Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

הרכב נמצא בארץ כבר חודשיים וצפויים להגיע עוד משלוחים, אך משום מה, לא ראיתי עד כה שום מבחן דרכים באף אחד מהעיתונים. מחיר הרכב מאוד אטרקטיבי היום, וידוע לכולם, שב-2014 יגיע מודל משופר, שכנראה יהיה יקר יותר.

אני חושב שרבים כמוני, מחכים לקרוא חוות דעת מקצועית אשר תעזור לנו להחליט אם לקנות את המודל הנוכחי במחיר זול, או שהוא ממש לא מומלץ.

אני בטוח שכל מגזין, יכול להשיג רכב מהשכרה, בלי טובות מ UMI ולכן לא מובן לי למה לא פורסם עדיין מבחן.

פורסם

היי,

יש מלא מבחני דרכים ב-YOUTUBE. רכב פשוט מלוטש וחלומי...

הי,

הרכב נמצא בארץ כבר חודשיים וצפויים להגיע עוד משלוחים, אך משום מה, לא ראיתי עד כה שום מבחן דרכים באף אחד מהעיתונים. מחיר הרכב מאוד אטרקטיבי היום, וידוע לכולם, שב-2014 יגיע מודל משופר, שכנראה יהיה יקר יותר.

אני חושב שרבים כמוני, מחכים לקרוא חוות דעת מקצועית אשר תעזור לנו להחליט אם לקנות את המודל הנוכחי במחיר זול, או שהוא ממש לא מומלץ.

אני בטוח שכל מגזין, יכול להשיג רכב מהשכרה, בלי טובות מ UMI ולכן לא מובן לי למה לא פורסם עדיין מבחן.

פורסם
הי,

שאלה מצויינת שאתה מוזמן להפנות אל נציג שברולט באתר - גיא משברולט.

היבואן בחר, וסיבותיו עימו, שלא לשחרר את הרכב לנסיעות מבחן לעיתונאים. לא רק את המאליבו, אלא בכלל את כל מבחר הדגמים של שברולט לשנת 2013. האם יצא לך לקרוא מבחן דרך על שברולט קרוז האצ'בק? על שברולט ספארק 2013 שעברה מתיחת פנים?

ואגב רכבי השכרה - עכשיו שיא העונה של חברות ההשכרה. קשה מאוד לשכנע חברת השכרה להפסיד לקוחות בשביל איזו כתבת תדמית וכמה קרדיטים. אולי בעוד כמה חודשים יהיה קל יותר...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה,

הפעם אתה לא צודק. אני אישית קראתי מבחני דרכים של דגמי סוניק וקרוז חדשים. נדמה לי ב-.WALLA

שאלה מצויינת שאתה מוזמן להפנות אל נציג שברולט באתר - גיא משברולט.

היבואן בחר, וסיבותיו עימו, שלא לשחרר את הרכב לנסיעות מבחן לעיתונאים. לא רק את המאליבו, אלא בכלל את כל מבחר הדגמים של שברולט לשנת 2013. האם יצא לך לקרוא מבחן דרך על שברולט קרוז האצ'בק? על שברולט ספארק 2013 שעברה מתיחת פנים?

ואגב רכבי השכרה - עכשיו שיא העונה של חברות ההשכרה. קשה מאוד לשכנע חברת השכרה להפסיד לקוחות בשביל איזו כתבת תדמית וכמה קרדיטים. אולי בעוד כמה חודשים יהיה קל יותר...

פורסם

עברתי על עמוד מבחני הדרך של וואלה. יש שם מבחן השוואתי של הקרוז סדאן 2013 מול קיה פורטה 2013 אבל אין שם מבחן דרך להאצ'בק או לסוניק החדשה. כן יש מבחן לסוניק בדגם הטרום מתיחת פנים, מלפני כמעט שנתיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה, אל תתפוס אותי במילה - אמרתי שנדמה לי שזה היה בוואלה, אבל אני לא בטוח. אנסה למצוא. מה שכן בטוח, שכבר הייתה סקירה של סוניק החדשה. לגבי קרוז האצ'בק - אין כל כך מה להוסיף למה שנאמר על סדאן - מה הטעם לערוך מבחן שוב? רק בגלל בגאז'?

עברתי על עמוד מבחני הדרך של וואלה. יש שם מבחן השוואתי של הקרוז סדאן 2013 מול קיה פורטה 2013 אבל אין שם מבחן דרך להאצ'בק או לסוניק החדשה. כן יש מבחן לסוניק בדגם הטרום מתיחת פנים, מלפני כמעט שנתיים.
פורסם

למשל, פה: http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-29715-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7-%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%96-%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%AA.aspx

פורסם

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

היבואן הביא כמות קטנה של כלים (אם אני לא טועה אז בסביבות 250) וכולם נמכרו במכירה מוקדמת.

אין היום את הרכב לליסינג ו/או להשכרה...

המשלוח הבא יהיה באוקטובר וגם רובו מכור.

ממה ששמעתי על מי שנסע על הרכב הדגמה הכחול שהסתובב בארץ זה רכב ברמה גבוה עם מנוע יוצא דופן בקטגוריה (כ"ס, תאוצה)

וכמובן מאובזר וכו..

A3

A4

פורסם

ראיתי ביוטיוב מבחן דרכים מקיף. אני חדש בפרום ולא יכול לצרף קישורים. אם תעתיקו את הטקסט למטה באנגלית ותעשו חיפוש תמצאו את המבחן המדובר.

Review: 2013 Chevy Malibu - you tube subaruwrxfan

• תוכן חדש...