Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסיקה אני שומע עם דיסק און קי שמחובר ל-USB ולא דרך BLUETOOTH

מה שכן אני שומע דרך BLUETOOTH זה רדיו עם אפליקציית TuneIn Radio

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סורי על ההקפצה, אבל יש התפתחות בעלילה.

אמנם עוד לא סודרה הבעיה, אך גיליתי כי בקביעות הדבר קורה החל מהשיחה השלישית שמבוצעת בדיבורית ועד להתנתקות המכשיר מהדיבורית.

במכתב שקיבלתי מיבואנית פיוניר המליצו לגשת למתקין (כנראה לשם החלפה).

בינתיים אנסה ללמוד אם אפשר לעדכן תוכנת בלוטוס' ב-HU.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אם כבר אנחנו מדברים על המערכת הזו,

(שגם אני שוקל לרכוש אחת בשבוע הקרוב(אני מחכה שתגיע לי הצמת חוטים מאנגליה בשביל שלא נאבד את השליטה מההגה)יש אפשרות שתרשום חוות דעת עליה ,מהיכן קנית וכמה שילמת עבורה ?

(אם יש בעיה עם הכמה שילמת עבורה,אשמח לקבל הודעה בבקשה בפרטי)

פורסם

בכיף, מערכת מעולה. מלבד ההגדרות המתקדמות לכל פרט ופרט, החיתוכים והאקולייזרים המתקדמים, הנוחות, היא גם מאוד יפה. אני מאוד מבסוט עליה, הדיבורית חזקה ואיכותית.

החסרון הגדול הוא שהכפתורים התחתונים מאוד קטנים ולא נוחים ללחיצה. אבל אפשר לחיות עם זה.

עלה לי 1300 עם 3 כבלי RCA איכותיים.

• תוכן חדש...