Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף GTI החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה208 קיבלה ביקורות טובות בעולם עם ציון לשבח על חזרתה של פיגו לזירת המכוניות "שכיף לנהוג עליהם" עם שלדה מעולה,מושג שכל VW,עם השלדות המחורבנות שלהן,בחיים לא יגרמו להנאה כזאת לבעלים שלהן.

מעבר לכך שהגולף נראית ליד ה208 כמו עגלת קניות של זקנה בשוק מחנה יהודה.

מה שכן,יהיה מעניין לראות שזה יצטרף לחגיגה:

http://www.cartube.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-%D7%97%D7%95%D7%A9%D7%A4%D7%AA-%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%9C-308

לMK6 יש שלדה טובה מאוד. אם אתה חושב שהשלדה שלה לא טובה כנראה שלא נהגת על אחת - או שאתה לא יודע לנהוג.

זה מתוך EVO, על ה208GTI:

How does it drive?

Initial impressions are underwhelming. The GTI feels very similar to a standard 208 at low speed – well insulated and pliant, but without any obvious hot hatch cues. Despite what’s claimed to be a sports exhaust, the engine is quiet at low revs, the clutch pedal is over-springy and the gearshift lacks much in the way of mechanical weight.

Onto more challenging roads – our test route included both the Col de Vence and the Route Napoleon in southern France – and the GTI proves that there’s no shortage of engineering in the chassis. It’s a talented car, and capable of shrugging off extreme use with what feels close to disdain; indeed, it’s quick enough cross-country to make us curious as to whether it will be able to out-gun the new Clio. Unleashed, the GTI sticks faithfully to a chosen line, grips extremely well and gets its power down without fuss in everything except the slowest corners. As promised, the suspension also smoothes out rougher road surfaces impressively well, auguring well for how it will cope with a British B-road.

The engine is effective, if uninspired. We know it is possible to turn this motor into a real cracker, both the Mini JCW and Works GP models prove it, but in the 208 it lacks character and suffers from discernable turbo lag, plus a noticeable surge whenever the throttle is opened (possibly the one characteristic it shares with the 205 GTI.) The sports exhaust adds volume without aural character, and the motor itself felt increasingly tight above 5500rpm, although our test car had just 300 miles on the clock when we got it.

For all its speed, the 208 GTI lacks much in the way of driver involvement – the very thing that made the 205 such a great car. It’s effortlessly fast and easy to drive at serious speed, but the chassis lacks adjustability – ESP off or on – and the steering masks almost all feel beneath its electric assistance. On the roads we tested it on it felt over-tyred, we’d happily have sacrificed some of the massive grip for a sense that the car wanted to trim its line on a lifted throttle.

Peugeot clearly believes that ‘GTI spirit’ means something different to anyone who has actually lived with a 205 GTI.

נשמע משעמם מדי בשביל כל הפשרות הרגילות כשקונים פיג'ו (יחידות כוח בנאליות, איכות תא נוסעים ירודה, הנדסה לוקה וכו').

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 539
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Mk7?

וכן יש סיבה להתלונן על זה שעוד יש אנשים טיפשים מספיק כדי להגיד חבילה לא רעה, חבילה זה מכלול של דברים. מעבר לשם אני לא רואה שום דבר מיוחד ביצירה הזאת.

אני לא יודע מה אתה מחפש באוטו, אבל עובדה שקנית ולוסטר, אוטו שאני אפילו לא הייתי מוכן לשכור - לא כל שכן לרכוש. זה אומר שהשיקולים שלנו מאוד שונים, ומה שבשבילי הוא חבילה טובה לא עובד עבורך.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

בנצי אני לא חושב שאתה, אני ואחרים שחולקים את דעתנו צריכים להתלונן כי בסופו של דבר אנחנו כנראה לא נהייה הלקוחות של פולקסוואגן, לא של גולף GTI בכל אופן.

