Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, התקנתי ברכב את ה-HU של פיוניר ובביצוע שיחות אני סובל מעיוותים של הצלילים ואותי גם לא שומעים בכלל. זה מרגיש כמו בעיית תאימות של הבלותוס, אבל הגלקסי שלי מתואם בלי כל בעיה לרכבים אחרים ולאוזניות Beats Solo Wireless.

עדכון תוכנה לטלפון עדיין לא קיים ולא הייתה לי בינתיים האפשרות לבצע בדיקה עם טלפון אחר.

מלבד זה השליטה על השיחות, הדפדוף ביומן השיחות וכו' עובד בצורה תקינה.

הצעות לסידור התקלה?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בסמסונג 4 שברשותך, מערכת הפעלה Jelly Bean 4.2, רוב ה Blutetooth במכשירי הרדיו דיסקים לא תומכים כראוי בגרסא זו של Android, לדעתי זאת הבעיה אצלך

פורסם
המכשיר חדש לא אמור לעשות בעיות.. איזו גרסת תוכנה יש לך? של סמסונג?

אנדרואיד בגירסה 4.2.2 וזה עובד מצוין.

גש לחנות ממנה רכשת את הרדיו

פורסם

לגבי הצד השני לא נראה לי, אבל את הצד שלך בטוח לא ישמעו כמו שצריך, עם רעשים ועיוותים.

יכול להיות שזה נותן איזו שהיא השראה, ניסית עם מכשיר אחר?

פורסם
אנדרואיד בגירסה 4.2.2 וזה עובד מצוין.

גש לחנות ממנה רכשת את הרדיו

טוב לשמוע שהמכשיר עובד טוב עם אנדרואיד.

יש לי גלקסי 3 ואני מתכננת לקנות את ה DEH-X6550BT (למרות שהתלבטתי בינו לבין הjvc kd-r730bt - החלטות קשות!)

אתה יכול לספר עוד על התאימות שלו עם אנדרואיד?

הבנתי שאפשר לחבר רק בBT/aux ושהUSB עובד רק עם אייפון או אנדרואידים ישנים..

[לא יכולה לשלוח הודעות פרטיות :( ]

• תוכן חדש...