Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

need help... from osmeone that can gide me throw .. with my ford taunus

toonami
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

first of all... i dont know why i cant write in hebrew...nvm.

i bought a long time ago ford taunus 64 staition, but i dont really now where to begin, and how

so i need help from anyone that can.. please help!

if anyone that know what to do, and can gide me a little, please do (im from modein)

פורסם

אם יש לך ספר רכב, נהדר! אם לא צור קשר עם:

ד. "תגא"

הגר"א 4 תחנה מרכזית הישנה תל אביב

66024 :מיקוד

03-6872974 :טלפון

03-6395566 :פקס

אלה יבואני היינס. היינס הינה חברה אשר מייצרת ספרי רכב, בקש את הספר לרכב שלך.

עכשיו נשאר להעריך מה המצב של האוטו ועד כמה בא לך להכנס "לעובי הקורה", יעני, עד כמה אתה רוצה שהשיפוץ יהיה יסודי.

זה תלוי בעיקר בשני גורמים... מצב הרכב כרגע ועומק הכיסים שלך.

בעיקרון, אתה אמור לפרק את כל מה שניתן לפרק מהאוטו. חלקים מכנים-לבחון כל אחד ולשלוח לשיפוץ, חלקי ריפוד לשלוח לרפד, את הגוף לפחח וכו, וכו,וכו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דרך אגב... ספר קצת על האוטו...

פורסם

ד. "תגא"

[...]

מה זאת אומרת?

הם מייבאים עד עצם היום הזה היינס חדשים? אם אני אבקש מהם ספר מסוים הם יזמינו אותו?

פשוט בפעם האחרונה שהיה להם שמה משהו זה היה מדף די דל עם כמה ספרי רכב ומכאניקה, וזהו.

פורסם
אם יש לך ספר רכב, נהדר! אם לא צור קשר עם:

ד. "תגא"

66024 :מיקוד

03-6872974 :טלפון

03-6395566 :פקס

הזמנתי עד היום 5-6 ספרים מהיינס ישירות באתר שלהם (האתר הבריטי, יש גם צרפתי אוסטרלי ואמריקאי). הם עובדים מצויין, שבועיים -שלושה הספר בארץ ,בד"כ 120-140 ש"ח תלוי במספר הספרים שהוזמנו באותו משלוח (מוזיל עלויות משלוח).

צריך כמובן כרטיס אשראי בינ"ל וכתובת האתר: www.haynes.com

יום טוב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
first of all... i dont know why i cant write in hebrew...nvm.

i bought a long time ago ford taunus 64 staition, but i dont really now where to begin, and how

so i need help from anyone that can.. please help!

if anyone that know what to do, and can gide me a little, please do (im from modein)

אני מכיר את המכונית שקנית, ומצבה מחייב שיפוץ רציני ומקיף. אל תעלב, אבל לפי השאלות שלך חסר לך ידע מאד בסיסי. לכן, אני ממליץ להרשם למחזור הקרוב של קורס המבוא לשיפוץ רכב של אתר קלאסיקאר (קישור ישיר - http://www.classiccar.co.il/college/). לא הייתי בקורס, אבל שמעתי עליו דברים טובים, והוא כנראה נותן רקע כללי חשוב שיאפשר לך לתכנן איך מתחילים את הפרוייקט.

בהצלחה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אני מכיר את המכונית שקנית, ומצבה מחייב שיפוץ רציני ומקיף. אל תעלב, אבל לפי השאלות שלך חסר לך ידע מאד בסיסי. לכן, אני ממליץ להרשם למחזור הקרוב של קורס המבוא לשיפוץ רכב של אתר קלאסיקאר (קישור ישיר - http://www.classiccar.co.il/college/). לא הייתי בקורס, אבל שמעתי עליו דברים טובים, והוא כנראה נותן רקע כללי חשוב שיאפשר לך לתכנן איך מתחילים את הפרוייקט.

בהצלחה,

קובי

אהההם, טיפה "משוחד", אבל תוכל לקרוא את ההיתרשמות מהקורס כאן

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ok.. i but from ebay this car manual, but it almost a month and it isnt here yet :(

anyway i know i dont have the basics, thats why im asking for the help, and i would more like help personnely , cause that kurs (how u write kurs? dunno :) ) is kind of expensive, and far from me, and not covinyet, so if anyone from my area, please help

פורסם

שמע, בלי לחץ. זה נורא פשוט. טוב, די פשוט.

1.ספר לנו מה המצב של האוטו? הוא בכלל נוסע? מה קורה עם הפח והצבע? איך פנים האוטו נראה?

2. מצא לך (עפ"י המלצות חברים או חברי הפורום) מכונאי טוב שמכיר פורד, רפד רכב ופחח טוב. עבודות השיפוץ תלויות רק בך. גורם ראשון ועיקרי הוא התקציב שלך. גורם שני הוא היקף השיפוץ שאתה רוצה לעשות. אתה רוצה שהאוטו יראה כאילו הרגע הוא יצא מהמפעל או שיהיה לך רכב אמין לנסיעה יום יומית ושנראה אחרת מים הסובאבישים שנוסעים בדרכים.

תקדיש לנושא מחשבה, תענה ונמשיך משם.

יניב

נ.ב. אתה רוצה עזרה אישית ממישהוא מאזור מגוריך. איפה זה בדיוק???

פורסם

on the outside the car in bad shape: alot of rust (haluda) and i didnt try to make it move, cause there isnt a starter, but ob the inside its in great shape , everything preserved.

i dont want a mechanic, cause i want to learn and do it by myself, my budget is like 10k or so, i hope it enough, and i want it to drive nicly, not to be in the best shape, and yes, i would really like the help of someone from my erea (modeiin)

thx

shay

פורסם

כנס לאתר של היינס ותזמין לך ספר רכב.

בינתיים חפש סטרטר לאוטו. יש כאן כמה חברה עם פורדים ישנים, מישהוא יודע איזה סטרטר הוא צריך לטאונוס ואיפה הוא יכול להשיג אחד?

תתניע את האוטו ונראה מה מצב המנוע ושאר המכלולים המכניים. בקשר לפחחות... אם האוטו ממש חלוד אני לא חושב שזה רעיון טוב שתעשה פחחות לבד .

פורסם

עד כמה שאני יודע, זה אותו סטרטר בכל הפורדים. טאונוס, קורטינה, אסקורט, טרנזיט, סיירה...

אבל זאוד חשוב, לפני שמניעים:

לפתוח את הפלאגים, לטפטף מעט שמן לתוך תא השריפה ולעשות איזה 2 - 3 סיבובים של המנוע עם ראצ'ט על הפולי של הקראנק.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תוכן חדש...