אני רק אומר דבר אחד, חבל שהלקוחות מתרעמים על החבילה שהם מקבלים שבמקרה של הגוף מדובר בבדיחה, ולבסוף הם ילכו לקנות את אותה בדיחה ויוכיחו לצ׳מפיון שב-GTI MK8 אפשר להסיר את פנסי הערפל, את מערכת המולטימדיה וגם את מראת הצד הימנית (הרי בסובארו 88 לא היתה שם מראה והכל היה בסדר).

ב-MK10 הם כבר יקבלו רכב שנראה ומרגיש כמו MK1.

רועי, אתה מזלזל ברכבים שיכולים לתת לגולף GTI שיעור באיך מרגיש הגה\שלדה מתקשרים ואיך מרגיש רכב מתנהג, אל תזלזל, ואותה אוסף מתכת לטענתך 208GTI, אני לא בטוח שבטריקת דלת היא תרגיש פחות מוצקה מהגולף, שמעתי שטריקות הדלת שם לא מה שהן היו פעם.

יחידת כח בנאלית רועי?

מנוע 1.6 שהוציאו ממנו מה שעד לא מזמן הגולף הפיקה מ-2.0 ליטר ונחשבת למאוד מוצלחת....נו שוויין.

בניגוד לגרסאות ספורטיביות של יצרנים אחרים שהשתפרו מאוד בשנים אחרונות ה-GTI הגרמניה נמצאת ברגרסיה חזקה.

אתם אכן מתנהגים כאחרון הלקוחות של פולקסוואגן, פוסלים הכל כי פולקסוואגן הכי טוב, שיבושם לכם, רק לפחות אל תעליבו דגמים של יצרניות אחרות ותקראו להם ״מתחרים״.

אני אומר לך למה לדעתי המכונית הזאת כל כך עירומה?

כי עם איבזור נורמלי וחבילת ביצועים שאתה (רועי) כל כך רוצה היבואן החמדן הזה כנראה היה צריך לדרוש מחיר גבוה בכמה אלפים (לא בודדים) מה-135M ואז הוא היה בבעיה, הרי מי ילך לשים יותר כסף על מכונית שאחרי הכל היא גולף?

ברור שבמצב כזה 99% מהלקוחות היו עוברים לבווארית.

אז הוא הפשיט את הרכב לחלוטין, דבר שאפשר לו לחתוך מחיר ולהתרחק מהבימר שמהווה עליו איום רציני, גם אחרי שחתך את המחיר והאיבזורים הוא נותר בנקודה שהוא מרוויח המון והלקוחות הפאנטים אומנם מרגישים שדופקים אותם אבל במקביל משכנעים את עצמם שזה הכי טוב שיש.

היבואן גאון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, זה מצחיק שאתה ובנצי רואים את כל הדברים בצורה כלכך פשטנית וקיצונית שפשוט אין טעם בדיון הזה. אתם פשוט כותבים בשביל להצית וויכוח גם אם אין על מה להתווכח (איפה אמרתי שאני קונה GTI?).

להגיד ש"היבואן הפשיט אותה לחלוטין" זו סתם פרובוקציה, שכן רשימת האבזור בה תואמת כמעט 1:1 את הפוקוס ST וארוכה משמעותית מה208GTI למשל. שאגב, צריך רק לחזור לציטוט מEVO בשביל לראות מה דעתם על המנוע שלה -

The engine is effective, if uninspired. We know it is possible to turn this motor into a real cracker, both the Mini JCW and Works GP models prove it, but in the 208 it lacks character and suffers from discernable turbo lag, plus a noticeable surge whenever the throttle is opened (possibly the one characteristic it shares with the 205 GTI.) The sports exhaust adds volume without aural character, and the motor itself felt increasingly tight above 5500rpm, although our test car had just 300 miles on the clock when we got it.

