Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי יונדאי אקסנט פמילי לבדיקה לפני רכישה והנה האבחנות:

1.רעש מערכת תיזמון ורצועות תושבת עליונה ותחתונה סדוקות תאום מנוע,פעולת מנוע לא סדירה.

2.תפוחי פרונט קתה הגה ובוקסות משולשים יבשים.

3.בולמי זעזועים סדוקים.

4.תיקוני פחחות וצבע במירכב הרכב פגיעות פח ופגושים.

5.רעידות בבלימה רפידות שחוקות.

6.פנסי חזית לקוים.

הבוחן אמר שבכללי הרכב במצב טוב, ויכול להיות שחלק מהאבחנות הם כי הרכב עמד הרבה זמן, ואם קצת נסיעה זה יסתדר.

קצת פרטים על הרכב:

שנה 2005

165000 ק''מ

יד 2

יד קודמת פרטית

צריך לעבור טסט החודש (האגרה כבר שולמה, רק צריך לקחת אותו לטסט).

מחיר מבוקש 19000 ש''ח.

מה אתם אומרים?

פורסם

אני מכרתי לפני כשנה אלנטרה 2005 עם 100000 ק"מ אוטו חדש ב20000 אני חושב שלשם על רכב כזה יותר מ14-15 לא שווה. ישור קו לא פחות מ2000 שח וב17 שח זה מה ששווה רכב במצב שמור וטוב עם טסט לשנה

סתם לצורך השוואה אני רצתי לימכור את הגטס של אישתי עם 137000 ק"מ שנת 2004 אוטו חדש ולא נותנים לי יותר מ12

תעשה את החשבון לבד

פורסם

זה (כלומר התקלות) לא אמור להסתדר עם הזמן. ממש לא (לדוגמה - גומי לא יהיה פחות יבש ופנסים לא יהיו פחות עכורים במשך הזמן)

אם הממצאים נכונים - אילו דברים שדורשים (ברובם) טיפול (ואף מיידי).

alfa 156 2.5.

פורסם

א)קח את הרכב לבדיקה במוסך שמבין את הרכב תראה אם מה שרשום בטופס זה לא כסת"ח.

ב)מרשימת התקלות זה נראה מפחיד.אבל הבעיות 2,3,5. קשורים לאותו אזור.משלושים ותפוחים זה עניין של בטיחות. בולם זעזועים זה עניין של נוחות נסיעה,אבל זה כבר תלוי בכמה הבוחן הקצין את תיאור מצבם(יכול להיות שהם מכוסחים לגמרי ויכול שלא).

ג)בעיה 1 רצוי מאוד לבדוק מנוע זה לא נושא שדוחים.

ד)לו המוסך מאשר שזה באמת הבעיות יש פה לפחות סכום חמוד שתצטרך להשקיע רצוי לנסות אז להוריד אותו לפחות ל15 אלף אני גם רואה שהוא מבקש קרוב למחירון.

פורסם

יש לא מעט דברים לסדר ברכב הזה, מעבר לכסת"ח רגיל.

גם 15K זה הרבה. רכב במצב כזה 12K גג. השוק של רכבים האלו מת. אני מעריך שיש פה השקעה לפחות 5K במוסך + 2K על קילומטרז' ויוצא כאילו שלמת 19K. כך ש12K נשמע לי הוגן.

שנתונים כאלו עוד לא היו תקופת הזוהר של יונדאי. השינוי שהפך רכבים האלו למודרניים ושווי ערך למתחרות קרה בערך ב2008.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...