Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תמצא את מבוקשך בדיוק בגלל הסיבה שרשמתי בהודעתי הראשונה - מצבר זה מוצר בעל אורך חיים שאינו מוגדר.

המלצות טובות וטובות פחות תמצא על כל היצרנים וכל המותגים. תמצא אנשים ששנפ החזיק להם 6 שנים ותמצא כאלה שהתלוננו שורטה "גרמני" הלך אחרי חצי שנה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שאין ממש תשובה בגלל שבכל אוטו יש מערכות חשמל קצת אחרות ש"דואגות" לפרוק את המצבר בחנייה.

יש אחד עם איתורן , עלוקה שזולגת ויש אחר שאין לו אזעקה בכלל.

ויש את זו שמדי פעם שוכחת אורות (ומחכה לשגריר בבוקר) יש מכונית עם זמזם או סגירת אורות אוטומטית.

בסופו של יום מחזורי הפריקה הם אלה שגומרים את המצבר.

אני מכיר אחד שהמצבר שלו באמת כבר היה בסוף. קנה פנל סולארי וחיבר למצבר. הבעיה היחידה היא שלפנל סולארי בדר"כ אין רגולטור ולכן המתח משתנה כפונקציה של אור השמש. בכל מקרה: מאז אין לו בעיות להתניע בבוקר. זה כנראה פתרון האינפוזיה הטוב ביותר ששמעתי עליו, מכה לחברות המצברים הגדולות.

פורסם

המצברים האיכותיים באמת הם מצברי אופטימה, הבעיה היא שהם יקרים, אתה קונה מצבר ב 2000 שקל, אבל הוא מחזיק לך 10 שנים , מצבר פריקה עמוקה,גם אם הוא מתרוקן לגמרי, הוא לא נדפק, ועוד פלוס, אם לשכן לא מניעה המשאית בבוקר, אין בעיה להניע לו אותה עם כבלים(בהנחה שהיא 12 וולט), למצברים של אופטימה יש "הרבה" כוח.!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אני חושב שאין ממש תשובה בגלל שבכל אוטו יש מערכות חשמל קצת אחרות ש"דואגות" לפרוק את המצבר בחנייה.

ויש את זו שמדי פעם שוכחת אורות (ומחכה לשגריר בבוקר) יש מכונית עם זמזם או סגירת אורות אוטומטית.

אני מכיר אחד שהמצבר שלו באמת כבר היה בסוף. קנה פנל סולארי וחיבר למצבר. הבעיה היחידה היא שלפנל סולארי בדר"כ אין רגולטור ולכן המתח משתנה כפונקציה של אור השמש. בכל מקרה: מאז אין לו בעיות להתניע בבוקר. זה כנראה פתרון האינפוזיה הטוב ביותר ששמעתי עליו, מכה לחברות המצברים הגדולות.

קשה לי להבין איך פנל סולרי 5 וואט יכול להטעין את המצבר, ועוד בלילה??

פורסם
המצברים האיכותיים באמת הם מצברי אופטימה,

אכן נחשב מאוד!

לאחרונה החלפתי מצבר לאחר שהמקורי במכוניתי גימגם לראשונה בחייו לאחר 6 וחצי שנים. ההתנעה נשמעה כאילו הסטרטר מתאמץ. פעם אחת בלבד וזה הספיק לי להחליט להחליף. הספקתי לאחר אותה התנעה להניע מספר פעמים והם היו מידיות וללא כל זיוף.

אבל למה ללכת על הקצה...ולחכות שבפעם הבאה זה יהיה במקום לא נוח.

בחרתי מצבר בוש שהוא אכן זהה לוורטה, אך לזכותו אחריות ארוכה יותר, כאשר המחיר זהה. 6 חודשים נוספים למי ששאל.

מניסיוני, כדאי לתת משקל לאורך האחריות, כבר נתקלתי במצברים שפורשים לגמלאות לאחר שנה וקצת...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מנסיון עם מצברים אצלנו בבית מצברים אטומים ("בלי טיפול", בדרך כלל VARTA) מחזיקים הרבה מעל 3 שנים. יותר בכיוון של 6-7.

מצברים ישראליים כמו שנפ או וולטה- מחזיקים שנתיים או 3, ואז אומרים לך שככה זה מצברים. המצברים הישראליים גם מאוד נוזלים וגורמים לחלודה גדולה מתחת למצבר במכוניות שעברו כמה שנים טובות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
קשה לי להבין איך פנל סולרי 5 וואט יכול להטעין את המצבר, ועוד בלילה??

גם לי קצת מוזכר עניין הטעינה בלילה, פנסי הרחוב עדיין לא כאלו חזקים :roll:

אכן נחשב מאוד!

לאחרונה החלפתי מצבר לאחר שהמקורי במכוניתי גימגם לראשונה בחייו לאחר 6 וחצי שנים. ההתנעה נשמעה כאילו הסטרטר מתאמץ. פעם אחת בלבד וזה הספיק לי להחליט להחליף. הספקתי לאחר אותה התנעה להניע מספר פעמים והם היו מידיות וללא כל זיוף.

אבל למה ללכת על הקצה...ולחכות שבפעם הבאה זה יהיה במקום לא נוח.

בחרתי מצבר בוש שהוא אכן זהה לוורטה, אך לזכותו אחריות ארוכה יותר, כאשר המחיר זהה. 6 חודשים נוספים למי ששאל.

מניסיוני, כדאי לתת משקל לאורך האחריות, כבר נתקלתי במצברים שפורשים לגמלאות לאחר שנה וקצת...

בדיוק תגובות כאלו חיפשתי. תוכל לספר מהיכן רכשת את הבוש ובאיזה סכום מדובר?

ואכן נשמע עדיף בהרבה לקחת מוצר אכותי עם אחריות כמה שיותר ארוכה ובכלל אם הוא באותו מחיר של ורטה!

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

מאד פשוט: הבחור לא נוסע כל יום במכונית אלא פעם בשלושה ימים (בערך).עובד מהבית רוב השבוע. בלילה אין טעינה כמובן . בלילה יש רק גנבים. הפאנל עדיין מחזיק . אני חושב שכבר שמונה חודשים.

פורסם

היו לי עד עכשיו 2 מכוניות, הראשונה פיגו 205, שמתי שנפ החזיק 5וחצי שני עד שנשרף עם האוטו, ואז יונדאי אקסנט כבר 4 וחצי שנים בלי שום בעיה, חוץ מפעם אחת שהאורות היו דלוקים והיה צריך כבלים. אני גם בודק מים מזוקקים פעם בחודש ושופך מים מידי פעם על המצבר, לדעתי אחלה מצבר.

פורסם

נגמר לי מצבר היום,כשאלכתי להחליף נתנו לי כמה אופציות:ומה שעניין אותי מצבר מבית VARTA-"ENERGAIZER" האם משהו מכיר את המצבר הזה?בפורומים שונים יש פיטבקים טובים אליו דווקה

פורסם

לפני מס' חודשים החלפתי מצבר עלום שם שהיה ברכב 5 שנים - הוא לא מת, רק נחלש והייתה אפשרות קניה זולה.

הכנסתי לרכב ורטה. ברכב אחר ורטה החזיק גם כן בסביבות 4 שנים, ועוד ללא תחזוקה.

• תוכן חדש...