הטענות שלי היו מאוד ספציפיות: האוטו חיוור לעומת הגרסאות שלו בחו"ל ויקר בלי הצדקה לעומת הMK6. לא לעומת ה208, לא לעומת קיה פרוסיד ולא לעומת ולוסטר. זה הכל. זו עדיין מכונית נהדרת, היחידה מבין המתחרות שלה שהייתי חותם עליה לכמה שנים (ולא בתור צעצוע כמו המגאן). שאלתי אותך איזו מכונית מקבילה יש וענית לי 208GTI. זה מעיד על הבנה חלקית מאוד של שוק הרכב, או של השאלה ששאלתי, או של שניהם. ומכוניות בנות 20 זה פשוט לא נושא שאמור לעלות בדיון הזה. תאר לך את אנשי היבואן קוראים את זה, מגיעים לחלק שלך של ה306GTI, מפטירים משהו על "הילדים האלה באינטרנט" וסוגרים את החלון. איזה בזבוז של רטוריקה, לא?

הגולף בעיני היא עדיין מכונית מצויינת. האם זה אומר שאני אקנה אחת? לא, כי הגרסה שהם מוכרים כאן משעממת ומשמימה לעומת מה שיש בחו"ל, והעליה במחיר היא רק מלח על הפצעים, ולקינוח אני פשוט לא רוצה להתעסק יותר עם צ'מפיון. המחשבה של לתת להם שוב כסף גורמת לי להרגיש כמו לוקה בסינדרום שטוקהולם.

אז אני חושב שצ'מפיון עושים עוול לאוטו, למותג וללקוחות כשהם בכלל מוכרים אותו ככה. אבל זה שהאוטו היה יכול להיות הרבה יותר טוב, לא אומר שהוא לא מצויין גם כרגע.

וכמו שאמרתי, הכוונות שלי הן בדיוק על ה135. אם היו התלבטויות לגבי הMK7 (ואני לא חסיד של להחליף גולף בגולף) הן נעלמו כשראיתי איך מוכרים אותה כאן. אבל מכאן ועד לספר סיפורים על איך ה208GTI נותנת את אותו הדבר ב80 אלף שקל פחות - הדרך רחוקה מאוד. אני אומר לך שמאוד קשה למצוא תחליף הולם למה שנותנת הGTI, ואת זה יספר כל מי שהיה בעלים של אחת.

אז למה אתה ובנצי לא מסוגלים להבין נקודת מבט כזו? יותר מדי דקויות? הכל מסתכם ב"זה גולף ב230K וזה חרא בלי חימום מושבים חחחח פראיירים"?

פורסם
לMK6 יש שלדה טובה מאוד. אם אתה חושב שהשלדה שלה לא טובה כנראה שלא נהגת על אחת - או שאתה לא יודע לנהוג.

זה מתוך EVO, על ה208GTI:

נשמע משעמם מדי בשביל כל הפשרות הרגילות כשקונים פיג'ו (יחידות כוח בנאליות, איכות תא נוסעים ירודה, הנדסה לוקה וכו').

לא חסרים מבחנים אחרים שמשבחים את הרכב,אני לא יעשה איתך תחרות ציטוטים,או יתחיל לצטט את בעלים מסכנים של גולפים ו A3 עם דשבורדים מתקלפים,גירים קורסים,או מנועים דפוקים.

בשורה התחתונה ה208 GTI מספקת את הסחורה למי שמתייחס לרכב שלו יותר מאשר עגלת קניות עם ריפודי כותונת גרוזינית ועם כוח בכביש ישר.

היא מהנה מאד,יפייפיה,מאובזרת,וקרוב לוודאי גם שתבלה הרבה פחות במוסך כבונוס.

פורסם
ה208 קיבלה ביקורות פושרות לחלוטין בעולם, ולא ברור לי על מה השמחה כאן. זו עסקה מצויינת למי שמחפש סופרמיני חזקה ומאובזרת, אבל אני כבר מעדיף את הMK5 שלי.

