Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות וצויין פה תחום הנשנושים, אני משתדל להחזיק בבית מינימום של רעל ובעיקר דברים שאפשר לנשנש בכיף בלי להרגיש אשמים.

גזר גמדי מספק תעסוקה ללסתות, במינימום קלוריות ועם הרבה דברים בריאים בפנים.

הייתי בביקור בן חודשיים בארץ באביב, גיליתי עגבניות ננסיות מנומרות שלא הכרתי קודם. כמעט מתוקות, הגעתי למצב שבחלק מהערבים פירקתי קילו מול הטלויזיה בלי להרגיש. מוכרים ברשתות גם מלפפונים גמדיים טעימים מאוד.

גם גרנולה עם יוגורט עובדת לי טוב כשבא לי נשנוש, ואם אני הולך על אגוזים למיניהם, אז קשיו או שקדים, לא קלויים וללא מלח. מרגיש מוזר בהתחלה למי שרגיל לפיצוחים קלויים עם מלח, אבל אחרי פעם פעמיים זה הופך להיות טעים בהרבה, ופיצוחים מומלחים כבר לא טעימים.

ישראל היא גן עדן למי שבדיאטה, כמות הירקות הטריים האיכותיים והמחיר שלהם הם פשוט לא ברי השוואה לשאר העולם.

כפי שציין ספריאל, תזונה ים תיכונית נחשבת מעולה ובריאה. אני מקפיד שהיא תהווה את רוב התזונה שלי לא בגלל המשקל (נתברכתי במבנה קל וחזק עם מטבוליזם שתומך בו), אלא מטעמי בריאות ונטיה משפחתית מצד אמי לעורקים סתומים שאני מנסה להמנע ממנה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באופן כללי הסופרמרקט הישראלי הוא גן עדן - מבחר עצום והרבה מאוד מוצרי "בריאות" ו"דיאט" איכותיים.

הבעיה היא שאוכלים יותר מדי גם מאלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
היות וצויין פה תחום הנשנושים, אני משתדל להחזיק בבית מינימום של רעל ובעיקר דברים שאפשר לנשנש בכיף בלי להרגיש אשמים.

גזר גמדי מספק תעסוקה ללסתות, במינימום קלוריות ועם הרבה דברים בריאים בפנים.

הייתי בביקור בן חודשיים בארץ באביב, גיליתי עגבניות ננסיות מנומרות שלא הכרתי קודם. כמעט מתוקות, הגעתי למצב שבחלק מהערבים פירקתי קילו מול הטלויזיה בלי להרגיש. מוכרים ברשתות גם מלפפונים גמדיים טעימים מאוד.

גם גרנולה עם יוגורט עובדת לי טוב כשבא לי נשנוש, ואם אני הולך על אגוזים למיניהם, אז קשיו או שקדים, לא קלויים וללא מלח. מרגיש מוזר בהתחלה למי שרגיל לפיצוחים קלויים עם מלח, אבל אחרי פעם פעמיים זה הופך להיות טעים בהרבה, ופיצוחים מומלחים כבר לא טעימים.

ישראל היא גן עדן למי שבדיאטה, כמות הירקות הטריים האיכותיים והמחיר שלהם הם פשוט לא ברי השוואה לשאר העולם.

כפי שציין ספריאל, תזונה ים תיכונית נחשבת מעולה ובריאה. אני מקפיד שהיא תהווה את רוב התזונה שלי לא בגלל המשקל (נתברכתי במבנה קל וחזק עם מטבוליזם שתומך בו), אלא מטעמי בריאות ונטיה משפחתית מצד אמי לעורקים סתומים שאני מנסה להמנע ממנה.

כשאני עברתי ליוגורטים כנשנוש במקום ארוחת ערב עליתי 2 קילו.

אין חוכמות. כדי לרזות צריך לאכול פחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני חי חיי פרישות, זה בסדר... :lol:

את כמובן צודקת.

