Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה להציע בציפיות שכר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב נעים לכולם

גיסתי שתחי' ארגנה לי ראיון במקום העבודה שלה. העבודה היא במשרה מלאה כוללשעות נוספות ( שבע עד שש ראשון עד חמישי).

בעקרון זאת לא עבודה מקצועית אלא סוג של טלפן ( החברה נותנת שירות בתחום כניסות ויציאות של עובדים) יש הרבה עבודה אבל לא נדרשת מקצועיות כלשהי.

גיסתי אמרה לי שהם ישאלו אותי מה ציפיות השכר שלי והיא הציעה לי להגיד בין 5500 ל6000.

זאת הפעם הראשונה שלי כעובד לא שעתי אלא גלובלי ועד היום לא הייתה לי אפשרות להתמקח בכלל על השכר שלי.

אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. האם השכר הוא ריאלי? האם בשביל המיקוח כדאי לבקש נניח אלפייה יותר כדי שיהיה לאן לרדת? ( גיסתי אמרה שאנשים שהתמודדו למשרה דומה ונתנו ציפיות שכר מוגזמות לא התחילו לעבוד בכלל ) . האם הסכום שאני אמור להציע יהיה כולל נסיעות/הוצאות רכב או שזה לא כלול וגם על זה צריך להתמקח?

וכמובן תודה לעוזרים!

פורסם

תלך על הרף הגבוה אבל אל תהיה חוצפן,

יש סיכוי שינסו להוריד אותך.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

צביקי צודק, 5800-6000 הוא שכר מינימום למשרה בהיקף שעות כזה (ללא נסיעות).

תעשה חשבון כמה בערך אתה רוצה להרוויח בעבודה הזו, תוסיף את הוצאות מהנסיעות שיהיו לך וארוחות ותגיע לסכום שאתה רוצה לקבל.

בציפיות שכר אתה פשוט אמר סכום, מבהיר אם זה נטו או ברוטו ואומר "פלוס נסיעות".

פורסם

לפי חישוב בסיסי של 9שעות + שעתיים נוספות של 125% עבור שכר מינימום מתקבל 5405.

בעיקרון, כמו שהציעו לך קודמי עד 6k. כמו כן, צריך לעשות עם הנסיעות ולראות אם משתלם.

השיקול דעת שלך אמור להתחשב גם במצב הנוכחי שלך- האם יש שיפור בתנאים, במקצועיות,יציבות המשרה וכו'..

פורסם

זה בדיוק העניין. אני מאוד מעוניין במשרה הזאת כי בפעם הראשונה בחיי אני לא אהיה תלוי במשמרות ותהיה לי משרה קבועה. לכן אננ מרגיש שאני מגיע מנקודת נחיתות ואסור לי לעשות טעויות.

אם אתם אומרים ש5400 זה המינימום במקרה הזה אז לבקש 6500? או ש6000 יספיק?

פורסם

זו עבודה לא מקצועית ולכן השכר בה צריך להיות קרוב למינימום. לדעתי בקש בין 6 ל 6.5 לא כולל נסיעות. עם כזה סכום או שיגידו לך כן או שיציעו לך פחות.

אופציה עדיפה לדעתי זה פשוט להגיד להם בריאיון שיש להם לא מעט אנשים בתפקיד הזה אז הם הרי יודעים כמה הם משלמים ושישימו על השולחן מה הם מציעים. על ההצעה שלהם בקש עוד 500 ש"ח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האם מצפים ממך לעבוד כל יום משבע בבוקר עד שש בערב?

או שהמשרד פתוח בשעות האלה, ויש משמרת שמתחילה יותר מוקדם ויש משמרת שמסתימת יותר מאוחר?

בהתחשב בזמני נסיעות העבודה שלך תהיה 06:00-19:00 לפחות. תחשוב אם אתה מוכן לעבוד כך?

שכר של 5,500 כשכר התחלתי למשרה רגילה של 42.5 שעות שבועיות הוא יפה, אך למשרה בהיקף של 50 שעות (הורדתי שעה כל יום להפסקה, האם תקבל שעה?) לא נראה מלהיב במיוחד.

פורסם

מסכים עם טרונצ'ו - לעבוד כאלו שעות כל יום זו קריעה לא נורמאלית. כל יום תעבוד 7-18 ?

זה נשמע כמו משרת שחיקה שאתה עובד בה חצי שנה גג ואז אתה מתפחלץ ובא הפראייר הבא.

(לא קשור לטיב העיסוק, אלו שעות מאוד אינטנסיביות)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

האמת, הייתי מעדיף להפוך המבורגרים במשמרות ולא שעבודה של לשבת על הטלפונים תקח לי 12 שעות מהיום עם אולי 5500₪ בבנק

זו לא עבודה שתקדם אותך בניסיון כלשהו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפי חישוב בסיסי של 9שעות + שעתיים נוספות של 125% עבור שכר מינימום מתקבל 5405.

בעיקרון, כמו שהציעו לך קודמי עד 6k. כמו כן, צריך לעשות עם הנסיעות ולראות אם משתלם.

השיקול דעת שלך אמור להתחשב גם במצב הנוכחי שלך- האם יש שיפור בתנאים, במקצועיות,יציבות המשרה וכו'.

לא חישבת את התוספת השבועית - השעתיים הראשונות לאחר 43 שעות שבועיות הן ב125% ולאחר מכן 150%.

תגיע לסביבות 6K.

פורסם

נראה לי שאני אבקש 7000 כולל נסיעות. זה נשמע לי סביר עפי מה שאמרתם עד כה.

אני מקווה שזה יהיה שכר שווה גם למעסיק.

פורסם

אתה לא צריך לציין את הנסיעות כי נסיעות משלמים עפ חוק גם אם תציין או לא תציין

מה שאתה צריך לדעת זה כמה מהשכר הוא בעבור משרה מלאה וכמה עבור השעות המוספות גלובאלי או שעתי

הכל בברוטו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...