Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש רכב חדש, ידני עד 80,000 שקלים.

בצמצום שעשיתי הגעתי לרנו קליאו החדשה (דגם סטנדרטי) ולסוזוקי סוויפט.

מבחינת נסיעות מבחן , הרנו הרגישה עצלה יחסית לסוויפט הזריזה.

אין ספק שהרנו יותר מאובזרת עם מחשבה על הפרטים הקטנים (מולטימדיה, עצור וסע, נוחות).

מה שמדאיג אותי הוא המנוע החלש יחסית ברנו שאני מפחד שיאכזב לטווח הארוך.

אשמח לשמוע נקודות נוספות למחשבה,

תודה,

יונתן.

פורסם

לא יודע להגיד לך מי מהרכבים יותר מוצלח, אבל אם ירידת ערך חשובה לך - סביר להניח שהסוויפט תשמור על ערכה בצורה משמעותית יותר מהרנו.

פורסם

כמי שמחזיק בסוויפט החדשה כעשרה חודשים, אומר לך שהחסרונות שלה מסתכמים בעיקר בתא מטען קטן (מה השימושים שלך? אם יש עגלת תינוק, הנושא טעון בדיקה..), מנגד היתרונות המובהקים של הסוויפט הם כמובן שמירת הערך ומוניטין האמינות היפני , והמנוע היותר חזק (94 כ"ס לעומת 75) , אגב את הפיאסטה/מיקרה/פאביה בדקת?

גבר שלא מבין כלום ברכב ובכדורגל מושך בדיוק כמו בחורה עם שפם..

פורסם

פותח האשכול ניתחת את זה נכון.

אני כחודשיים וחצי עם סוויפט.

תחשוב מה יותר חשוב לך ספציפית, כח או אבזור\נוחות( לא יודע בקשר לנוחות, לא מכיר את הרנו).

בקשר לנוחות, המושבים בסוויפט נוחים בצורה פנטסטית ובאופן מאד מפתיע, לאחד שהוא 1.84 מ' והיה רגיל למשפחטומתית, אולי הרנו יותר מרווחת, אין לי מושג.

תא המטען באמת פצפון, ואם זה חשוב לך אני אומר ותר על הסוויפט מראש.

שיהיה בהצלחה ומזל טוב.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

תודה רבה לכולם על ההתייחסות.

אשמח לשמוע את הדעה שלכם לגבי המנוע 1.2 16V של הרנו.

ל

א מצליח למצוא עליו יותר מדי מידע באינטרנט.

לגבי כל השאר, הכל שקוף. רנו מאובזרת יותר, סוויפט ופיאסטה זריזות יותר.

כרגע אני בכיוון של הרנו, אם אשמע ביקורת שלילית על המנוע, כנראה שזה יהיה מה שיכריע לטובת הסוויפט או הפיאסטה.

שוב תודה,

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי המנוע של הרנו "קטן" על הרכב (לפחות בדור הקודם) משתיי נסיעות מבחן, הבנתי שבחדש השילוב של מנוע וגיר זהה אבל בכל זאת שווה לבדוק.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...