Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

הגיע הזמן.

אני בן 41 ומאז שהפסקתי להתאמן בגיל 33 (חד"כ, אפניים) עליתי כמו בהמה ואני נושק למאה קילו שמתפרסים על מטר שבעים ושלוש צנועים.

אני לא יכול להמשיך כך. אני חייב להעיף את המשקל וההיקפים האלה כמה שיותר מהר.

משקל המטרה שלי הוא 75 קילו לפני שאשוב לפעילות גופנית. המשקל שלי כיום גורם לבעיות הגב והברכיים שלי להופיע אחרי אימון אחד בלבד, אני לא רוצה שזה יגביל אותי.

נכון שאני מטיף, גם כאן באוף, לשינוי ארוך טווח באורח חיים כמפתח לתזונה נכונה, אבל אני מרגיש שאני צריך לבצע מהלך דראסטי ומהיר כדי להשיל כמה שיותר שומן בכמה שפחות זמן, עם כל המשמעויות הכרוכות בכך, ולאחר מכן להתייצב על תזונה בריאה.

המספרים? עשרים קילו בחודשיים.

האסטרטגיה? כנראה בחירה של תזונה שמורכבת בעיקר מירקות (טריים, מיצים), ויתור מוחלט על דגנים לבנים, סוכרים וכדומה.

השיטה? עוד לא ברורה לי, וכאן אתם מתחילים להכנס לתמונה בהמלצות ואזהרות מנסיון אישי בלבד.

אגב, מחשבון BMR קובע שאני נדרש ל 1990 קלוריות ביממה רק כדי לקיים תהליכי חיים, זה נשמע לי הרבה מדי.

אחרי שאבחר בשיטה ואכנס לתהליך אצטרך את תמיכתכם ועידודכם; זה לא הולך להיות פשוט!

תודה רבה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מראש נכנס למתווה של אקורדיון וכשל. דרסטי זה לא טוב ולא יחזיק מעמד. בנה תוכנית תזונה מתונה לבד או עם תזונאית קופ״ח ותראה תוצאות לאורך זמן שישארו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ידוע אלי. אני מרגיש שאני חייב להעיף כמה שיותר מהר גם במחיר הסיכון הזה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אין לי ניסיון בדיאטת רצח כזו. אבל הרקע שלנו זהה, עלייה איטית במשקל משולבת ב 0 פעילות גופנית לאורך ~ 10 שנים.

אני התחלתי ירידה מ BMI גבוה משלך וירדתי בממוצע 2-3 ק"ג בחודש, אלא אם כן אתה בסכנת חיים לא הייתי מנסה להכנס לדיאטה כזו.

כן הייתי מתחיל במינוס קלורי מתון שנובע מאכילת פחות פחמימות ומעבר לפחמימות מלאות שמשביעות יותר

יחד עם צריכה מספקת של חלבון ושומנים בריאים.

בנוסף לא הייתי משליך על פעילות גופנית באופן כללי אחרי אימון אחד, ברור שתרגיש חרא אחרי שנים שלא עשית כלום.

להרבה אנשים יש נטייה לעשות הכל או כלום כשזה נוגע לכושר.

תוריד הילוך כדי להמנע מפציעות, תתחיל אפילו מהליכות מתונות או אליפטיקל.

פורסם

אני הורדתי 30 ק"ג בארבעה חודשים, הייתי אוכל ב12 בצהריים ארוחה: צלחת עם בשר ופחמימה (ללא לחם), ובחמש ארוחה של גבינה עם סלט (ואולי קרקר או שתיים בלחץ), 2 בצהריים הליכה של שעה עם קצת עליות דופק באמצע, כך רזיתי 30 ק"ג מ125 ל95 בארבעה חודשים, הגובה שלי הוא 1.77, כך שהייתי ממש שמן.

בהצלחה.

נ.ב

כיום אני שומר על המשקל, עולה 3 קילו בחג, מאזן אותם ע"י אכילה נכונה שבועיים אחרי, כבר לא עושה ספורט לצערי.

פורסם

בקצב הזה נפתח תת פורום בנושא, כל יומים שירוש חדש (לא שזה רע).

אני ממליץ על אסטרה כמנהל. 8)

גם אני נגד דיאטת רצח, למרות שאין כמו לראות תוצאות להרמת המורל.

ממליץ לקחת את זה לאט ולשלב עם פעילות גופנית, גם בריא יותר וגם ימנע עודפי עור.

בכל אופן, אתה תמיד תוכל לחשוב על גרושתך ועל להשוויץ לה יום אחד במה היא הפסידה. :wink:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני ממליץ על קריסטל מת' או ספיד, גם מוריד את התיאבון וגם מביא לשריפת קלוריות מוגברת.

לצפות ברקוויאם לחלום או ניפ טאק נחשב ניסיון אישי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תקשיב, דיאטת רצח זה לפסיכים. אנשים שמסתערים עם סכין בין השיניים. לא בשבילך. גם אם יצליח לך, תהפוך לצל של עצמך.

תנסה להוריד 1-2 ק"ג בחודש, אם תוך שנה תגיע ל-85 תהיה מאושר (תחשוב שהיית מצליח להוריד 150 ק"ג מהאלפא, זה אותו יחס...)

