Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

להלן המסלול:

http://goo.gl/maps/jCPTS

הימים הראשונים יהיו בתוך אמסטרדם והם בתכנון בנפרד.

הטיול יהיה בתחילת אוקטובר בין התאריכים 4-8 (כלומר ייתכן גשם וקור).

יום שישי - בבוקר לוקחים רכב ונוסעים לכיוון Arnhem למוזיאון הפתוח - הבנתי שהמקום ממש מדהים. האם אפשר לבזבז שם יום שלם?

יום שבת - דילמה: נסיעה של 30 דק' לכיוון פארק הקופים ב-Apeldoorn או ללכת ל-Burgers Zoo ב-Anrhem?

בהמשך (לפי היעד שנבחר - Apeldoorn או Burgers) לקראת השעה 13:00 נוסעים לכיוון חיטוהרן. מטיילים ולנים שם.

יום ראשון - איני יודע מה לעשות ביום הזה (כי הכל סגור שם?) חשבתי על Alkamaar למוזיאון הגבינה אבל לצערי הוא סגור. אשמח לדעת את דעתכם לגבי הנושא.

בסיום היום מגיעים ל-Haarlem או Zaanse Schans מה אתם מציעים?

יום שני - מטייל ביעד שבחרנו ביום הקודם ובערב נוסעים להחזיר את הרכב וטיסה.

תודה לכולם.

פורסם

אם אתה מגיע לאלקמאר קפוץ לבקר בזכאכן. זה כפר מאוד נחמד וציורי (עם חנות גבינות מעולות ובמחירים טובים). אם בא לך אתה יכול גם להמשיך לאיזה משחק גולף בווינקל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

1. המוזיאון הפתוח + גם החיות בארנהם (סמוכים זה לזה) יסגרו לכם יום שלם.

2. אני מבים שאתם חובבי גני חיות - נסו לשלב את הדולפינאריום ב-Harderwijk. יש לו יתרון שחלק נכבד ממנו נמצא במבנה סגור, כך שהטיול לא יתקלקל לגמרי גם במזג אויר סגרירי.

3. אם אתם נוסעים לאלקמאאר אפשר לבצע סטיה נחמדה ל-Hoorn ו-Enkhuizen - זכורותלי כעיירות יפהפיות (אבל ביקרתי בהן ב-1980).

4. Zaanse Schans זכור לי כאתר תיירותי מובהק (הייתי לפני כ-11 שנים), אבל אם מזג האויר טוב יש סיכוי טוב שתהנו.

לגבי נהיגה בהולנד - ההולנדים יותר ייקים מהגרמנים ואפילו מהשויצרים. מצלמות פזורות בכל פינה ומצלמות מ-2 קמ"ש מעל המהירות המותרת. יש שילוט אלקטרוני וחובה לציית לו. הקפד על החוקים. ממליץ לך לקרוא את המדריך הרשמי. עניין מרכזי הוא להתמודד עם רוכבי האופניים, וכן לשים לב לשילוט שונה המיועד לרוכבי אופניים (אני כמעט הסתבכתי כיון שנסעתי לפי שלט דרכים שבדיעבד התברר כי הוא מיועד לרוכבי אופניים בלבד. למזלי השומר באיזה שער היה נחמד וחילץ אותי לכביש).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...