Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהכותרת אומרת אני מחפש אוטם לרכב.

הרכב בן 3, ומעולם לא עבר שטיפה במכונה, לעומת זאת יש לו לא מעט סימני פתיחת דלתות.

המטרה שלי היא לשמור על הצבע (חריונים למיניהם, שמש, גשם, חרקים, נשורת רדיואקטיבית וכו.)

לא מעניין אותי בידינג, עומק, רוחב, רטיבות, שיטינג או שיט.

הדברים שכן מעניינים אותי:

משך ההגנה

קלות היישום

לאחר שאסיים להשתמש עם מה שאקנה, אני אולי אנסה בעתיד אוטמי ננו לטווח ממש ארוך, אבל זה לא על הפרק כעת.

אני מתכוון ליישם את האוטם לאחר שטיפה-->פלסטלינה-->שטיפה עם סבון כלים וכמובן לא בשמש

שלושת הפיינליסטים שנראו לי מתאימים:

Zaino Z-5

Chemical Guys JETSEAL 109

Menzerna power lockאני מניח שכולם טובים, אם יש העדפה או המלצה מסויימת אשמח לשמוע מבעלי ניסיון, עם יש משהו אחר מומלץ (לא FK1000 בגלל היישום) גם אשמח לשמוע.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

"לא FK1000 בגלל היישום"

מה מיוחד ביישום של המוצר הזה?

לא יודע מה שמעת וממי שמעת אבל מהניסיון שלי אין ב jetseal או ב manzerna שום דבר שהוא קל יותר ליישום מאשר הFk1000p, פשוט כלום.

את הz-5 אני לא מכיר.

התדמית (יישום קשה) של ה-FK1000p מגיעה בעיקר מאירופה שם מזג האוויר הקר גורם למוצר להיות קשה מאוד.

במדינה חמה כמו שלנו המוצר הזה מתנהג כמו מרגרינה. קל יותר לשימוש מווקסים מסוימים שאני מכיר.

בכל אופן מכיוון שזה לא מעניין אותך הייתי ממליץ על ה MPL, מהטובים ביותר בעולם הסילנטים, לטעמי הרבה יותר איכותי מהמוצר jetseal.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

יש לי נסיון עם ה z5, אך עם האחרים אין לי (ה fk1000 בדרך, והאמת שאין לי מושג למה הזמנתי) הzaino מוצר מדהים, השתמשתי בהרבה חומרים ואת הברק כמו שקיבלתי ממנו לא הצלחתי לקבל משום מוצר, היישום שלו נורא קל ואפילו הריח מצוין, ישמתי את המוצר לפני חודשיים וחצי בערך ועדיין אין סימני החלשות, בקיצור אני מאד ממליץ, קח רק בחשבון שהבקבוק שלו נורא קטן והוא לא כלכך זול.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

רק לחדד,

Z-5 הוא לא אוטם צבע, זה מוצר All In One שמספק בין היתר הגנה.

יכול להיות שהוא טוב או אפילו מדהים אבל הוא לא אוטם צבע ויש להבדיל בין AIO (שגם עושה פוליש בקטנה וגם מכיל פילרים כמו גלייז וכו') לבין אוטם בלבד.

ולכן לדעתי פותח השרשור צריך להוציא מהמשוואה את המוצר הזה, אלא אם כן אתה מחפש AIO.

z-5 הוא כמו אחיו התאום של z-2 למיטב זכרוני.

עריכה: הייתי חייב לבדוק לעומק לגבי המוצרים ועושה רושם שעל פי היצרן ועל פי חלק גדול מהמשווקים

גם z-2 וגם z-5 נחשבים כאוטמי צבע לכל דבר ולא כמו שאמרתי שהם AIO. אני יכול רק לנחש שלהגדיר אותם כמוצרי AIO יפגע בתדמית שלהם ולכן היצרן מתעקש לכנותם אוטמים.

אבל בעיני מוצר שנקרא Zaino Z-5 PRO Show Car Polish ויש לו פילרים הוא לא ממש אוטם קלאסי.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

קודם כל תודה לכולכם, הטיפים שלכם עוזרים לי מאוד.

sharki25, הרעיון בשטיפה אחרונה עם נוזל כלים זה בכדי לנקות את הרכב משאריות לכלוך/ווקס קודמים בכדי שהאוטם יקשר טוב יותר לצבע. אולי אפילו אני אנקה עם אלכוהול מדולל (IPA) במקום סבון כלים.

החשש שלי מהfk1000 הוא שהוא פחות סלחני במקרה שלא יישמתי אותו טוב, ראיתי אנשים שמתלוננים על זה, והדבר האחרון שבא לי זה לחזור לימי "הטרטל טפלון" שהצריכו ממני הכנה נפשית בגלל הקושי ביישום.

kenworth, מסכים איתך לגבי כך שה Z5 הוא כנראה לא 100% אוטם קלאסי, אלא עושה קצת מעבר, אבל התגובות בעולם מדהימות לגביו, כולם מציינים שההגנה, אורך החיים והברק שהוא נותן מדהימים, אז אני אחייה עם חוסר הטוהר הזה. דרך אגב גם הרצון שלך לעזור לכולם פה הוא מדהים, כל הכבוד.

zuzut5,

1. לפי הערכתך לכמה יישומים הבקבוק של Zaino Z-5 יספיק עם מדובר ברכב משפחתי גדול?

2. מה אתה עושה בכדי לתחזק את הצבע של האוטו?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

הבקבוק לדעתי יספיק לדי הרבה יישומים מכיון שצריך לשים מעט חומר, אני מעריך שיספיק ל 7-10 פעמים תלוי בגודל הרכב, התחזוקה היחידה שלי היא שטיפה פעם בשבועיים עם ה onr הירוק, הציפוי הבא שלי יהיה כנראה ציפוי נאנו , אם אתה מאזור ראשון, אתה מוזמן להגיע ולהתרשם מהחומר.

בכל מקרה כמו שאמרתי יצא לי לעבוד עם הרבה חומרים שרובם מאד פופלארים כאן בפורום, לדעתי ה z5 עולה עליהם.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

locus

הלינק הבא יעזור לך, יש שם הסברים מפורטים למדי.

בחי שעשיתם לי חשק לנסות את המוצר :-P

• תוכן חדש...