Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאתה לא עוסק בתחום והקרובי משפחה שלך הם לא לקוחות אמיתיים אני לא מבין על מה הדיון. תעשה מה שאתה רוצה וזהו.

תשים להם פודינג על הרכב ותגיד שזה 98% קארנובה. את מי זה מעניין? את המוסר שלך? אם כך תפעל על פי הקוד המוסרי שלך.

עבור 300 ש"ח הם יקבלו ממך מעל ומעבר ולכן הוספה או הפחתה של מוצר זה כבר לא חשוב.

כשתעסוק בתחום באמת תשתדל לספק ללקוח את מה שהוא שילם עבורו אבל גם שם סביר להניח שיהיו קצת קיצורי דרך וחצאי אמיתות.

עריכה 1: צחקתי לגבי הפודינג.

עריכה 2: לא יודע מה הסיפור של פול דלטון הזה (לא ממש אוהב את הדמות) אבל לי יש טיפול של 68 שלבים :wink:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מכיוון שאתה לא עוסק בתחום והקרובי משפחה שלך הם לא לקוחות אמיתיים אני לא מבין על מה הדיון. תעשה מה שאתה רוצה וזהו.

תשים להם פודינג על הרכב ותגיד שזה 98% קארנובה. את מי זה מעניין? את המוסר שלך? אם כך תפעל על פי הקוד המוסרי שלך.

עבור 300 ש"ח הם יקבלו ממך מעל ומעבר ולכן הוספה או הפחתה של מוצר זה כבר לא חשוב.

כשתעסוק בתחום באמת תשתדל לספק ללקוח את מה שהוא שילם עבורו אבל גם שם סביר להניח שיהיו קצת קיצורי דרך וחצאי אמיתות.

עריכה 1: צחקתי לגבי הפודינג.

עריכה 2: לא יודע מה הסיפור של פול דלטון הזה (לא ממש אוהב את הדמות) אבל לי יש טיפול של 68 שלבים :wink:

פרט לי אותו בפרטי בבקשה. אגב אתה יודע שסוויס ווקס פיתחו איתו ביחד את קריסטל רוק שנחשב לווקס הדגל שלהם.?! לא הייתי מזלזל כל כך בבחור,לא כל אחד מפתח מוצר פרמיום עם סוויסווקס.

פורסם
פרט לי אותו בפרטי בבקשה. אגב אתה יודע שסוויס ווקס פיתחו איתו ביחד את קריסטל רוק שנחשב לווקס הדגל שלהם.?! לא הייתי מזלזל כל כך בבחור,לא כל אחד מפתח מוצר פרמיום עם סוויסווקס.

לא מזלזל, סתם משהו באופי הבריטי שלו לא עושה לי את זה. אני בטוח שהוא מקצוען ואולי מהגדולים ביותר מי יודע. אבל לפעמים המיתוג עושה את שלו.

מן כדור שלג שהתגלגל והתגלגל ופתאום האיש הפך לדיטיילר על בעל הווקס היקר בעולם.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
לא מזלזל, סתם משהו באופי הבריטי שלו לא עושה לי את זה. אני בטוח שהוא מקצוען ואולי מהגדולים ביותר מי יודע. אבל לפעמים המיתוג עושה את שלו.

מן כדור שלג שהתגלגל והתגלגל ופתאום האיש הפך לדיטיילר על בעל הווקס היקר בעולם.

פול דווקא בחור די נחמד ופשוט,הוא חבר בDW,ויצא לי להשתתף בדיונים איתו,מה שכן יש עליו פוזה כל הקשור לדיטיילינג שחבל על הזמן..

הוא באמת מוכשר,קלי מKDS[אנגליה] עולה עליו בכמה דרגות,ראיתי לא מעט עבודות של שניהם,וללא ספק יש עליו הרבה מאד פוזה.

לא צריך להתרגש מ789 שלבים,זה קשקוש שיווקי שמוכר את עצמו.

