Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף GTI החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו תמיד גם הפעם אני מביא לכם תמונות ראשונות של הגולף GTI כבר בארץ, כל הפרטים יפורסמו רק שבוע הבא במועד השקתה בינתיים ניתן לתמונות לדבר.

GTI 1.jpg

GTI 2.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תגובות 539
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מקווה שניתן יהיה להזמין אותה גם עם פנסי לד עם קסנון מקורי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני רואה שגם את הפנסי הערפל הם הורידו בגירסא ה"ישראלית" ואני מתאר לעצמי שגם הבקליות מאחורה בטח רגילות ולא LED כמו שזה מופיע בכל התמונות של הרכב בכל אתר ברשת.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אני מקווה שתהיה אופציה של 3 דלתות/ידנית במחיר שפוי

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מזה פנסי השקל תשעים האלו, מילא בגולף הרגילה, למרות שגם שם זה מוגזם כאשר כל משפחתית אחרת מגיעה עם יחידות תאורה מודרניות, אבל גם ב-GTI?

פורסם

אני שמתי לב שהרבה מכוניות יוקרה עם דגמי הספורט גם מורידות את פנסי הערפל, אולי זה בתמורה לתת יותר עיצוב למכונית, ביננו לא משתמשים בהם הרבה גם בחו"ל...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק שתהיה ידנית.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
אני רואה שגם את הפנסי הערפל הם הורידו בגירסא ה"ישראלית" ואני מתאר לעצמי שגם הבקליות מאחורה בטח רגילות ולא LED כמו שזה מופיע בכל התמונות של הרכב בכל אתר ברשת.

אחחח ישראל ישראל... :drinking:

אבל חייבת להיות אופציה לזה, יש לי עוד תקווה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
רק שתהיה ידנית.

+1

כל השאר מקשקשים שטויות על לדים, למי איכפת מהצעצועים האלה?

כשאתם הולכים לקנות הוטהאצ' אתם קודם בודקים איך היא על הכביש או על אם יסתכלו עליכם?

פורסם
+1

כל השאר מקשקשים שטויות על לדים, למי איכפת מהצעצועים האלה?

כשאתם הולכים לקנות הוטהאצ' אתם קודם בודקים איך היא על הכביש או על אם יסתכלו עליכם?

תגיד מה אתה רציני ? קוסמטיקה איך שלא תהפוך את זה , זה גם חלק מהעניין !

ובנאדם שקונה ממיטב כספו אמור לקבל את הבסט של הבסט, בושה שהרכב מגיע בלי לדים, זה אמור להיות סטנדרט .

רק בארץ הם חוסכים באבזור בשביל שכאילו המחיר יהיה אטרקטיבי...

אוטו-מאניה :-)

פורסם
תגיד מה אתה רציני ? קוסמטיקה איך שלא תהפוך את זה , זה גם חלק מהעניין !

ובנאדם שקונה ממיטב כספו אמור לקבל את הבסט של הבסט, בושה שהרכב מגיע בלי לדים, זה אמור להיות סטנדרט .

רק בארץ הם חוסכים באבזור בשביל שכאילו המחיר יהיה אטרקטיבי...

אתה נדיב, המחיר לא יהיה אטרקטיבי ועל כל התוספות הקוסמטיות האלו אתה תוסיף, בדיוק כמו ב-A3 עם חבילת השארפ.

XENON, עיצוב של רכב הוא חלק בלתי נפרד מהחוויה הכוללת, לפני שפותחים את הדלתות ואחרי.

• תוכן חדש...