Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה קניתי בניו יורק KENWOOD KDC-MPV5025

נאמר לי שהמערכת היא מולטי-זון (גם אירופאית וגם אמריקאית).

התקנתי את המערכת אך לצערי אינה קולטת תדרים אירופאים (זוגיים)

מישהו יודע אם צריך אולי לשנות משהו בהגדרות? משהו בסגנון?

אודה למגיבים.

יניב.

פורסם

קודם כל, תתחדש.

נראה לי שהטעו אותך ידידי. מולטי-זון מתייחס לשיטות שידור של טלויזיות (PAL, NTSC) או של DVD (ZONE 1,2 וכו'). לגבי קליטת תדרי רדיו אין קשר בינהם.

הדבר היחיד שניתן לעשות זה לקחת את המכשיר לטכנאי שיפתח את התדרים האירופאים. מדובר בעסק לא זול - כמה מאות שקלים.

פורסם

תודה על התגובה קודם כל. :)

רציתי לידע אותך, כי יש לי את אותה המערכת באוטו אחר. את המערכת הראשונה קניתי לפני כחצי שנה והיא עובדת כשורה. את המערכת הנוכחית קניתי השבוע גם בניו יורק (אותו הדגם בדיוק. 5025).

חייבת להיות אופציה איפהשהו שנותנת לשנות את התדרים מבלי לשלם לטכנאי.

פורסם

אין במקרה איזו אות אחרי מס' הדגם (לא משנה באיזו מהם; חדשה, ישנה)? כי לפעמים זה הדבר היחיד שמבדיל בין דגם אירופאי לאמריקאי.

עד כמה שאני יודע זאת האופציה היחידה, אבל מי יודע אולי יש אפשרות כזאת.

דרך אגב, שהרכבת את המערכת הקודמת היית צריך לשנות תדרים או שזה תאם מלכתחילה?

פורסם

חבל שלא בדקת שהיית שם. לי הביאו פעם מערכת מחו"ל ובדקו אותה שם לא רק בשביל התדרים אלא גם לבדוק שהיא עובדת בכלל. בכל מקרה אין לי מה להוסיף. מקווה שתסתדר.

• תוכן חדש...