מאחר וציטטת מ-EVO, אשיב לך ולאחרים בהפנייה למבחן הקבוצתי שלהם; וכן, יש בו התייחסות גם לאותה נהיגת התרשמות ראשונה ומאכזבת.

http://www.evo.co.uk/carreviews/cargrouptests/290572/ford_fiesta_st_v_peugeot_208_gti_v_nissan_juke_nismo_v_mini_cooper_s_jcw_v_renault_clio_200_turbo.html

בעיניי ה-208, לפחות בגרסת GTI, נראית מדליקה ולא גמלונית, אבל זה כבר עניין של טעם אישי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
רמת האיבזור של ה-GTI דומה לזו של ה-ST? בדוק את עצמך שוב.

כמעט זהה.

לפוקוס יש חיישני גשם\תאורה\לחץ אוויר ומראות מתכהות, לגולף יש KEYLESS ENTRY - וכמובן DSG, שהרי אנחנו משווים את מחירי המחירון ושתיהן נמצאות באיזור 220K.

פורסם

ג'אנט 18 לעומת 17 וצמיגים רחבים יותר, מושבי ריקארו עם ריפודי עור ב-ST לעומת התשבץ העיראקי הרגיל בגולף.

קרוז קונטרול ומגביל מהירות בפוקוס שלא קיימים בגולף.

פורסם
ג'אנט 18 לעומת 17 וצמיגים רחבים יותר, מושבי ריקארו עם ריפודי עור ב-ST לעומת התשבץ העיראקי הרגיל בגולף.

קרוז קונטרול ומגביל מהירות בפוקוס שלא קיימים בגולף.

קרוז יש גם בגולף.

המושבים בגולף טובים יותר לפי מבחנים (יש פשוט טענות על המושבים של הST, אף פעם לא אלו של הגולף) ואני במילא מעדיף בד ולא עור אז זה לא יתרון עבורי.

נשארנו עם ג'נט 18.

הבעיה היא כמובן שבבריטניה הגולף עולה 28 אלף פאונד, והפוקוס 23.5 אלף פאונד, וכאן שתיהן עולות אותו דבר. נשמע לך סביר?

פורסם
מאחר וציטטת מ-EVO, אשיב לך ולאחרים בהפנייה למבחן הקבוצתי שלהם; וכן, יש בו התייחסות גם לאותה נהיגת התרשמות ראשונה ומאכזבת.

http://www.evo.co.uk/carreviews/cargrouptests/290572/ford_fiesta_st_v_peugeot_208_gti_v_nissan_juke_nismo_v_mini_cooper_s_jcw_v_renault_clio_200_turbo.html

בעיניי ה-208, לפחות בגרסת GTI, נראית מדליקה ולא גמלונית, אבל זה כבר עניין של טעם אישי.

אכן נשמע הרבה יותר סימפטי. אולי אני אלך לעשות סיבוב ואעלה רשמים.

פורסם

הפוקוס מתחילה במחיר שציינת ל-SPEC הנמוך, דווקא לארץ מגיעה רמת הגימור השניה. אבל אם אתה הולך בדרך הזו תוסיף 5 דלתות לגולף והיא מתומחרת יותר גבוה מהפוקוס. בנוסף בגולף אתה יודע שיש הרבה אופציות שקיימות ומקבלים כאבזור סטנדרטי בכל מקום אחר בעולם ופה קיבלת את המינימום וזו הבעיה, אתה יודע שמה שמביאים לך זה המינימום של המינימום, בעוד בדגמים אחרים אתה מקבל את מה שמקבלים +- בשאר העולם. התמחור בארץ זו כבר בעיה אחרת ולדעתי אף הוט האצ' לא שווה 220K איך שלא תהפוך את זה. צ'מפיון פשוט קבעו פה סטנדרט חדש לזלזול בלקוח הישראלי.

פורסם

ההשוואה היא לרמת גימור זהה. פוקוס ברמת גימור ST2 מול גולף ברמת גימור ישראלית.

יש הפרש של 4000 פאונד שכאן הפך למחיר זהה. איך? בשביל שהטמבלים שקונים את הפוקוס ב220 יממנו את המכוניות למקורבים ב185...

• תוכן חדש...