Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 98'- סיכום 13 שנה/282,000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב מעולה, יש לי זכרונות טובים מאוד עם הקורולה המכוערת הזאת :)

לגביי אכילת השמן, שטויות, בפורשה אני ממלא ליטר כל 1500 ק"מ בערך.

הרכב אוכל שמן? לבריאות!

haters will hate

פורסם
drsubaru :

לא ידעתי ששוק הפונטו כ"כ חלש. אני מכרתי קורולה 98' ב 15,000 ואתה אומר :

חשבתי שהמחירון לדגם כמו שלך מעל 20K.

ולקוריוז , הקורולה שירתה בשנים האחרונות את בני הסטודנט. לבת הסטדנטית קניתי לפני 3 שנים פונטו ספייס 05' 16V רציפה. בעוד הקורולה הייתה עם 0 תקלות לאורך כל השנים , הפונטו , שבאמת כיפית ושמורה היטב , הייתה עם תקלות שונות והחמורה בהן כמו שהעליתי :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=435935&highlight=speedgear

כמובן שאין להסיק מסקנות גורפות על אמינות ממקרים בדידים.

אל תשכח עובדה פשוטה - הפונטו התחילה את חייה במחיר שמקביל ל-75 אלף ש"ח כחדש כיום והקורולה במחיר שמקביל ל-130 אלף ש"ח כיום (משפחתיות מול קטנות). כמו כן הייתה ליסינג בעברה. ומכרתי אותה תוך שעה וחצי, לא חיכיתי דקה ומכרתי לראשון שהגיע (הייתה לי כבר פנדה בחניה ולא רציתי לשלם פעמיים על ביטוח).

פורסם

הקורולה הנ"ל היא לדעתי ולדעת רבים הקורולה הטובה ביותר שהיתה בכמעט 20 שנה האחרונות, בהשוואה למתחרות שלה באותן שנים. אני זוכר שהרכב הגיע לארץ ויצר רושם מצויין של רכב שבנוי היטב, נוסע טוב ונראה מודרני עם תא נוסעים ברמה גבוהה יחסית לשאר. זכור לי גם שהוא היה חביב על הגנבים ...

החדשה נראית מבטיחה וסוף סוף קורולה שהיא גם רכב טוב מעבר לאמינות.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

בטח יהיה קשה לעבור לרכב אחר אחרי שהוא שירת אותך כל כך באמינות מופלגת.

(שוב, בשנתונים המאחורים יותר טויוטה התדרדרה מאוד).

עם תמונה של קורולה מהמודל הפופולרי כ''כ, אני מניח שמדובר בנסיון אישי, מצפה לשמוע קצת יותר

(אם פתחת כבר דיון בנושא קישור יעזור..)

פורסם
עם תמונה של קורולה מהמודל הפופולרי כ''כ, אני מניח שמדובר בנסיון אישי, מצפה לשמוע קצת יותר

(אם פתחת כבר דיון בנושא קישור יעזור..)

הקפצת עכשיו אשכול מ2013?

פורסם

לא יאמן, מדהים

האם יש סך עלויות כולל שחישבת?

עריכה - רק עכשיו ראיתי מאיזה שנה זה... אבוי.

פורסם

הרכבים היפנים הישנים יחסית מגלים אמינות מדהימה.גם לי יש רכב יפני סובארו אימפרזה עם אמינות יוצאת דופן ותחזוקה זולה להפליא. הרכבים החדשים עם אלקטרוניקה,חיישנים לרוב ומערכות בטיחות וחיסכון בדלק כבר לא יגלו אמינות כזאת.

פורסם

השרשור הזה מחזיר אותי לקורולה 96 טורקיז סבתא שהיתה ברשותי שמונה שנים!

אפס תקלות משביתות תנועה! ואצלי היא כבר היתה בת 9.

פעמיים פחחות וצבע בגלל עבודה חאפרית אבל זה היה רק בשביל האסטטיקה.

הבלאי שהיה לי למעט מצבר ובלמים הסתכם בגומיית ציריה (גרמושקה) קרועה שהוחלפה ב20 שקלים במוסך מרכזי

- זה קרה לאחר שנסעתי כמה קילומטרים טובים באיילון על צמיג שטוח (מבלי להרגיש בכלל כי נסעתי ישר והמערכת פעלה) ואז כשפניתי הבנתי שאני נוסע על פנצ'ר.

פקק רדיאטור (אטם-נשם) חדש - וזה בזמן שהאטם של הפקק הקודם נפל לתוך הרדיאטור! - הרכב המשיך לנסוע עם האטם בתוך הדוד העליון עד ליום שנמכר ואם הרכב הזה עדיין קיים לדעתי הוא נוסע ככה כנראה עד היום.

ניקוי של מיכל מתזים בגלל שאשתי נתנה למתדלק שכנראה היה מסטול לגמרי למלא שמן מנוע וזה שפך אותו לתוך מיכל המתזים (אמיתי לגמרי! בחיי) (לא עלה אגורה כי עשיתי את זה בעצמי)

והבלאי הכי גדול - החלפה של כל תושבות המנוע והגיר.

ואני חושב שזהו בעצם - באמת, שמונה שנים של טיפולים והנאה רצופה מהרכב שבעצם - לא היה בו כמעט כלום, לא היה נוח, לא היה שקט - אבל אהבתי את הרכב הזה מאוד!

מה שכן אהבתי - היה הזריזות היחסית שלה, העיצוב הפשוט שלה מצא חן בעיני גם בפנים וגם בחוץ (את הריפודים שנאתי) ושהיא היתה פרקטית - תא מטען גדול ותא נוסעים גדול.

נמכרה בסופו של דבר כי אשתי נכנסה להריון עם הבכורה שלנו ורציתי להעביר אותה לרכב בטיחותי יותר, נוח יותר, שקט יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...