Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מחר קבעתי תור אצל הירקן כדי לראות מה כדאי לקחת כדי לאכול על בסיס יומיומי.

כמה המלצות שלי למקרה שהקילו קריסטל שמכרתי לך לא יעשה את העבודה:

כרובית. מורחים קצת שמן זית על כרובית שלמה, מלח פלפל ותנור ב180 מעלות כ45 דקות עד שהיא שחומה יפה. טעים, מזין קל להכנה ולא משמין.

דלורית: חותכים לחצי, מלח, פלפל וקינמון, אופים בתנור עד שרך. אפשר גם במיקרוגל לעצלנים.

קישואים, חצילים וגמבות, פורסים לאורך, קצת מלח פלפל ושמן זית, אופים עד שמשחים. אפשר גם לשים קצת בלסמי מעל לתחושה איטלקית.

בטטות עובדות יפה אבל כנראה עם הרבה פחמימות בשביל המטרה שלך.

כרישות צעירות או שומר, חוצים, שמן זית מלח פלפל ואופים.

שורשים ופקעות: שורש פטרוזיליה, שורש סלרי, סלק, קולורבי ושאר דברים מהמחלקה. קולפים, פורסים, מתבלים ולתנור.

ברוקולי, אידוי זריז. אני מנסה לחשוב על רטבים לא משמינים כדי שיהיה טעים, אבל קשה לי.

סלט עלים, בייבי או רוקט או תרד או עירוב כלשהו, עם שמן כמהין, חומץ יין מלח ופלפל. מעדן.

אם תחליט שקצת פחמימות זו אופציה, קינואה היא להיט. יש לי כמה מתכונים אם תרצה.

כל מה שכתבתי כמעט זה לתנור על מנת לצמצם את כמויות השמן, ועבודה קלה כדי שלא תתעצל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
תיזהר עם האגוזים

אני חי חיי פרישות, זה בסדר... :lol:

את כמובן צודקת.

עריכה: קרדיט לדרעיש על הזריזות.

ניטש, זה הכיוון שאני הולך עליו, בהתחשב בעובדה שאין לי תנור :-D.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ערן, אין סיכוי.

ניטש, טוסטר אכן מתוכנן לטובת המאמץ המלחמתי.

ארוחות גורמה דיאט? אולי אחרי האקזיט... :-D

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הירידה בנוזלים היא לא מחוסר שתייה אלא מירידה בצריכת פחמימות שסופחות נוזלים.

אני ממליץ לך לקחת חודש של ניסיון עם תפריט ראשון ולא שבוע.

שבוע בדיאטה ( בפרט ראשון ) הוא לא מדד לכלום.

לא חובה להתעסק עם נקודות אבל מאוד ממולץ לדעת ערכים מקורבים של מה שאתה מכניס לפה, במיוחד בצריכה של שומנים

כפי שתוארה פה (שמו זית,אגוזים,שקדים, טחינה וכו')

פורסם
אני חי חיי פרישות, זה בסדר... :lol:

עצה טובה לחיים, במיוחד כשמתרגמים לאנגלית. :wink:

אני שונאת אתכם

:lol:

טוב שלא ציינתי שכדאי לך למלא את התזונה שלך בביצים...

פורסם

הדיאטה של אשתי הוגדרה על ידי הבן האמצעי: כשאמא אוכלת ארוחת צהריים עוד שפן הולך לישון רעב.

בקצרה - בצד ההכנסות מחקה את ארוחת הבוקר, בעבודה אוכלת קצת פירות, בארוחת הצהריים עוף מכובס ואח"כ קערה של חסה, גזר ושאר ירקות. כדי להמנע מארוחת ערב הולכת לישון מוקדם מאד (וגם קמה מוקדם, ראה בסעיף הבא).

בצד ההוצאות - התחילה להתאמן בחדר כושר, בהתחלה הליכה מתונה 20 דקות ביום, בשנים האחרונות ריצה של 10 ק"מ (קצך למעלה משעה) בשיפוע של 12-15%.

