Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי נזילות קטנות מאגן שמן גיר ואני רוצה העסקה הסופ"ש :wink:

באוטו שלי (קרייזלר נאון 2001) אמור להשתמש בסיליקון RTV בשם RTV-ATF, שזה כמובן חומר של "מופר". האם מכשירי תנועה מוכר את החומר או משתמש בו במוסכי קרייזלר בארץ?

אם זה לא זמין, איפה אפשר למצוא חומר איטום תחליפי כמו Permatex, Wurth, Loctite? אני מעדיף לא להזמין מחו"ל ולחכות שבוע וחצי או יותר.

כמו כן, מישהו יודע איפה אפשר לקנות שמן גיר ATF+4 במחיר שפוי? רוצים במכשירי תנועה משהו כמו 100 ש"ח לבקבוק קטן כליטר. אין לי בעיה להשתמש בATF+4 של חברה ידועה אחרת, כמו ולוולין.

תודה רבה!

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם

יש לי עדכון קטן לטובת מי שיחפש מידע כזה בעתיד:

ביקרתי היום במחסן המרכזי של מכשירי תנועה במנחם בגין 72 בתל אביב.

אמרו לי שהחברה לא מייבאת ולא משתמשת בRTV-ATF של מופר. אמרו פשוט לקנות סיליקון שחור איכותי עמיד חום ושמנים.

פורסם

רכוש סיליקון שחור תוצרת VICTOR REINT אריזה בצבע כחול לבן עולה כ 40ש"ח, סיליקון ברמה גבוהה מאוד מתאים בדיוק למה שאתה צריך.

אני לא משתמש בסיליקונים הזולים של ה 10-20ש"ח הם לא עמידים לאורך זמן, כמו הסיליקונים היותר איכותיים.

יקיר.

פורסם
רכוש סיליקון שחור תוצרת VICTOR REINT אריזה בצבע כחול לבן עולה כ 40ש"ח, סיליקון ברמה גבוהה מאוד מתאים בדיוק למה שאתה צריך.

אני לא משתמש בסיליקונים הזולים של ה 10-20ש"ח הם לא עמידים לאורך זמן, כמו הסיליקונים היותר איכותיים.

יקיר.

לא יודע אם ראית לא מזמן פוסט ממני על המצב פה באשקלון, אבל בשעה טובה מצאתי חנות חלפים עם סחורה מצויינת ומחירים שפויים.

יש להם Victor Reinz ואפילו שמן גיר ATF+4 ב60 ש"ח במקום 100 ש"ח שרוצים במכשירי תנועה.

תגיד, יש לך המלצה על חומר מסוים לניקוי מכסה האגן טוב? איזה ספריי לניקוי ברייקס או קרבורטורים או משהו דומה?

הבנתי שהסוד לאטימה טובה הוא לנקות את החלקים שנוגעים בסיליקון טוב טוב ולהקפיד להוריד כל שאריות של האטם הקודם.

פורסם

כאשר האגן שמן מפורק, שטוף אותו עם מעט בנזין, תייבש היטב עם הרבה סמרטוטים.

באיזור שבו אתה מורח סיליקון במשטחי המגע באגן וגם בגיר תנקה עם מעט ספרי קרבורטור, ותייבש היטב.

תמרח שכבה אחידה של סיליקון כמו שהמלצתי קודם, לא יותר מידי וגם לא להתקמצן, שכבה דקה ויפה של סיליקון, תסגור את כל הברגים, תחזק אותם באופן שווה ז"א לא לחזק ישר לשלב הסופי, אלא כל פעם תהדק מעט בורג בורג עד שתגיע להידוק סופי (כמובן לא חזק מידי הברגים עדינים מאוד).

תמתין שעה לפני מילוי השמן כדי שהסיליקון יתייבש כמו שצריך.

• תוכן חדש...