Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח של פלסטיק מקרר haier

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים . מקרר שנקנה לא ממזמן. בפתיחה של המקרר וגם של המקפיא יוצא ריח חזק לא יודע להסביר בדיוק. כאילו ריח של פלסטיק. שמנו קפה בצלוחית גם במקרר וגם במקפיא אבל הריח עומד בעינו. בא טכנאי ,ריחרח ואמר שאין לו מה לעשות הוא לא מריח שום דבר. מה עושים ? מצד אחד אני מריח וגם אמא שלי , מצד שני לא בטוח שגם הטכנאי הבא יהיה בעל חוש ריח מפותח ואז החברה תנפנף אותנו. הריח פשוט נדבק לאוכל ונניח אם אני אוכל מלפפון ,אני מרגיש את הריח אשכרה בכל ביס. יש לציין שזה מקרר משני ושם מאוחסנים הירקות של כל הגן חיות אצלינו (תוכים, ארנבות ,צבים ) :-P

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כנראה מדובר בפלסטיק שממנו עשוי המקרר. חשבת אולי להשאיר אותו פתוח ללילה ולראות מה קורה בבוקר? כי הוא נשאר סגור מרגע של ההרכבה ועד להגעה אליך הביתה. אז תנסה, להזיק זה לא יכול.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
כנראה מדובר בפלסטיק שממנו עשוי המקרר. חשבת אולי להשאיר אותו פתוח ללילה ולראות מה קורה בבוקר? כי הוא נשאר סגור מרגע של ההרכבה ועד להגעה אליך הביתה. אז תנסה, להזיק זה לא יכול.

להשאיר אותו פתוח ? מחובר לחשמל ?

יש לי דברים בפנים אולי כשהם יגמרו אני אנסה את הרעיון הזה.

למרות שבתאוריה כל המקררים עוברים את אותה דרך מקובלת. הם נסגרים אצל היצרן ונפתחים בבית של הקונה. במקרר אחר אין לי את הריח הנורא הזה. כמובן שהם לא נקנו באותה תקופה . המקרר השני של סמסונג.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כשהוא כבוי... כשהוא מחובר לחשמל הוא סתם יזלול לך חשמל.

תנסה. לא תפסיד כלום.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כאשר מקבלים מקרר חדש, מומלץ תמיד להשאירו פתוח ללילה הראשון לפחות או למספר שעות, זה גם מצויין לדעתי בחלק מהמדריכים והחוברות שמגיעות איתו.

כמו כן, מצויין בחוברות וזה ידוע כי מקרר חדש, יש לנקות במים פושרים ועם סבון עדין בלבד, ללא כל חומר ניקוי אחר, אך ורק סבון כלים. פעולה זו נועדה בכדי להסיר ריחות, וכל מיני דברים שנשארים על הפלסטיק שאיתו נבנים המקררים.

כל מה שנותר לך לעשות, זה להמתין שייגמר האוכל, לנקות במים פושרים עם סבון ולהשאיר ללילה או למספר שעות.

אין פתרון אחר.

גם במקרר שארפ שעולה קרוב ל 10,000 ש"ח ישנה התופעה, השארנו דלתות פתוחות ללילה , מים פושרים וקצת סבון כלים וזהו.

א כן, כמובן לנגב בסוף ולייבש אותו לגמריי.

למרות שמקרר שלנו ספציפית אין ריחות כלל תודות למנגון הדואג לנטרל ריחות, שזה דבר מדהים ונחמד בפניי עצמו.

פורסם

אם זה המקרר של החיות, למה אתה אוכל להם את המלפפונים?

האם החיות התלוננו על הריח?

קודם כל מאחר וזה מקרר חדש רצוי לעבור עם חומר ניקוי כללי וסמרטוט נקי על כל הפלסטיקה בתוך המקרר

זה שהוא חדש זה לא אומר שהכל נקי ומוכן לשימוש ללא אבק פלסטי וחומרים רעילים

רק הניקוי הזה יוריד לך את רוב הריח.

להמשך ספיגת ריחות: תקח לחם פרוס שלם,תוציא מהשקית , תן לו קצת להתייבש חצי יום בחוץ ואז תשים אותו בשקית סופר פתוחה כמה ימים במקרר ובפריזר

זה בידיוק מה שאני עשיתי אחרי שנשפחה לנו צנצנת שום קטוש במקרר והריח לא עבר מעצמו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בעיקרון, החומר שמסיר בצורה ה-כ-י טובה ריחות (מכל דבר - ובמיוחד מפלסטיקים) הוא אקונומיקה (כלור).

טרם נתקלתי בחומרים מפלסטיק שלא היו עמידים באקונומיקה (לרבות מקררים), אך אינני יכול להבטיח לך שהמקרר שלך כזה (אם זה היה שלי, הייתי מנקה בלי לפחד - אבל ההחלטה והאחריות הם עליך).

במקרר החדש שלנו (שארפ 550 ל' בן חודשיים לערך) לא נתקלתי בתופעה של ריח פלסטיק בכלל, ובטח שלא בכזה שנדבק לאוכל או משהו.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם זה המקרר של החיות, למה אתה אוכל להם את המלפפונים?

האם החיות התלוננו על הריח?

קודם כל מאחר וזה מקרר חדש רצוי לעבור עם חומר ניקוי כללי וסמרטוט נקי על כל הפלסטיקה בתוך המקרר

זה שהוא חדש זה לא אומר שהכל נקי ומוכן לשימוש ללא אבק פלסטי וחומרים רעילים

רק הניקוי הזה יוריד לך את רוב הריח.

להמשך ספיגת ריחות: תקח לחם פרוס שלם,תוציא מהשקית , תן לו קצת להתייבש חצי יום בחוץ ואז תשים אותו בשקית סופר פתוחה כמה ימים במקרר ובפריזר

זה בידיוק מה שאני עשיתי אחרי שנשפחה לנו צנצנת שום קטוש במקרר והריח לא עבר מעצמו

חיכיתי שמישהו חד עין יגיב :lol:

אכלתי מהמלפפונים שלהם כי נתקעתי בלי :-)

והפריזר משמש לאכסון של מוצרים קפואים אז אפשר להגיד שרק המקרר הוא בשביל החיות.

אני יכול לשלב בין הלחם הפרוס והתפוחי אדמה שהציעו ? להשאיר את הקפה במקרר ?

הרעיון להשאיר את המקרר פתוח ליום זה רעיון יפה אבל לצערי לא בר יישום. אני חייב לאכסן את הירקות איפשהו.

פורסם

אז הפתרון הכי בטוח ופשוט, מים פושרים וטיפה סבון כלים.

לאחר מכן לעבור על זה בסמרטוט עם מים בלבד ולייבש לגמריי וזהו זה, הריח יעבור.

פורסם

אם תנסה את כל מה שאמרו לך אז לא תדע מה באמת עבד ולא תוכל לעזור לאנשים בפורום המקביל אם יפתח נושא זהה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...