התוצאה: ירידה במשקל 22 ק"ג ושמירה על המשקל כבר 8 שנים.

ולהזכיר - הגברת כבר לא בת 20. מגרדת את ה-55.

ניסיתי לחקות אותה. אין לי המשמעת שלה, אזה הסתפקתי במינוס 12 ק"ג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דיאטת כסאח לא תעזור לך,

תתיעץ עם תזונאי ותבנה לעצמך תפריט נכון בשילוב עם פעילות ספורטיבית.

תתחיל לעשות הליכות של חצי שעה,שמור על קצב קבוע(אל תעצור באמצע להתנשך ואז תמשיך) אלא הקפד על קצב שאתה יכול להתמיד בו.

לאחר כל הליכה תעשה מתיחות(זה משפר את איכות החיים-אפילו אותי זה הפתיע),הקדש לכך חצי שעה כל יום-אתה תוך שבועיים תרגיש שיותר קל לך לזוז.

במקביל לכך בנה תפריט נכון,אני לא יודע מה הם דפוסי האכילה שלך אבל את המלוואח בערב תחליף בחביתה וסלט ובמקום הקולה לארוחת צהריים קנה מיץ תפוזים.

הקפד לאכול 3 ארוחות ביום ונשנושים בין לבין שיהיו פירות(פיצוחים ואגוזים מכילים שומן וכולסטרול).

ארוחת בוקר כל בוקר היא חובה,תשתה קפה/שוקו/תה עם כריך גבינה או קורנפלקס.

לארוחת "10"(כמו ביסודי) אני לוקח כריך עם חמאת בוטנים ומיץ תפוזים-הולך נהדר.

צהריים תאכל מסודר(ולא סנדוויץ' על הדרך)-תנסה להימנע מספגטי(שזה תכלס לחם) וללכת על תפוחי אדמה/ירקות מבושלים עם בשר-גם מרק לא יזיק.

אני מתאמן בבוקר על כוח ועושה מתיחות ולפני העבודה שותה שייק פירות(מכין לבד בבלנדר)-זה יספיק לך כדי להגיע לעבודה ולאכול במשרד בלי לחץ :lol:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

דווקא שייק פירות זה לא כ"כ טוב בגלל כמות הסוכרים הגבוהה

עדיף לשתות מים ולנשנש פרי כל כמה שעות (כמות קטנה יותר של פירות, מה שאומר פחות סוכרים)

פורסם
(פיצוחים ואגוזים מכילים שומן וכולסטרול).

יש בהם שומן, אולם הם אינם מכילים כולסטרול.

פיצוחים עלולים להכיל כמות גדולה מאד של מלח - לא רצוי.

אגוזים ושקדים גכמות של כמה עשרות גרם ביום (כ-30) נחשבים כתורמים לבריאות הלב וכלי הדם במסגרת מה שנקרא "דיאטה ים תיכונית" שעשירה בפירות וירקות, קטניות, וכמובן מועשרת בשמן זית. חפש mediterranean diet.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש בהם שומן, אולם הם אינם מכילים כולסטרול.

פיצוחים עלולים להכיל כמות גדולה מאד של מלח - לא רצוי.

אבוזים ושקדים גכמות של כמה עשרות גרם ביום (כ-30) נחשבים כתורמים לבריאות הלב וכלי הדם במסגרת מה שנקרא "דיאטה ים תיכונית" שעשירה בפירות וירקות, קטניות, וכמובן מועשרת בשמן זית. חפש mediterranean diet.

טעות שלי,התכוונתי לשומן ולא כולסטרול-מצטער.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
הדיאטה של אשתי הוגדרה על ידי הבן האמצעי: כשאמא אוכלת ארוחת צהריים עוד שפן הולך לישון רעב.

.

גדול! :-D

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...