Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדא אקבנט 1996 לא מניע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל שבוע צצה לי בעיה חדשה ברכב לאחרונה, באמת שאני כבר מיואש מהמצב, למזלי אלו תיקונים של גרושים אבל בכל זאת זה מתסכל.

בכל אופן, בבעלותי יונדאי אקסנט ידנית שנת 1996 מנוע 1495

הבעיה שנתקלתי בה היום התחילה לי כבר אתמול כנראה , מרגיש כמו בעיה בחשמל, הדיבורית אתמול כל כמה שניות נדלקה לי מחדש (היה צליל הפעלה כל מהלך הנסיעה ) , לא ייחסתי לזה חשיבות.

והיום נסעתי 5 דקות בדיוק נסיעה בתוך העיר ולאחר שביצעתי פניה הרדיו כבה, האורות כבו, נדלקו כל הנורות אזהרה (מלבד הP) והרכב נכבה, עצרתי בצד הפעלתי את אורות המצוקה ולאחר שניה הם גם כן כבו.

חשבתי שאולי זו בעיה במצבר למרות שהחלפתי אותו לפני 4 חודשים (!!) , ניסיתי להניע עם כבלים ולא הלך.

סממנים ברכב כרגע: האורות נדלקים חלש, מאחורה לא נדלקים כלל, אור ברקס לא נדלק, הרדיו לא עובד, השעון דיגיטלי לא עובד, יש סטרטר בסיבוב מפתח אבל כמובן לא מניע, אין נורית של מצבר דולקת, האיתות השמאלי עובד במהירות כפולה מהאיתות הימני.[

חשוב לציין שביום רביעי האחרון הייתי במוסך וביצעתי טיפול עשרת אלפים, הוחלפו הפילטרים , הנוזלים והפלאגים.

מחר אני הולך למוסך אבל כרגיל אני רוצה להתייעץ ולדעת מה לדעתכם הבעיה הזו?

פורסם
ידוע לך מה מצב האלטרנטור? מתי שופץ? האם הוא המקורי של האוטו?

לא..

תבדוק חיבורים של המצבר (+/-) שהכל מהודק כמו שצריך.

המצבר מעביר זרם הכל בסדר איתו

הפיוזים בסדר גמור

הרכב כרגע עומד עדיין באותו מקום ליד חשמלאי רכב שנאי צריך להגיע אליו מחר לבדיקה ..

• תוכן חדש...