Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספרי על גבי תמרור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החלק עליו מדובר הינו חד סיטרי. לא רק שאתה עלול לגלות זאת יום אחד בעזרת שוטר, ישנה אפשרות שאתה עלול לגלות זאת כשנעמוד אחד מול השני ברחוב :wink: .

אני עובד שם בדיוק בסוף הרחוב וכמעט תמיד כשאני מגיע בבוקר לעבודה מישהו מגיע מולי. פעם הייתי נותן להם לעבור, היום אני פשוט נעמד מולו, חוסם את הכביש ומחכה שיעלם/יסתובב/יזוז :evil: .

לא על החלק הזה דיברתי. וברור שליד תחנת הדלק הוא חד, אבל ממש לא כולו למיטב זכרוני.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כאשר ביציאה מחניה אין חץ /תמרור המורה על כיוון הנסיעה ואין תמרור הכניסה אסורה לגבי הקטע שמאלה אתה רשאי לנסוע שמאלה, גם אם בתחילת הרחוב יש תמרור המורה כי הכביש חד סיטרי והיה עליך לפנות ימינה מהחניה.

הקושי שלך יהיה לשכנע את השוטר כי כך הם פני הדברים, ואכן יצאתה מאותה חניה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה טועה ומטעה. אין חובת תמרור בכל יציאת חניה לרחוב חד סיטרי (אחרת רחובות חד סיטריים היו מלאים בתמרורים) אלה רק בתחילת הרחוב וסופו, ובכל רחוב(דרך סלולה, לא עפר) שמתחבר אליו. בכל כניסה אחרת, חובת הנהג לזכור מאיפה הגיע ולאן עליו לפנות.

לגבי תמרורים מרוססים/נפולים/עקומים, כל מי שהולך לנסות את הטיעון הזה כדאי לו לא להיות תושב המקום,שופטי בתי המשפט אינם מטומטמים(בדר"כ), ואם ניתן להוכיח שאתם מבקרים בתדירות גבוהה באיזור, סביר להניח שתורשעו בעבירה גם אם לא ניתן היה לראות את התמרור. לזה יש להוסיף שגם אם נכנסתם לאין כניסה כי התמרור הושחת, אם במהלך הדרך יש תמרורים/סימונים שמרמזים שאתם ברחוב ברחוב חד סטרי(כמו תמרורי כיוון של רחובות צדדיים, או סימוני כביש), גם אז יכול בית המשפט להרשיע אותכם. ו...כל זה חמור שבעתיים אם מדובר בתביעת נזיקין(תאונה) שם יש לעו"ד/חברת הביטוח מוטיבציית יתר לדאוג להרשיע אותכם.

פורסם

אני הגבתי י למצב של הודעה של שביט ולהמשכה על ידי WILL

והעובדה היא שבכל מגרש חניה ציבורי תמצא או תמרור או חץ המורה לך את הכיוון שמותר לך לנסוע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני גם מתייחס למה ששביט סיפר. אני מכיר לא מעט חניונים שאין בהם תימרור ביציאה, ועדיין החוק מטיל על הנהג את החובה לדעת להיכן הוא אמור לפנות.

ובהקשר של WILL ,דינו של מי שמוציא רכב מחניון שלא הוא חנה בו הוא כדינו של מי שלוקח רכב שחונה ליד שפת המדרכה שלא הוא חנה ועושה פרסה כי הוא צריך לנסוע לכיוון השני, כלומר, משלם קנס או את הנזק במקרה של תאונה, במקרה של תאונה אם ירצה הנהג הוא יוכל לנסות להוסיף את מי שנתן לו את הרכב כצד שלישי למשפט, על כך שלא אמר לו לאן לפנות.(אבל אני מסופק אם זה יצליח לו)

ובאופן כללי לגבי בתי משפט(לאו דווקא בדיני תעבורה), חשוב לציין, בעיות זכרון/טמטום/עצלנות/ראיה ועוד, הם לא טיעונים משפטיים, נהפוך הוא, הם תירוצים לבית משפט להטיל את העונש המירבי כדי להרתיעה את מי שאין דרך אחרת למנוע ממנו לבצע עברות בגלל המוגבלות שלו(נשמע מצחיק אבל ככה זה עובד). אם רוצים לצאת זכאים בבית משפט, רצוי וכדאי להוכיח את ההפך, שראייתכם חדה כנץ, חוכמתכם רבה ופעלתם מעל ומעבר ממה שסופרמן מסוגל, ועדיין לא הייתה דרך בפניכם למנוע את העבירה.

פורסם

אין חובה שיהיה לאחר כל כניסה/יציאה מ/לחנייה תמרור 618, אלא רק בתחילת הרחוב ולאחר כל צומת.

במקום זאת בכל מקום בו מכוניות יכולות להיכנס לרחוב החד-סטרי כן יופיעו תמרורים 204-205 המורים על כיוון התנועה ברחוב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...