עריכה: קרדיט לדרעיש על הזריזות.

ניטש, זה הכיוון שאני הולך עליו, בהתחשב בעובדה שאין לי תנור :-D.

לא, היא לא. אני חייב לנפץ פה מיתוס. כל הקטע של של הדל-שומן, זה בולשיט אחד גדול! אל תפחד משומנים. משומנים שאתה אוכל, כי כדי להשמין מהם אתה צריך לאכול המון! לספור קלוריות זה אחלה, אבל אני ממש לא ממליץ לעבור לתזונה שמלאה בשטויות דלות שומן, כי אין בזה שום תועלת שקשורה להרזיה. אני כבר לא יודע איך לכתוב את זה. הגוף שלך יודע לנצל שומנים כאנרגיה מצוין, אתה רק צריך לתת לו אותם, לרוב על חשבון פחמימה. כל המוצרים דלי השומן האלה, הם זבלה אחת גדולה. כדי לפצות על השומן דוחפים לשם המון חומרים כימיים ומשמרים, שהופכים אותם ללא בריאים בעליל. הרבה אנשים לא מודעים למיתוס של צריכת שומנים. זה בסדר גמור לצרוך שומנים לא רוויים, והגוף שלך ידע לנצל אותם מעולה. אני לא אומר לאכול 12 קילו שקדים, אבל להגביל את עצמך לעשרה ביום? שטויות בבלאדי מרי. תאכל אבוקדו, טחינה, שקדים מה שבא לך. העיקר שיהיה טבעי, מגוון טרי, וכמובן במינון סביר (הסביר בשומנים הוא הרבה יותר מאשר בפחמימות). אני שוב אומר, אין צורך להימנע מפחמימות, פשוט תעיף סוכר ושטויות כמו חטיפים, ותכניס תפו"א, בטטה, סלק, אורז מלא, עדשים וכדומה. ממש לא פסטות ולחם, כי אין בהם שום תועלת חוץ מהויטמינים (שגם ככה מכניסים לשם באופן מלאכותי, באותה מידה אתה יכול לקחת תוספים).

בקשר לספורט, אני שוב חוזר להמלצה על אימוני כוח. לדעתי, דווקא בגלל שאתה בדיאטה, הם יתרמו לך הרבה יותר מאשר הליכה. הליכה מקסימום תשרוף לך 300 קלוריות, כששימור מסת שריר ישרוף לך הרבה יותר מזה במצטבר במנוחה.

שיהיה הרבה בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא, היא לא. אני חייב לנפץ פה מיתוס. כל הקטע של של הדל-שומן, זה בולשיט אחד גדול! אל תפחד משומנים. משומנים שאתה אוכל, כי כדי להשמין מהם אתה צריך לאכול המון! לספור קלוריות זה אחלה, אבל אני ממש לא ממליץ לעבור לתזונה שמלאה בשטויות דלות שומן, כי אין בזה שום תועלת שקשורה להרזיה. אני כבר לא יודע איך לכתוב את זה. הגוף שלך יודע לנצל שומנים כאנרגיה מצוין, אתה רק צריך לתת לו אותם, לרוב על חשבון פחמימה. כל המוצרים דלי השומן האלה, הם זבלה אחת גדולה. כדי לפצות על השומן דוחפים לשם המון חומרים כימיים ומשמרים, שהופכים אותם ללא בריאים בעליל. הרבה אנשים לא מודעים למיתוס של צריכת שומנים. זה בסדר גמור לצרוך שומנים לא רוויים, והגוף שלך ידע לנצל אותם מעולה. אני לא אומר לאכול 12 קילו שקדים, אבל להגביל את עצמך לעשרה ביום? שטויות בבלאדי מרי. תאכל אבוקדו, טחינה, שקדים מה שבא לך. העיקר שיהיה טבעי, מגוון טרי, וכמובן במינון סביר (הסביר בשומנים הוא הרבה יותר מאשר בפחמימות). אני שוב אומר, אין צורך להימנע מפחמימות, פשוט תעיף סוכר ושטויות כמו חטיפים, ותכניס תפו"א, בטטה, סלק, אורז מלא, עדשים וכדומה. ממש לא פסטות ולחם, כי אין בהם שום תועלת חוץ מהויטמינים (שגם ככה מכניסים לשם באופן מלאכותי, באותה מידה אתה יכול לקחת תוספים).

