Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קטנה בשביל חבר:

הוא רוצה לקנות מיצובישי לנסר משנת 2010, באחת מחברות הליסינג הציעו לו רכב ב- 51,000 ש"ח (מחירון 70,000) עם 100,000 ק"מ.

בבדיקה במכון מ.מ.מ (מפרץ חיפה) עלתה הבעיה הבאה במנוע:

דליפות לחץ בינוניות בצילינדרים

לחץ דחיסה לא זהה

בבדיקה נוספת שעשו בנוכחותו במכון קומפיוטסט (מול לב המפרץ) היה מסומן 'וי' ליד המנוע - הכל תקין.

מה המשמעות של הבעיה?

איך זה ייתכן ששני המכונים הגיעו לתוצאות שונות?

תודה.

פורסם

הבדיקה של המכונים לא הכי אמינה.

הנושא דיי קריטי ואני הייתי משקיע כמה גרושים במוסך שאני סומך עליו שיבצע בדיקות קומפרסיה אמיתית (ולא בדיקת מתחים כמו שעושים במכון בדיקה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם המחירון 70 והציעו ב 51 ומן הסתם יש מקום להתגמש, בכמה לדעתך קנו את הרכב?

ולמה?

המנוע זה קצה הקרחון. מה עם גיר ושלדה? תאונות?

פורסם

גיר ושלדה תקינים, לא עבר תאונות. החברה התחייבה לתקן את שאר הליקויים (צמיגים, פרונט, בולמי זעזועים).

מה אתם אומרים, שווה?

פורסם

שווה רק אם מוסך מורשה מיצובישי נותן אסמכתא למצבו של המנוע. לאנסר 2010 זה לא בדיוק רכב נדיר בליסינג וההנחה של 27% היא סטנדרטית לרכב השכרה\ליסינג בן 3 עם כזו כמות ק"מ.

פורסם
שווה רק אם מוסך מורשה מיצובישי נותן אסמכתא למצבו של המנוע. לאנסר 2010 זה לא בדיוק רכב נדיר בליסינג וההנחה של 27% היא סטנדרטית לרכב השכרה\ליסינג בן 3 עם כזו כמות ק"מ.

מסכים מוסיף אבי עשה עסקה דומה באוטוסנטר ומאוד מרוצה, התמורה למחיר לדעתנו מצויינת.

• תוכן חדש...