Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא משנה מה תבחר, רק לא פולו. אלא אם כן אתה חובב מוסכים..

זה בדיוק החשש שלי, כי ממה שקראתי בפורום המכונית הזאת עושה לא מעט בעיות.

אתה מדבר מניסיון?

פורסם

יש גם את הקליו שהיא בתקציב וחדשה.

ברור שאמינות באה עם טכנלוגיות יותר ישנות. אם רוצים אמינות אז יש ללכת על מנועים אטמוספיריים וגיר אוטומטי רגיל. אבל יש הפסד עצום בגלל פחד זה: 1. מפסיד מוצר חדשני (למה לקנות מוצר ישן?) 2. מפסיד נהיגה מהנה - אין מה לעשות, טורבו נותן תחוש מצויינת בעת נהיגתה בניגוד למנועים הישנים.

אז אם יש פחד - לחפש גיר ישן ומנוע ישן. אחרת ממליץ בחום על פולו (לאבא שלי יש לו אותה קרוב ל-3 שנים) ומלבד טיפולים שוטפים והחלפת מצמדים (מהדגם הישן) אין אך בעיה. גם הרנו קליו עם 120 כ"ס ומנוע טורבו חדש עם גיר חדש מומלץ מאוד.

פורסם

גם אני מעוניינת לקנות סופר מיני. אחרי תקופה ארוכה שהמאזדה 2 מצאה חן בעיני, עכשיו הפורד פיאסטה נראית כאופציה טובה.

מה שאני לא מבינה זה - למה לא רואים אותה כל כך על הכביש? יש עליה הרבה סופרלטיבים וביקורות טובות, אבל נראה שכולם בוחרים בסוף במכונית אחרת. זו תחושה נכונה שלי? ואם כן - מה זה אומר על השוק בשלב המכירה?

כמו כן - אני מנסה להבין את השלכות ה'מיסוי הירוק' על הקניה עכשיו - והאם כדאי להמתין. אשמח להבהרות.

תודה.

פורסם

בסופו של דבר, לאנשים פחות אכפת מדינמיות מאשר מאבזור. וכאשר הגרסה ה"מפוארת" מגיעה עם צלחות פלסטיק מביכות - גורלה נגזר לחברות הליסינג ( משהו שגם ככה דלק מוטורס כיוונו אליו מאז ומתמיד וחבל ). הפיאסטה טובה מאוד. ואם היו מביאים אותה באבזור נדיב ומנוע ה ECOBOOST אני דווקא חושב שהיא הייתה נוחלת הצלחה. לשם ההשוואה, בבריטניה הפרש המחירים בין הקליאו 900 סמק לפיאסטה 1000 סמ"ק הם 400 פאונד בגרסאות הכי מאובזרות. אז איך זה שבארץ דלק מוטורס טענו למחיר גבוה מדי של ה ECOBOOST ( מעל 120K) כאשר הקליאו עולה 88K? חד משמעית חמדנות. זה מה שקורה כשרוצים למכור לליסינג.

• תוכן חדש...