Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקנות ולבקש מחברים להביא לי דבר מה מארה"ב.

כבר זמן מה אני חושב על טאבלט, שישמש אותי ואת חברתי בעיקר בגלישה ברשת, בדיקת מיילים, פייסבוק ופה ושם צפייה בתוכניות מהרשת.

השימוש יהיה רוב הזמן בבית לכן חשבתי ש''10 זה הגודל האידיאלי. הייתי דיי סגור על הNEXUS 10 עד השרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=492175

האם באמת המכשיר סובל מבאגים ובעיות הפוגעות בחווית השימוש בו??

האם יש מכשיר מומלץ אחר שכדאי להעדיף אותו על פני הNEXUS 10?

לגבי הNEXUS 7 החדש, אני מפחד שהוא יהיה קטן מידיי לשימושים הנ"ל. וביחוד אין לי צורך במכשיר קומפקטי מהסיבה הפשוטה שרוב הזמן הוא יבלה בבית ואני לא מתכוון להתנייד איתו בחוץ.

פורסם

בזמנו גם אני רציתי לקנות נקסוס 10 אבל העדר 3G ובעיות מסך (חיפוש ברשת יניב לך תוצאות) (גם אצל אסוס TF700 דרך אגב היו בעיות מסך) הוציאו לי את הרוח מהמפרשים.

לבסוף נרכש N8000 של סמסונג שהוא נחות מבחינת מסך אבל בכל השאר עומד בטופ.

(הוא גם אח (אומנם לא תאום סיאמי) של הנקסוס 10)

Veni Vidi Vici

פורסם
אגב, אותן בעיות מדווחות לגבי הNEXUS 10, זה לא משהו שניתן לפתור בעדכון תוכנה\דרייבר?

כאשר אני בדקתי את הנושא, דובר בעיקר על בעיית מסך (שהייתה רלוונטית גם ל-TF700 של אסוס) וזו בעיית חומרה.

Veni Vidi Vici

פורסם

בדוק את הסוני TABLET Z.

המלך הנוכחי של הטאבלטים.

הכי דק הכי קל וגם נגד מים ואבק, (חצי שעה בעומק של עד מטר- אחלה בשביל לצלם בחורות בבגדי ים מתחת למים :lol:).

Sony-Xperia-Tablet-Z-agua.jpg

פורסם

קודם כל, תפסול מראש כל מה שהוא לא אפל או גוגל (אחרת תתקע בלי עדכונים ועם תוכנה מיושנת).

ה7 הרבה יותר נוח לשימוש במיטה וכמובן מחוץ לבית, ה10 יותר טוב לשימוש בסלון ולצפייה בסרטים.

באופן אישי, לא הייתה לי בעיה להסתפק בנקסוס 7 החדש בתור מכשיר יחיד. יש לי 7 ו10 ולכל אחד השימושים שלו - רוב הזמן אני עם ה7 (הישן). ב7 אני משתמש לקריאה, אינטרנט, ebooks, וwaze באוטו כשהטאבלט לרוחב בלוח המחוונים. ב10 אני משתמש בעיקר באימונים (שם אותו על המכשיר ורץ, נוח לאללה ומעביר את הזמן) ולראות את כריס האריס ביוטיוב פעם בשבוע.

אני לוקח את ה7 כמעט בכל פעם שאני נוסע לאנשהו.

שניהם טאבלטים נהדרים ובעוד של10 יש כמה מחלות קטנות, הוא בסך הכל מכשיר מעולה ורק משתפר מגרסה לגרסה. אבל אם הייתי צריך מכשיר בודד - אז ה7 החדש (רצוי עם GSM אבל לא חובה).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה בדיוק קו המחשבה שלי. הרצון להיות מעודכן לזמן כמה שיותר ארוך. לכן גם ההתעקשות על הNEXUS 10.

האם ניתן לחיות עם המחלות הקטנות הללו? זו השאלה בעצם. כתבו על בעיות במסך ועל ריסטים שהמכשיר מבצע בלי התרעה מוקדמת. האם זה טופל בעדכון האחרון 4.3 למשל? ואיך כל זה בעצם בא לידי ביטוי, בעיות המסך?

תודה רבה.

פורסם

בעיות במסך אף פעם לא היו לי. אנשים התלוננו על בקלייט שאינו אחיד אבל לא שמתי לב ולא טרחתי לבדוק - זה סתם קטנוניות.