כבר מהתחלה תנסה לשפר בקצת את רמת הכושר הנוכחית שלך. לא חדר כושר - לך יותר ברגל, תעלה עוד קצת במדרגות במקום במעלית. אם אתה מגיע לאנשהוא בסיטרואן תחנה אותה רחוק יותר ולך קצת (לא את האלפא חלילה! אותה תחנה קרוב)

תבדוק איך יוגה מתאימה לך - מניסיון של אנשים שאני מכיר, לא רוח'ניקים אלא כמוני וכמוך - זה יכול לעזור לכאבי גב ומאמץ, משתלב טוב עם אימון גופני, ויוריד את הלחץ המנטלי שמתלווה לשינוי באורח החיים שהדיאטה כופה עליך. כמובן בצורה מודרכת ומקצועית.

כשתוריד 5% מהמשקל כבר תרגיש שיהיה לך יותר קל לעשות כושר בצורה מסודרת. הליכה / ריצה קלה (עם נעלי ריצה איכותיות כמובן) וכו'. לא צריך משקולות ושאר דברים שכנראה, לפחות בהתחלה יותר יציקו לך מאשר יועילו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

חברים תודה.

דיאטה ארוכת טווח, שמיועדת להוריד 20 קילו, לא תחזיק בגלל שאני בדרכים ובפגישות רוב הזמן, ובבית אני אוכל רק ג'אנק שלא דורש בישול. את הארוחות בחוץ ואת הנשנושים בבית יחליפו ירקות ומיצים טבעיים, כשהמטרה היא גם להוריד קצת את קיבולת הקיבה.

לכן התכנון הוא לנהל מאמץ אגרסיבי אך קצר טווח ואז ליישר לטווח ארוך עם פעילות גופנית מתונה.

עריכה: ערן, לצורך העניין אני רוצה להיות פסיכי לזמן קצר ואחר כך להתאזן.

Winston S. Churchill -

פורסם

אני חושב שזה אפשרי ואני גם מאמין שכדאי להוריד כמות גדולה מאד של קילוגרמים לפני שמתחילים בפעילות גופנית.

אני בגובה שלך, אבל אני בן 28 וב6 שנים האחרונות אני יושב על התחת מול המחשב כמעט במשך כל היום.

ככה בלי לשים לב, עליתי ממשקל של 70 קילו למשקל אדיר של 93.

לפני חצי שנה התחילו כאבים בחזה, צרבות, תחושות לא נעימות ועוד כל מיני תופעות שלא ממש מתאימות לגילי.

חבר הפנה אותי לרופא סיני וההוא בנה לי תפריט שאינו מתאים לכל אחד, תפריט ששינה את חיי.

ירדתי 21 קילו ב4 חודשים ומאז במשך חודשיים אני שומר על המשקל עם סטייה של עד חצי קילו, שוקל את עצמי פעמיים בשבוע על משקל דיגיטלי ורושם הכל, פשוט הכל.

בשביל לרדת במשקל אתה צריך לשנות את אורח החיים ולהבין באמת שהאוכל שאתה אוכל עושה לך נזק.

אני למדתי לאהוב דלורית וברוקולי ודג זה ממש ממש פינוק. סלט קצוץ עם טחינה זה פחות או יותר שליש ממה שאני אוכל מדי יום ובכל יום במשך כבר תקופה, ולמדתי לאהוב את זה.

בקיצור, אם אתה מעוניין תכתוב לי בפרטי ואני אספר לך קצת יותר בפרטים על מה שעברתי. אבל -> זה ממש לא מתאים לכל אחד ובטח לא להתחיל סתם ככה בלי התייעצות עם מישהו שבודק אותך באופן אישי.

- דרך אגב, בעבר הייתי אצל דיאטנית וניסיתי שיטות "לא דרסטיות" - אישית עבורי זה לא התאים. להוריד קילו בשבוע במשך חודש ואז לעלות 4 בחזרה אחרי חודש ב3 ימים זה אולי מתאים לאנשים מסויימים, אבל לא לי. אני הבנתי שאצלי הייתי חייב משהו קיצוני, משהו שילמד אותי לקח לא להזניח את הגוף כמו שאני הזנחתי.

אגב ברגע שאתה יורד כל כך הרבה, אין מישהו בסביבה שלך שלא שם לב. המחמאות הן כל כך אדירות שאתה לא יכול להרשות לעצמך שלא להמשיך ולהקפיד. פתאום אתה הופך לאיזשהו גורו בענייני תזונה במשרד וזה נותן המון מוטיבציה.

פורסם

אם אין לך שלד מעופרת אני לא מבין איפה אתה שם על עצמך את המשקל הזה כי אתה נראה הרבה פחות.

אני התחלתי אחרי כמעט 10 שנים ללא שום פעילות גופנית ועם מגבלה אורתופדית. כשאשרו לי להתחיל לרכב על אופניים התחלתי עם רכיבות של 10 דקות עד רבע שעה והיום אני רוכב כ 15 ק"מ כל סוף שבוע שרובם בשבילי עפר לא מישוריים בלי שום כאבים או בעייה.

לגבי משקל, שכח מדיאתות כסאח כי זה לא יעבוד. אתה תגיע הביתה ואז תאכל ג'אנק.

עבור לסלטים ובשרים דלי שומן אבל אל תלך רעב כי לא תחזיק מעמד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה שי. בגדול יש לי מבנה חסון ואני דחוס מאד. יחד עם זאת, השומנים כבר נשפכים ויש לי עורף של כלב ים.

Winston S. Churchill -

פורסם
אם אין לך שלד מעופרת אני לא מבין איפה אתה שם על עצמך את המשקל הזה כי אתה נראה הרבה פחות.

ביצים מפלדה, תמיד מבלבל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...