Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיי מדף של בקבוק יין פתוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקבוק יין שנפתח - כמה זמן יחזיק בצורה סבירה עד שייזרק לפח?

יש לי פקקי שעם תחליפיים.

לשמור במקרר?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
בקבוק יין שנפתח - כמה זמן יחזיק בצורה סבירה עד שייזרק לפח?

יש לי פקקי שעם תחליפיים.

לשמור במקרר?

במקרר רגיל, הוא יקורר יתר על המידה, אבל אפשר לשתות אותו גם למחרת (אבל הוא יהיה קר מדי ופחות טעים). כדי לשמור אותו יותר, צריך פקק שמאפשר שאיבה של האוויר מבפנים, עם משאבה. אחרת, היין מתחמצן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הטוב ביותר - לגמור את הבקבוק.

אחרת שמור במקרר, ואם יש לך פקק אוטם יציב - השכב את הבקבוק כך שהיין יטיב את הפקק. מחוץ למקרר היין יחמיץ מהר מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם הפטנטים הכי מתוחכמים בעולם של יצירת ריק לא ממש עוזרים.

יין צריך לצרוך בסמוך למועד פתיחתו. הוא יהיה תקין גם אחרי שהייה של שבוע במקרר,

אבל ממש-ממש טעים רק ביום-יומיים הקרובים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לבן אדם שלא אנין טעם במיוחד הטעם של היין לא ישנה גם אחרי שבוע, אלא רק אם הוא מקולקל..

בתאכלס, עד 3 ימים לצרוך את היין, וכשמדובר באדום עדיף באותו היום, אבל לא יקרה כלום אם תסיים אותו גם לאחר כמה ימים.

אם זה יין רגיל ללא פקק נושם אז זה לא כ"כ משנה.

אם זה יין איכותי ויוקרתי מאוד אז זה מאוד משנה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אצלי החוק אומר שאם בקבוק לא נגמר באותו היום - הוא מתאים רק לבישול.

לא מוצא את עצמי מבשל עם שאריות, אני אוהב יין.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...