Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!!

בד"כ אני נחבא אל הכלים אבל היום החלטתי להתייעץ עמכם.

אני מעוניין להחליף את רכבי לרכב חסכוני בדלק כמה שיותר.

כרגע ברשותי פורד פוקוס טרנד 2007 ששותה מאיתנו המון דלק.

אני מעוניין לבצע טרייד אין (לנסות למכור את האוטו בשוק שלנו נראה לי קשה למרות שיש מודעה ) ולנסות להחליף לרכב חסכוני בדלק קטן וקומפקטי (אין ילדים ואין צורך בכל המרחב והמשקל הזה והנסיעות הן ברובן עירוניות בעליות של ירושלים)

אשמח לשמוע הצעות על אפשרויות שדרוג עם כמה שפחות הוספת כסף.

תודה רבה

פורסם

פיאט גרנדה פונטו ידנית 2007-2008-2009 תהיה אפשרות לא רעה (בתנאי שאפשר ידני).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
פיאט גרנדה פונטו ידנית 2007-2008-2009 תהיה אפשרות לא רעה (בתנאי שאפשר ידני).

הוא עלול להתאכזב קשות מהביצועים.

אם יש לך כמות סבירה של כסף תחפש רכבים לא מאוד ישנים שהושקו בגרסה ידנית, נניח סוויפט ידנית, פיאסטה ידנית וכו'

פורסם

החלפת רכב ללא הוספת כסף היא מתכון כמעט בטוח להפסד כסף.

מה שתחסוך בדלק - תפסיד בעת ההחלפה.

תשאר עם מה שיש עד שתוכל לבצע שדרוג אמיתי ולא שדרוג מדומה שיהפך לשינמוך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היי,

קודם כל תודה על כל התגובות.

פעם היתה לי כבר פיאט - לא מתכוון לקחת אחת שוב.

לא חשבתי לרגע לא להוסיף כסף.

הרכב הכי חסכוני שמצאתי זה או טויוטה פריוס 2007\2008 - שנכנסת בתקציב שלי

או ללכת ולקנות רכב סופר מיני חדש או יד שניה (פיקנטו, 107, איביזה וכו') ואין בעיה שהאוטו יהיה ידני.

אני מחפש רכב שישאר אצלי כמה שנים ולכן מוקדשת לכך מחשבה מעמיקה.

תודה רבה!

פורסם

הרשה לי לתקן אותך - אתה מחפש חיסכון בעלויות ולא רק חיסכון בדלק. מה יעזור לך רכב שעושה 100000000 קילומטרים לליטר אבל הביטוח שלו עולה 50 אלף ש"ח בשנה?

קרא את הכתבה הזאת, היא תיתן לך קצת כיוונים למחשבה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמה ק"מ אתה עושה בשנה? אני מבין שרובם בעיר/עליות ירושליים...בכל אופן, יעזור אם תגיד כמה אתה צפוי לקבל עבור הפוקוס שלך כדי שיעזור לנו לחשב.

סתם כדוגמא, לא חושב שיעזור לך משמעותית אם נציע לך רכב שיחסוך לך 20 אלף ש"ח ב-5 שנים על דלק אם אתה צריך להוסיף 20 אלף ש"ח אליו כרגע..

• תוכן חדש...