Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ! :-D

אני מחפש רכב למספר חודשים (עד סוף דצמבר 2013) שישרת אותי לנסיעות של 60 ק"מ ממוצע ביום.

הרכב ימכר בסוף דצמבר מאחר ואני עובר לחו"ל לזמן לא ידוע...

בעבר הייתה לי סוזוקי באלנו שהצריכת דלק שלה הייתה גרועה (במיוחד), ופונטו שנת 2004 מדהימה עם צריכת דלק מעולה, שנמכרה לצערי עקב בעיות מכניות רבות..

הסכום לקנייה הוא בין 5K-12K.

האם יש לכם הצעות טובות?

חשוב שהרכב יהיה חסכוני כמה שיותר בדלק (אפשר ידני), שיהיה קטן (חניות), סחיר (ימכר לאחר 4-5 חודשים), והכי חשוב אמין.. עם הפונטו ביקרתי הרבה במוסכים והוצאתי אלפי שקלים בשנה האחרונה שהייתה אצלי.

תודה רבה לעונים! :)

פורסם

להשכיר רכב זה לא רלוונטי מאחר ואני סתם מאבד כסף.. ובנוגע לסקסו ידנית- איך השוק שלה אם אני אנסה למכור? לפי החיפושים שלי בפורום ראיתי שמומלץ על סוזוקי סוויפט ידנית

פורסם
להשכיר רכב זה לא רלוונטי מאחר ואני סתם מאבד כסף.. ובנוגע לסקסו ידנית- איך השוק שלה אם אני אנסה למכור? לפי החיפושים שלי בפורום ראיתי שמומלץ על סוזוקי סוויפט ידנית

גם לקנות רכב בסכום כזה ל4 חודשים זה לאבד כסף.

ביטוח ל4 חודשים וטיפול אחד לפחות ( או יישור קו ) ולך תדע איזה הפתעה תצפה לך מתחת למנוע,

או להתאפק4 חודשים או להשכיר את הרכב הכי זול שיש

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

סוויפט 2001 ידנית יכולה לעמוד לך בדרישות , נפילת הערך לא תהיה קשה השאלה היא בקשר למכירה יש תנועה לא רעה של סוויפטים אבל לך תדע זה קצת כמו להמר , במקרה הכי גרוע תקנה את הרכב תשאיר אותו פה ואחרי שאתה טס תפקיד בידי מישהו את המכירה אני לא מאמין שהוא יתקע איתו הרבה וישלח לך את הכסף בהקדם.

• תוכן חדש...