Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התמצאות במעונות ג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני כרגע בבן גוריון עושה קורס רענון במעונות ג'. הבנתי כבר שיש 3 ברים צמודים לפה אבל יש כמה דברים אחרים שאני צריך -

1. סופר עם מחירים שפויים

2. סופר פארם/ניו פארם

3. מקומות של אוכל קרובים

4. קיוסק 24/7

אשמח לדעת איפה יש הכי קרוב את כל מה שציינתי מ1-4, ואם יש לכם עוד מידע שיעזור לי להעביר פה חודש בכיף אני אשמח.

תודה מראש

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
שלום

אני כרגע בבן גוריון עושה קורס רענון במעונות ג'. הבנתי כבר שיש 3 ברים צמודים לפה אבל יש כמה דברים אחרים שאני צריך -

1. סופר עם מחירים שפויים

2. סופר פארם/ניו פארם

3. מקומות של אוכל קרובים

4. קיוסק 24/7

אשמח לדעת איפה יש הכי קרוב את כל מה שציינתי מ1-4, ואם יש לכם עוד מידע שיעזור לי להעביר פה חודש בכיף אני אשמח.

תודה מראש

1. סופר עם מחירים שפויים? יש לא רחוק ממך את מגה ושופרסל ועוד איזה סופר של דתיים, רק שאני לא זוכר איך קוראים לאיזור הזה. אני יודע שיש שם צב"ח, יש את בית ביתא שם וכו'.

2. סופר פארם יש במשחררים שזה לא ממש רחוק ממך (לא קרוב מדי, אבל לא עולה לי סניף יותר קרוב אליך), ויש בקניון הנגב שזה מרחק די דומה.

3. יש בשכונה ד' כמה מקומות נחמדים במרכז אורן למשל, חוץ מזה שהרבה עסקים בבאר שבע מבצעים משלוחים ככה שאין בעיה. אפשר להזמין מהמקסיקני, מהפיצריות בעיר (ויש הרבה), מכל מיני מזון מהיר כמו המבורגרים וכו'.

4. זה אני לא יודע מה יש באיזור שלך, אני גר באיזור אחר לחלוטין של העיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

1. מחסני השוק ליד המגה והשופרסל. בערך 10 דקות הליכה מהמעונות ויש גם אוטובוס של מטרודן שמגיע מהמעונות ממש לשם.

2. אין באזור.

3. יש לידך מתחם פאבים קטן ונחמד. חוץ מזה באורן (על שדרות רגר) יש שווארמה, סושי, שיפודים, אנטריקוט ברול כזה, מאפיה ועוד כמה דברים שלא טרחתי לטעום. באזור האוניברסיטה (שער 90) יש לך גם שניצליה, חומוסיה, בורגריה, מסעדה הודית, עוד סושיה, בר פוקצ'ות וסנדויצ'ים מושקעים ובית קפה חלבי.

4. יש במרכז אורן ויש בכיכר של וינגייט. תמיד יש גם את הילו בתחנת הדלק שעל מצדה פינת רגר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לכם אולי כתובת יותר מדוייקת של מחסני השוק ? יש להם כמה סניפים בב"ש ואני לא יודע להבדיל.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ניו פארם הכי קרוב במתחם One plaza, ברחוב נפחא. ובמרחק דומה ברחוב המלך שאול את קניון שאול המלך (גם סניף של ניו פארם)

שני הקניונים במרחק של כ 3 עד 4 ק"מ.

פורסם

רשמים ראשונים מב"ש:

הלכתי מהמעונות למחסני השוק. אני אוהב פה את המזג אוויר, יצאתי עם חולצה שחורה ולא הזעתי כלל! אף על פי שחם פה, לא מזיעים כמו במרכז. קניתי מכל טוב, אפשר להגיד שסל הקניות פה יותר זול במעט. אם להעריך, 5-10% בין מוצרים שונים.

בחזור לקחתי אוטובוס שהדברים לא יתקלקלו, ולמרבה הפלא - 4.2 ש"ח לנסיעת אוטובוס ?! תענוג ! 2.4 ש"ח הבדל מהמרכז, די משמעותי אם תשאלו אותי.

מה שכן, אף על פי שאני גר ממש מספר דק' הליכה מיפו, לא נתקלתי בחיים בכמות כזאת של בני דודים. הנוכחות שלהם מורגשת, עם הזמן זה יהפוך להרגל אני מאמין.

עלו לי 2 שאלות היום:

1. אני צריך חנות של בגדים בסגנון האנגר או סטוצ'י או מחסני אופנה. אני צריך לקנות נעלי בית, גופיה וטי שירט לבנה במחיר הכי זול שאפשר (רק שיחזיק אותי עד הסופ"ש). אאל"ט ראיתי ליד מחסני השוק חנות אופנה. האם היא עונה על ההגדרה ?

2. היכן אפשר להדפיס דפים באוניברסיטה ? ברור לי שזה עולה כסף, רק אני צריך לדעת היכן זה.

תודה!

פורסם

להדפיס דפים אפשר בכל חור, על מנת שלא תלך לאיבוד תלך לבית הסטודנט, ממש בכניסה מצד ימין אתה תראה עמדות ומדפסות.

סלקשיין(החנות שראית) בהחלט מתאימה לדרישתך, יש שם בגדים בזול.

ובלי קשר, בוא לבריכה. :wink:

פורסם
להדפיס דפים אפשר בכל חור, על מנת שלא תלך לאיבוד תלך לבית הסטודנט, ממש בכניסה מצד ימין אתה תראה עמדות ומדפסות.

סלקשיין(החנות שראית) בהחלט מתאימה לדרישתך, יש שם בגדים בזול.

ובלי קשר, בוא לבריכה. :wink:

עכשיו אני בדיוק בדרכי להנפיק שובר עבור החד"כ/בריכה. מהיום עד תחילת הלימודים 370 ש"ח. התאהבתי בדרום :lol:

פורסם

אם אתה מדפיס הרבה,לא עדיף לך להשקיע חד פעמים ולקנות מדפסת לייזר ש\ל פשוטה ? (נדמה לי שיש סביבות ה200-250ש"ח)

לגבי בני דודים,אתה די קרוב לערד\רהט\לקיה\שאר "מרכזי ערים" שלהם,אז תתרגל ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אם אתה מדפיס הרבה,לא עדיף לך להשקיע חד פעמים ולקנות מדפסת לייזר ש\ל פשוטה ? (נדמה לי שיש סביבות ה200-250ש"ח)

לגבי בני דודים,אתה די קרוב לערד\רהט\לקיה\שאר "מרכזי ערים" שלהם,אז תתרגל ;)

אולי אני כן קרוב, אבל עדיין לא הצלחתי להתארגן ;)

אז מה הם שווים?! (:

פורסם

אז מה הם שווים?! (:

עדיין מחפש :twisted:

פורסם

אז מה הם שווים?! (:

הגדר במצרים - הרגת אותנו!

• תוכן חדש...