לגבי הוקס שלו עם SV,זה כבר סיפור אחר,אני לא משתמש בו הרבה בגלל המחיר שלו,אבל כל פעם שאני עובד איתו אני נדהם מהתוצאה הסופית,פשוט מדהים.

פורסם

אורי, אני לא מבין למה אתה מתפזר...

אתה בתור אחד שדי מתמצא בחומרים במחיריהם ויודע מה כל עבודה כוללת, בוודאי יודע שתמורת 300 ש"ח אתה יכול לתת שטיפה מושקעת ולמרוח ווקס בינוני.

אם אתה רוצה לעשות מעבר, להוסיף גלייז ואוטם והכנה טובה שכוללת פלסטלינה במינימום ועד חומרים וקלינרים אם תרצה להשקיע יותר אז רק החומרים לדעתי יעברו את ה 300 ש"ח שלא לדבר על שעות העבודה רבות שמתווספות.

אם הרכב חדש לדעתי תסתפק בשטיפה-פלסטלינה-גלייז-אוטם צבע.

נכון שבכל זאת זה יהיה שווה יותר מ-300 ש"ח אבל משפחה זו משפחה ולדעתי שווה את ההשקעה.

בקשר לגלייז אני הזמנתי את EZ CREME GLAZE של CG מאתר CYC, עוד לא קיבלתי אותו ועוד לא יצא להשתמש בו אבל לפחות תחשוב על זה בתור אופציה נוספת ומעניינת.

קח בחשבון שאתה לא עושה לרכב טיפול חד פעמי שתקף לתמיד, אתה עושה הכנה טובה שהיא זמנית והשאר תלוי בהמשך התחזוקה וחידוש החומרים של הבעלים של הרכב.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

תודה לכולם ונחזור לשאלות:

1. איך ישפיע גלייז לצבע לבן על צבע שחור וההפך ?

2. באוטוסטור יש את sonex לניקוי ג'אנטים ? (הכוונה אם יש במלאי)

3. למריחת אוטם על ג'אנטים כדאי להשתמש בספוג יישום ומטלית שונה מאשר על שאר הרכב (כמובן שמיוחדת לאוטם הספציפי) ?

4. השגתי דלי צבע (זה לא היה קשה, יש לי אתר בניה ליד הבית) יש בו עוד קצת צבע איך להוריד אותו בלי להרוס את הדלי ובלי שישארו שאריות חומר שיגיעו לרכב אחר כך) ?

5. כמה זמן בממוצע לוקח למשלוח מCYC להגיע (בתקווה שהוא מגיע שלם).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

5. כמה זמן בממוצע לוקח למשלוח מCYC להגיע (בתקווה שהוא מגיע שלם).

כ 10 ימים. חבל שלא ידעתי שאתה גם רוצה להזמין. היינו מזמינים ביחד :-) .

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

`Infinity, לא נורא גם ככה אין לי אם אני מוסיף עוד בקבוק אחד המחיר של המשלוח קופץ.

אשמח לקבל בשעות הקרובות ביותר המלצה לגלייז המאבק הוא בין POORBOYS לבין E-Z (אפשר גם אחד אחר).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הזמנתי, אני עוד אקנה עוד כמה שטויות באוטוסטור ביום רביעי (אני מקווה שאני אגיע לשם), בסוף לא הזמנתי חומר לג'אנטים כי יש לי את הIRON X (זה מספיק).

נשארו עוד שתי שאלות

3. למריחת אוטם על ג'אנטים כדאי להשתמש בספוג יישום ומטלית שונה מאשר על שאר הרכב (כמובן שמיוחדת לאוטם הספציפי) ?

4. השגתי דלי צבע (זה לא היה קשה, יש לי אתר בניה ליד הבית) יש בו עוד קצת צבע איך להוריד אותו בלי להרוס את הדלי ובלי שישארו שאריות חומר שיגיעו לרכב אחר כך) ?

