW סידרה 5 בכביש עוקף קריות שלא הבין איך פלואנס מסכנה של לליסינג מדביקה אותו ועוקפת במהירויות שיגרמו לשמואל אבוהב לעשות במכנסיים. המבט שלו ושל הנוסע שלו-priceless. :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אסלי הכוונה שאחרי שאתה מסיים עם זה אתה צריך לגשת לאסלה.

ספר את זה לנהג הBMW סידרה 5 בכביש עוקף קריות שלא הבין איך פלואנס מסכנה של לליסינג מדביקה אותו ועוקפת במהירויות שיגרמו לשמואל אבוהב לעשות במכנסיים. המבט שלו ושל הנוסע שלו-priceless. :lol:

טוב...

• תוכן חדש...