Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי גג פנימי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני זקוק לעזרה במציאת בעל מקצוע טוב +++ לריפוד תיקרה של פיאט 128 ספורט{שיצאה מהתנור} וזה ממש דחוף בנוסף אני העדיף אם הוא יוכל לבצע עבודת חוץ {אשדוד}

ליאו

פורסם

אני אנסח טיפה אחרת אני פונה למי שהתקין תקרה ברכבו והיה מרוצה מאיכות העבודה ומהתוצאה

שיעזור לי בהמלצה על מתקין + הטלפון שלו

תודה מראש

ליאו

פורסם

יש מקום שעושה ריפוד ברח' יצחק שדה (קרוב לתחנת הדלק וסוכנות הרכב "פורד") אני לא זוכר את שמו אבל חונים אצלו כרגע 2 רכבי אספנות ויליס ו..:?:

אני חושב שהוא לא יוצא לעבודות חוץ.

אם זה מתאימם לך אנסה לחפש פרטים נוספים.

טל

תחביבים זה עסק יקר !!!

פורסם
יש מקום שעושה ריפוד ברח' יצחק שדה (קרוב לתחנת הדלק וסוכנות הרכב "פורד") אני לא זוכר את שמו אבל חונים אצלו כרגע 2 רכבי אספנות ויליס ו..:?:

אני חושב שהוא לא יוצא לעבודות חוץ.

אם זה מתאימם לך אנסה לחפש פרטים נוספים.

טל

המקום ניקרא נועם בריפודים ראיתי כמה עבודות שלו שניראות טוב מאוד. המכונית השנייה שעומדת אצלו אם אינני טועה היא בייבי פורד משנות ה-40

הטלפון שלו :067499877

בנוסף יש בכניסה לרמלה מכיוון ת"א\צריפין מצד ימין עליד הרמזור הראשון רפד שעשה לי רכב ליפני 10 שנים והתוצאה היתה מדהימה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...