Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פאסאט 2004, בצבע כסוף/מטאלי.

לא היו לו שום תאונות, יש רק קצת שיפשופים ושריטות שלדעתי אפשר להוריד

הצבע שלה חלש, דהוי כזה, וראיתי כל מיני סרטונים של הבדלים, וזה אותו מצב בדיוק כמו שלי, פשוט צריך להחיות את הצבע, לא נזקי שמש.

בנתיים חשוב לי להחזיר לרכב את הברק והצבע שהיה לו, בנתיים הוא נראה יבש ועצוב.

רציתי במידה ואפשר, לינק לאייבי לקניית סט מתאים, שלא יעלה יותר מידי.

פשוט לא הצלחתי למצוא איך רושמים פלסטלינה לרכב באנגלית.

ומה ההבדל ביו פלסטלינה לווקס?

תודה

פורסם

לגבי פלסטלינה, תחפש באיביי clay bar ותזמין את הזול ביותר שתמצא עם המוכר עם הכי הרבה פידבקים וקונים, כל הפלסטלינות אותו הדבר, אמור לעלות באזור ה 5$ עד כמה שזכור לי.

ההבדל בין פלסטלינה הוא שפלסטלינה הוא בעצם גוש של.... פלסטלינה :) שאיתו אתה עובר על הרכב תוך כדי סיכוך האזור, הפלסטלינה סופחת אליה כל מיני מזהמים שנדבקו לצבע הרכב ושלא יורדים בשטיפה רגילה. ווקס זהו בעצם ציפוי הגנה שנמצא על צבע הרכב, ניתן למרוח ידנית או בעזרת מכונה, הווקס לא מנקה מזהמים, רק משאיר שכבת הגנה.

מציע לך לקרוא קצת חומר בפורום לפני שאתה מתחיל, איך לעבוד עם פלסטלינה למשל, מה עדיף, ווקס או אוטם צבע וכולי.

פורסם

קודם כל תודה, והתחלתי טיפה לקרוא והלכתי לאיבוד בדיוק בקטע שאמרת לי.

ווקס או אוטם צבע, רציתי לקנות את שניהם והבנתי שזה לא הגיוני כ''כ.

ובמיוחד במצב שלי שהרכב שלי לא חדש, ופשוט הצבע צריך חידוש, וכמובן חברות שונות אני פשוט לא יודע.

קראתי את המדריכים זה כן, שהחומרים יהיו אצלי אני ידע מה לעשות.

פורסם

עוד משהו, אם אתה אומר שהצבע דהוי ואתה מעוניין לחדש אותו, ווקס לא יחדש לך את הצבע, הוא רק ישאיר שכבת הגנה ואולי אולי קצת ברק, זה הכל. כדי לחדש צבע צריך לעשות פוליש, ז"א להוריד שכבת לכה כדי לחשוף שכבת לכה חדשה ללא שריטות.

אתה כל זה אני אומר בלי לראות את הרכב כמובן ולדעת מה מצבו.

פורסם

לגבי פוליש, אין לי כסף למכונה חדשה.(300 ש''ח ומעלה אני מעריך)

ראיתי כזה דבר.

http://www.aliexpress.com/item/Polishing-machine-car-waxing-machine-220v-polishing-wheel-car-5-set/1236789015.html

או זה

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Mini-1500rpm-Waxing-machine-car-polishing-machine-car-gloss-12v-seal-for-car-paints/1084953888.html

אבל אני מעריך שזה לא מספיק חזק, מה אתה אומר לעשות?

פורסם

תשמע, אני אישית חושב שאם אין לך עסק לרכבים אין צורך לקנות (זו רק דעתי כן?), בכל מקרה לא עושים פוליש לעתים קרובות, אל תשכח שכל פוליש מוריד שכבת לכה. אני אישית מתכוון לשכור מכונה בעלות של 100 ש"ח ליום או 150 ש"ח לסופ"ש, לדעתי זה אמור להספיק.

תקרא טוב טוב לפני שאתה מתחיל לקנות חומרים ומכונות, שלא תגרום נזק גם לכיס וגם לרכב. צריך לדעת איזו מכונה לקנות, אילו פדים להשתמש, באיזו טכניקה לעבודה, כמה לחץ להפעיל על המכונה, מתי להפסיק, באיזו מהירות לעבוד עם המכונה, איזה פוליש אתה צריך, גס או עדין, האם צבע הרכב שלך קשה או רך...

בקיצור, יש הרבה מה ללמוד ולקרוא :)

פורסם

יעוץ לפלסטלינה ווקס.

מומלץ החום לעשות פלסטלינה לרכב , ולאחר מכן למרוח את הווקס על צבע הרכב לחכות שיתייבש ולהסירו עם מתלית המיקרופייבר.

זה מצויין העבודה לא קשה ועם תיקנה ווקס של ARDEX ממליץ לך את הנאנו סילנט שהוא קל למריחה והסרה , ומגן מיפני קרני השמש החזקים.

חשוב עם הצבע מחומצן / דהוי מומלץ לבצע פוליש ניקוי עמוק ושיחזור הצבע המקורי.

כמובן עדיפות לביצוע העבודה עם פולישר 6 מהירויות , שימוש הפרווה או ספוג איכותיים .

אצלינו בגלובל תוכל למצוא את כל הנידרש לך כגון מוצרים משלימים שיקלו על העבודה בפועל , והתוצאה אתה תהייה מופתע.

פורסם

אוקי תודה.

יש עוד המלצות?פלסטלינה רכשתי.

עכשיו חסר לי ווקס, מה אתם אומרים על נאנו סילנט של ARDEX ?מצאתי רק בקבוק גדול, ואני חושב שמשהו קטן יותר יספיק לי.

אני ישכיר מכונת פוליש ליום עם חבר, יש כאן המלצה לחומרים נלווים לפוליש?כמו הספוג וחומרים נלווים עליו?

אייבי יהיה לי מצווין.

בנוסף קניתי גם מתלית מיקרופייבר.

מה עוד צריך להוסיף לרשימת הקניות?.במידה ואני משכיר את מכונת הפוליש.

תודה

• תוכן חדש...