Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה מירוץ דראג לחיים ולמוות של רנו פלואנס מול טויוטה קורולה נשמע מרגש כמו צפיה בזוג היפופוטמים מתנים אהבים.

ואני מתקשה לראות אף אחת מהן עוקפת תוך כדי אותו מירוץ מסמר שיער איזה BMW סדרה 5 אלא אם --

* ה-BMW נמצאת בהרצה והנהג לא רוצה לקרוע את המנוע החדש

* הוא החליט לעצור בצד בשביל לצפות במחזה המשעשע

* מדובר ב-518 אוטומטית משנות ה-80 המוקדמות.

וכמובן האפשרות הכי סבירה - לא כל מי שעוקפים אותו במהירות מעוניין להתחרות עם המכונית העוקפת.

ויש גם אפשרות אחרת - אופצית הרחמים -

בטיול שלי לקנדה יצאתי פעם אחת מהרמזור באופן נמרץ. בצורה מאוד חריגה יחסית למקום ההוא, נהג ב-RX8 שעמדה לצידי החליט לנסות להתחרות איתי. לא בא לי לשתף איתו פעולה. האצנו צמודים, מנוע הוונקל שלו מייבב במצערת פתוחה ואני עם שלוש-רבעים דוושה עד שהגענו למהירות המותרת. אני הרפתי מהדוושה והוא המשיך לדהור קדימה, כנראה מלא גאווה בתחושת "הניצחון" שלו. אבל אני פשוט לא רציתי לשבור את הלב שלו ולעקוף את מכונית הספורט טהורת הגזע עם רכב הפנסיונרים השכור שלי (קרייזלר 300).

יתכן ונהג ה-5 ריחם על נהג הפלואנס ורצה לתת לו להרגיש שהוא רוכב על מרכבת ספורט קיצונית. אפילו אם זה ליום אחד.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מדובר בפלואנס 1.6 בנזין, שזו עגלה סרוחה מתה. מדובר בטורבו דיזל רובוטית.

ה5 היתה ישנה יחסית, תחילת שנות ה2000. אין לי מושג איזה מנוע היה שם. הוא שייט שם במהירות גבוהה משמעותית מרוב הנהגים על הכביש הזה ולראות את הפנים שלו כשהפלואנס עקפה אותו היה מאד משעשע, זו הפואנטה כאן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם בלי קשר לBMW, זה די מרגש לגלות שמשפחתית מגושמת ופשוטה כמו פלואנס מגיעה למהירויות כאלה בכזו קלות וקלילות.

למשל חברותיה לליסינג קורולה או I35 לא היו מתקרבות לזה.

פורסם

אני לא חושב שמשפחתית נמדדת ב-0 עד 100 (אלא אם זה קיצוני לצד זה או אחר) ובכל מקרה, גם אם הפלואנס נמצאת בצד המהיר יותר של הסקאלה, זאת עדיין סקאלה איטית למדי.

לפני שנים מכרו בארץ את הקאווליר 2.4 שהייתה מכונית מהירה למדי (הורים של חבר טוב רכשו אחת כזאת). מכונית משפחתית פשוטה ומגושמת שהייתה מהירה משמעותית מהקורולה האחרונה וגם מהפלואנס ולא היה בה שום דבר מרגש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מדובר ב0 ל100, אלא בהאצות ביניים, מ80 ל120, מ120 ל...

הטורבו דיזל פשוט מעולה בזה. הנתון הזה לא הופך אותה למשפחתית מושלמת (יש לה נתונים אחרים מהותיים יותר שמביאים אותה קרוב לשם) אבל זה בהחלט מפתיע ואפשר לומר גם מרגש. סוג של זאב בעור של כבש. במיוחד כשאתה מתנסה בזה אחרי שנהגת בגרסת הבנזין העגלתית.

• תוכן חדש...