Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סוזוקי איגניס 2005 עם 113 אלף קילומטר.

הרכב ברשותי כ4 שנים, ממוצע 15 אלף ק"מ לשנה.

הרכב מתוחזק במוסך מורשה ללא תקלות למעט החלפת רדיאטור.

הרכב עושה כ11 ק"מ לליטר

האם מומלץ לבצע ניקוי קרבורטור ? לשיפור צריכת וביצועיים

לא בוצע מעולם ניקוי כל שהוא למערת הדלק לנעט תוספים שאני שם בשלק פעם בשנה לפני הטסט

פורסם

נתחיל מזה שאין לך קרבורטור.

נמשיך לזה שתוסף דלק אמור כביכול לשפר צריכת דלק.

ונסיים בזה שתציין באיזה תנאים מושגת צריכה של 1-11, עירונית? מהירה? באיזה מהירות? פקוקה?

לדעתי הצריכה בסדר גמור, לא מאמין שיש איפה לשפר הרבה, כמובן, בתלות בצורת הנהיגה/תוואי הדרך.

פורסם
נתחיל מזה שאין לך קרבורטור.

נמשיך לזה שתוסף דלק אמור כביכול לשפר צריכת דלק.

ונסיים בזה שתציין באיזה תנאים מושגת צריכה של 1-11, עירונית? מהירה? באיזה מהירות? פקוקה?

לדעתי הצריכה בסדר גמור, לא מאמין שיש איפה לשפר הרבה, כמובן, בתלות בצורת הנהיגה/תוואי הדרך.

כמה בורות הפגנתי עם הקרבורטור...

הצריכת דלק של 11 היא צריכת דלק משולבת עירונית ובין עירונית.

כאשר אני נוסע על מיכל דלק (40 ליטר) כ 330-350 ק"מ

אני נוהג לא נכון ...... :) מודה

נוסע מהר לפעמים ומאיץ לא מעט כי מעצבן אותי האיטיות שמפיק המנוע הקטן.

במוסך אמרו לי שחבל להחליף פילטר דלק מכיוון שיושב בתוך מיכל הדלק והפירוק והעבודה יעלו הרבה ולכן חבל על הכסף.

האם מומלץ מאוד להחליף את הפילטר דלק ? (ולהתעלם מהמלצת המוסך..)

האם ישנו משהו אחר (לא הקרבורטור שלא קיים ) שמומלץ לבצע לו ניקוי במערכת הדלק לשם תחזוקה ושיפור כל שהוא ?

פורסם

א)אין צורך במורשה הרכב משנת 2005.יש צורך במוסך שמבין את הרכב שלך,לו אתה מטפל מטעמיי נוחות או כי ניתנת לך הנחה קבועה כלשהי .

ב)אם המוסך מציע לא לגעת אז למה לגעת,הרי באינטרס שלו לשים פילטר דלק ואוליי כבר הוחלף לך הפילטר בגלל זה הם הציעו לא לגעת.

ג)יש לך אפשרות לנקות את מערכת עם תוסף,אבל הצריכה שלך בסדר אני מתאר שמודבר ב1300 אוטמט(מנחש) מה שכן תוכל לדאוג תמיד למלא כשאתה מגיע לחצי עד רבע על מנת לתחזק טוב יותר את משאבת הדלק ומן הסתם תיסע רגוע יותר לאן יש כבר למהר.

לו תרצה דגם מהיר יותר יש את ה1.5 ידני

פורסם
א)אין צורך במורשה הרכב משנת 2005.יש צורך במוסך שמבין את הרכב שלך,לו אתה מטפל מטעמיי נוחות או כי ניתנת לך הנחה קבועה כלשהי .

ב)אם המוסך מציע לא לגעת אז למה לגעת,הרי באינטרס שלו לשים פילטר דלק ואוליי כבר הוחלף לך הפילטר בגלל זה הם הציעו לא לגעת.

ג)יש לך אפשרות לנקות את מערכת עם תוסף,אבל הצריכה שלך בסדר אני מתאר שמודבר ב1300 אוטמט(מנחש) מה שכן תוכל לדאוג תמיד למלא כשאתה מגיע לחצי עד רבע על מנת לתחזק טוב יותר את משאבת הדלק ומן הסתם תיסע רגוע יותר לאן יש כבר למהר.

לו תרצה דגם מהיר יותר יש את ה1.5 ידני

מעדיף אוטומט לכן ידני לא אופצייה, הרכב הבא יהיה עם נפמח גדול יותר :)

אני מטפל במוסך מורשה בגלל הנחה קבועה וכמובן מחירים טובים לאחר בדיקה.

תודה על ההמלצות.

שאלה אחרונה...

ממליץ למלא אחת לתקופה דלק 98 ולנסוע מיכל שלם עם דלק 98?

פורסם

לא צריך למלא דלק 98, זה לא יתן כלום.

אם המנוע מניע ועובד יפה, וסוחב טוב ממליץ לא להשתמש בשום תוסף.

גם לא לפני טסט.

צריכת הדלק אצלך בסדר גמור, בהנחה והיא באמת 1 ל 11. קצת התבלבלת במספרים שם, 330 ק"מ ל 40 ליטר זה לא 1 ל 11, זה 1 ל 8.

פורסם
לא צריך למלא דלק 98, זה לא יתן כלום.

אם המנוע מניע ועובד יפה, וסוחב טוב ממליץ לא להשתמש בשום תוסף.

גם לא לפני טסט.

צריכת הדלק אצלך בסדר גמור, בהנחה והיא באמת 1 ל 11. קצת התבלבלת במספרים שם, 330 ק"מ ל 40 ליטר זה לא 1 ל 11, זה 1 ל 8.

צודק התבלבלתי

אבל בוודאות 1-11 ממוצע

תודה על הכל

פורסם

לפי דעתי ונסיוני האישי הבלתי מחייב: תעשה ניקוי מצערת, אפשר לעשות לבד ואפשר במוסך, לפי דבריך, חבל להרחיב, תסע למוסך, אינפוזיה + ניקוי מצערת, אתה לא תכיר את הרכב אח"כ.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריכת הדלק שלך תקינה לרכב הזה, במיוחד אם אתה נוסע בעיקר בעיר. איגניס זה לא רכב חסכוני.

האיגניס האוטומטית שלנו צורכת בסביבות 1-13 וזה כשנוהגים בה כמו סבתות בלי לעבור את ה100 קמ"ש מחוץ לעיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפי דעתי ונסיוני האישי הבלתי מחייב: תעשה ניקוי מצערת, אפשר לעשות לבד ואפשר במוסך, לפי דבריך, חבל להרחיב, תסע למוסך, אינפוזיה + ניקוי מצערת, אתה לא תכיר את הרכב אח"כ.

ככה להגיד במוסך ?

שאני מעוניין באינפוזיה וניקוי מצערת ?

• תוכן חדש...