Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוניברסלי, בקיצור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הכל עובד. המטען הוא אוניברסלי, כמו שהחברים כאן אמרו. אחלה טאבלט!

האם מישהו יכול להמליץ לי על כיסוי בשבילו? כזה שאפשר גם להציב אותו ושם יגן על המכשיר כמובן.

האם יש צורך בנוסף גם במגן מסך?

פורסם

אין לי מגן מסך על אף אחד מהמכשירים. מאחר ורוב הבעיות קורות עם פלאפונים שנכנסים לכיס ונשרטים שם ממפתחות וכו', אני לא רואה סיבה לשים אחד על טאבלט.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שמתי מגן מסך על iPad Mini, אני כ"כ רגיל למגני מסך (עוד מימי ה-Palm העליזים) שהמגע של המסך מוזר לי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אין לי מגן מסך על אף אחד מהמכשירים. מאחר ורוב הבעיות קורות עם פלאפונים שנכנסים לכיס ונשרטים שם ממפתחות וכו', אני לא רואה סיבה לשים אחד על טאבלט.

ומה עם כיסוי מגן או משהו כזה? רועי אתה אומר שהמכשיר אצלך חשוף לגמרי :-)?

פורסם
ומה עם כיסוי מגן או משהו כזה? רועי אתה אומר שהמכשיר אצלך חשוף לגמרי :-)?

נכון. ה10 לא זז מהבית גם ככה, וכיסוי לטאבלט זה דבר מאוד מסורבל.

ה7 גם בלי כיסוי, ודווקא הולך איתי הרבה, אבל הוא כלכך זול שלא באמת אכפת לי. הוא שורד יפה מאוד אגב, אין שום פגם בולט עד עכשיו.

רק על הגלקסי נקסוס יש לי כיסוי (Otterbox), אבל בלי מגן מסך (שונא אותם). אני פשוט מקפיד לא לשים אותו עם המפתחות ביחד, זה הכל.

אם אתה מתכוון לסחוב איתך את ה10 בתיק, אז באמת כדאי שתשיג לו כיסוי או נרתיק.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

מנצל"ש - איזה טאבלט סביר יש היום שמחזיק הכי הרבה זמן בניגון סרטים\מוזיקה?

יש לי טיסה לארה"ב ב"ה עוד שבועיים וקצת וזה טיפה מעל 10שעות..המלצות? :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

3 אפשרויות על הפרק, יש המלצה מי עדיף?

אני אשמח להמלצה במידה והמכשיר ישאר מקורי והמלצה למי עדיף במידה ואני פורץ ומבצע עדכונים לא רשמיים.

Asus Google Nexus 7 16GB נפח אכסון 16 גיגה

Asus Memo Pad Me173x 1A035A נפח אכסון 16 גיגה

GALAXY TAB 3 SM-T211 נפח אכסון 8 גיגה

אין צורך בממשק עברי, אולי במקרה הטוב מקלדת וגם זה לא בטוח.

שימוש עיקרי: גלישה באתרים, קריאת ספרים וסקייפ (ככה שחובה מצלמה קדמית לפחות).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מנצל"ש - איזה טאבלט סביר יש היום שמחזיק הכי הרבה זמן בניגון סרטים\מוזיקה?

יש לי טיסה לארה"ב ב"ה עוד שבועיים וקצת וזה טיפה מעל 10שעות..המלצות? :)

חבר שטס עם הנקסוס 7 לארה"ב אומר שהמכשיר מחזיק וידאו במשך שעות, פשוט לא נגמר. נדמה לי שהוא אמר 7 שעות או משהו כזה.

פורסם
3 אפשרויות על הפרק, יש המלצה מי עדיף?

אני אשמח להמלצה במידה והמכשיר ישאר מקורי והמלצה למי עדיף במידה ואני פורץ ומבצע עדכונים לא רשמיים.

Asus Google Nexus 7 16GB נפח אכסון 16 גיגה

Asus Memo Pad Me173x 1A035A נפח אכסון 16 גיגה

GALAXY TAB 3 SM-T211 נפח אכסון 8 גיגה

אין צורך בממשק עברי, אולי במקרה הטוב מקלדת וגם זה לא בטוח.

שימוש עיקרי: גלישה באתרים, קריאת ספרים וסקייפ (ככה שחובה מצלמה קדמית לפחות).

כמובן שנקסוס 7, אבל את החדש. הוא ליגה אחרת לגמרי מכל האלטרנטיבות שהבאת.

פורסם

הדעה שלי היא שתמיד עדיף לקחת מכשיר נקסוס בגלל התוכנה והעדכונים.

הMeMo והנקסוס מאוד קרובים מבחינת נתונים, בMeMo יש גם מצלמה אחורית שאין בנקסוס.

לא מכיר את הסמסונג.

הייתי לוקח את הנקסוס בוודאות - אבל הייתה צריכה להיות סיבה טובה, ממש טובה, ממש ממש טובה בשביל לקנות מכשיר שכבר הוחלף בגרסה חדשה.

• תוכן חדש...