הWIFI שלו פחות טוב משל ה7. אם אתה כל הזמן על קליטה גבולית אז יהיה לך קצת באסה, אם יש לך קליטה סבירה בבית אז הכל בסדר.

הסאונד שלו מעולה (של ה7 ממש לא).

קצת תקיעות וריסטים היו מדי פעם, כרגע הכל בסדר (והמכשיר אכן על 4.3).

כל הבעיות האלו זה בקצוות. באמת שהמכשיר מעולה. המארז שלו מרגיש איכותי, נעים ועדיף על ה7 (ובעיני גם על האייפד).

אגב 4.3, יש לי נקסוס 10, 7 וגלקסי נקסוס - כולם קיבלו עדכון ל4.3 באותו שבוע. אז כל הכבוד לגוגל, וזה עוד דוגמא ללמה אסור לקנות אנדרואיד שאינו נקסוס.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, בפי עדכון + שאלה.

הנקסוס 10 יגיע אלי היום. עלה לי 1960 ש"ח כולל הכל, לגירסת ה32GB, בארה"ב.

לגבי הכבל חשמל של הנקסוס. האם אני צריך רק מתאם מחיבור אמריקאי לישראלי? או שצריך שיהיה גם מתאם מתח מ110V ל220V?

אשמח לתשובה מכאלה שיש להם נקסוס 10 :roll: לא בא לי לשרוף אותו על היום הראשון.

פורסם

מה כתוב על המטען? תמיד יהיה כתוב.

אפילו באפל זה אוניברסלי...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מה כתוב על המטען? תמיד יהיה כתוב.

אפילו באפל זה אוניברסלי...

באפל זה תמיד אוניברסלי. זה עניין של עיקרון (כשמשנים רק את העיצוב או את הפלאג).

לפחות בנקסוסים הקודמים זה היה אוניברסלי מניסיוני.

אבל כאמור זה יהיה תמיד כתוב על המטען.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה מה שרשום באתר התמיכה למוצרי NEXUS:

"The input voltage range between the wall outlet and this charging unit is AC 100V–240V, and the charging unit’s output voltage is DC 5V, 2A."

אמור להיות אוניברסלי להבנתי.

ליתר בטחון אני אצלם את המטען והעלה לכאן תמונה כדי להיות סגור על זה ב100%.

פורסם

אגב 4.3, יש לי נקסוס 10, 7 וגלקסי נקסוס - כולם קיבלו עדכון ל4.3 באותו שבוע. אז כל הכבוד לגוגל, וזה עוד דוגמא ללמה אסור לקנות אנדרואיד שאינו נקסוס.

במחי משפט חיסלת את כל העסקים של סמסונג סלולר, HTC, סוני מובייל ועוד כמה חברות "קטנטנות". :?

נכון מאוד שהרבה יותר נוח לקבל עדכונים OTA ישר מגוגל, אבל זה לא שאתה מקבל גרוטאה מתפרקת מחברות אחרות. הסנס של HTC עדיף בעיניי על הממשק ה"נקי" של האנדרואיד, גם אלף ווידג'טים ו/או אפליקציות לא משתוות בעיניי לממשק שלהם (להבדיל מסמסונג).

מעבר לזה - יש לך כמעט כל הזמן עדכוני גירסה לCM, שלא נשארים הרבה זמן מאחור אחרי גוגל. גם להם יש תוספות שבגוגל "נקי" אין לך. צריך להתעסק עם זה, אבל לא כזה נורא.

לעומת זאת - בד"כ החומרה בגוגל מצ'וקמקת למדי (יחסית. המחיר הנמוך מפצה על זה, אבל זה בטח לא Top of the line) לעומת המתחרים. שמע חלש, אין חריץ הרחבה, מצלמה לא מהשורה הראשונה ועוד.

שלא יהיה לך ספק - קניתי נקסוסים (GNEX,4,7) בגלל שהם נותנים תמורה מעולה למחירם (ובגלל שHTC מתעקשים על הסוללה הבלתי מתחלפת )- אבל זה לא שאסור לגעת במוצרים מקבילים. ההבדלים בין 4.1, 4.2 ו-4.3 לא כאלה משמעותיים. הגזמת קשות.

• תוכן חדש...