Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אתמול במוסך מאזדה מרכזי עקב צלצולים(צליל של מתכת עם מתכת) בנסיעה עירונית ספורטיבית על לאנטיס 2004 1.6L, בוחן עשה איתי סיבוב ואמר לי לשים דלק 98 וחצי מיכל שנותר לשים K44 ושהוא מקווה שזה יעזור, לאחר מכן הוא הרים את האוטו וראה שחיישן נקישות רטוב משמן ואמר לי שיש להחליפו.

אחרי זה הטכנאים עצמם הרימו את הרכב כדי לתת הצעת מחיר ואמרו שזה בסדר שהוא רטוב ושזה לא שמן אלא גריז ושאין צורך להחליף.

יש לציין שראיתי את זה וזה ממש נראה שמן נוזלי, יש לציין שלא הייתה נזילה מעל לחיישן ונראה בבירור שזה מגיע ממנו.

מי מהם צודק? למי להאמין? סתם להחליף חיישן בלי נורת תקלה?

תודה :)

פורסם

החיישן נקישות יבש ז״א אין בו לחץ שמן וכד׳ אם הוא רטוב משמן זה רק משהו חיצוני נזל עליו.

יתכן מאוד כי השמן פגע בתפקוד החיישן וכתוצאה מכך המנוע מצלצל.

פורסם

אתה אומר שלחיישן בכלל אין מגע עם שמן?

פשוט גם מעל לחיישן הכל יבש, יכול להיות שזה באמת גריז וכאשר המנוע חם הוא נראה כמו שמן?

• תוכן חדש...