(תענו מהר ותקבלו שני פרויקטים עם הרבה תמונות :lol:)

לכידה.PNG

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
הזמנתי, אני עוד אקנה עוד כמה שטויות באוטוסטור ביום רביעי (אני מקווה שאני אגיע לשם), בסוף לא הזמנתי חומר לג'אנטים כי יש לי את הIRON X (זה מספיק).

נשארו עוד שתי שאלות

(תענו מהר ותקבלו שני פרויקטים עם הרבה תמונות :lol:)

אם עדיין לא הזמנת אתה יכול לוותר על המשחה של איירון. ביאסה לי את הנשמה!

לגבי האוטם על הג'אנט-כן עדיף אפליקטור רק לג'אנטים.

לגבי הדלי-אם יש בוא צבע ולא מלט יבש נסה להשתמש בטפנטין על מנת להוריד את כל הצבע שנשאר שם.

פורסם

גם אני התלבטתי מאוד בין poorboys ל- ez creme כי שניהם חדשים לי ומשהו בהם קורץ לי, בסוף הלכתי על ה ez כי הוא לא דורש זמן המתנה, לכסות פאנל אחד ואפשר מיד לנגב.

מחכים לפרויקטים בקוצר רוח :)

אגב, מה ההבדל באפקט בין חומר ניקוי לג׳אנטים סטנדרטי (כמו מגווירס wheel) לבין iron x?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
גם אני התלבטתי מאוד בין poorboys ל- ez creme כי שניהם חדשים לי ומשהו בהם קורץ לי, בסוף הלכתי על ה ez כי הוא לא דורש זמן המתנה, לכסות פאנל אחד ואפשר מיד לנגב.

מחכים לפרויקטים בקוצר רוח :)

אגב, מה ההבדל באפקט בין חומר ניקוי לג׳אנטים סטנדרטי (כמו מגווירס wheel) לבין iron x?

האיירון מוריד חתיכות ברזל קטנות שתקועות בלקה של הג'אנט(בגלל זה הצבע הסגול,ריאקציה)

פורסם

עדכונים,

הצלחתי להוריד את רוב הצבע מהדלי (זה היה לא קל), עכשיו יש בעיה חדשה קניתי באוטומוטור grit guard של מגווירס, הוא ענק אני חשבתי שהוא ייכנס בדלי בלי בעיה אבל הוא לא נכנס עד הסוף, רק עד החצי, האם זה בסדר ? האם הgrit guard של מגווירס גדול פשוט או שכולם באותו גודל ?

*ההזמנה מCYC נשלחה, מי ייתן שהיא תגיע ליעדה בשלום (שלמה), ומהר.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
עדכונים,

הצלחתי להוריד את רוב הצבע מהדלי (זה היה לא קל), עכשיו יש בעיה חדשה קניתי באוטומוטור grit guard של מגווירס, הוא ענק אני חשבתי שהוא ייכנס בדלי בלי בעיה אבל הוא לא נכנס עד הסוף, רק עד החצי, האם זה בסדר ? האם הgrit guard של מגווירס גדול פשוט או שכולם באותו גודל ?

*ההזמנה מCYC נשלחה, מי ייתן שהיא תגיע ליעדה בשלום (שלמה), ומהר.

אין בעיה אלא אם אתה שוטף עם דלי אחד ואז זה סתם בזבוז של עוד סבון

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אם עדיין לא הזמנת אתה יכול לוותר על המשחה של איירון. ביאסה לי את הנשמה!

....

רגע רגע רגע - אתה אומר שה-IronX Paste לא טוב בגלל שהוא במשחה (ולא בספריי)? או כי אתה לא מרוצה מ-IronX באופן כללי?

אני שואל כי בדיוק עמדתי לקנות משהו ל-DeIron..

• תוכן חדש...