בקשר לספורט, אני שוב חוזר להמלצה על אימוני כוח. לדעתי, דווקא בגלל שאתה בדיאטה, הם יתרמו לך הרבה יותר מאשר הליכה. הליכה מקסימום תשרוף לך 300 קלוריות, כששימור מסת שריר ישרוף לך הרבה יותר מזה במצטבר במנוחה.

שיהיה הרבה בהצלחה.

דיאטה, כמו רפואה - היא לא מדע מדוייק. לכל אחד יש את הצריכה הקלורית שלו ואת הבזבוז הקלורי היומי הרגיל שלו. הבנאדם אמר שהוא רוצה להתחיל ממשהו דרסתי, אז הצעתי משהו דרסטי. לא אמרתי לא לאכול שומן בכלל, אלא דווקא באגוזים להזהר כי הם שומניים. וכן חופן שקדים (שזה קצת יותר ממה שציינתי) זה אחלה נשנוש.

פורסם

זו הנקודה בדיוק.

דיאטה של 30 קילו ב 4 חודשים, 20 קילו ב 3 חודשים, 12 קילו בחודש וכו׳ זה מראש דיאטה שנועדה לכישלון, אם לא בזמן הדיאטה אז לאחריהה

אלו דיאטות שלא בוחלות באיזה משקל לאבד, מעבר לאיבוד שומן מאבדים שריר, עצם ופוגעים בחילוף החומרים, אפילו פוגעים בפעילות כיווץ העור (חלק מתחדשות תאים) ואז לאחר הדיאטה שחילוף החומרים בשוק ויש הרבה פחות שריר כדי לשרוף קלוריות לא צריך לאכול הרבה כדי שוב להשמין

לפותש, לפני כמה אשכולות בנושא העלתי חישוב של גרעון קלורי אופטימלי, מציע שתחפש את זה בפורום

וכן, מעבר לגרעון קלורי, לפני שמתחילים לרוץ חשוב יותר לבצע אימון כח בעצימות גבוהה, לא חייב חדר למי שלא מאומן היטב גם מתח-מקבילים-שכיבות שמיכה וסקוואטים

ניתן להוסיף תיק כבד להתנגדות ב2 האחרונים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבטחת עדכונים. הבטחות צריך לקיים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ראזי, גבב אותו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

טוב נו.

עשיתי פיילוט של כמה ימים עם הירקות וזה, מה אני אגיד לכם, צדקתם לגמרי. זה שיגע את הגוף שלי לגמרי - חוסר אנרגיה, רעב תמידי ועיכול מאד לא נעים, בלשון המעטה.

כרגע אני מנסה למצוא שביל ביניים, אבל אין ספק שירקות נכנסו חזק לתפריט שלי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
טוב נו.

עשיתי פיילוט של כמה ימים עם הירקות וזה, מה אני אגיד לכם, צדקתם לגמרי. זה שיגע את הגוף שלי לגמרי - חוסר אנרגיה, רעב תמידי ועיכול מאד לא נעים, בלשון המעטה.

כרגע אני מנסה למצוא שביל ביניים, אבל אין ספק שירקות נכנסו חזק לתפריט שלי.

אל תתיאש, הגוף שלך רגיל להרבה פחמימות, זה יעבור לך אחרי זמן מסוים.

אתה לא אמור להיות רעב הרבה זמן תשלב מספיק חלבון יחד עם הירקות זה תורם לתחושת שובע (לא כמו הירקות שממלאים אותך רק לזמן קצר)

• תוכן חדש...