Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שומע מכל מיני כיוונים על טראומיל, תכשיר הומאופתי להקלה על כאבים. המלצות מתקבלות גם מאנשים שלא אמורים להיות קשורים להומאופתיה. קיבלתי המלצה לקחת כמה ימים לפני הניתוח ולהמשיך אחריו. אני לא משתגע על הומאופתיה, ולא בטוח כמה זה חכם לקחת חומרים זרים לפני הרדמה מלאה.

מישהו מכיר את הסיפור? מדובר על טיפות/כדורים, לא על המשחה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לא מכיר אבל תתיעץ עם הרופא לפני שאתה לוקח משהו.

אין לך אופציה לעשות את זה במקומית (ואני כבר ביררתי. מפרק ירך ניתן להחליף באיזורית אז סביר להניח שגם קיבוע שבר)?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שנים משתמש בו. זה לא הומאופטיה אמיתית, אבל עובד. שכחתי כבר איך נראה בן גאי.

ווןלטרן עדיין במקרר. אבל טראומיל הוא ברירת מחדל.

עריכה. אני משתמש במשחה.

פורסם

זה מקל גם על כאב מכאני (לא שרירי ואלה, אלא עצמות עם ברזלים מוברגים אליהן)?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

הי התכשיר לא תמיד עוזר לכולם ולא לכל המצבים אבל יש אנשים שנשבעים בו והוא עוזר להם מאוד .

דרך אגב התכשיר הוא אכן הומיאופטי קלאסי כלומר לא מכיל חומרים פעילים כלל . רק מיהולים אין סופיים של כל מיני דברים.

בגלל שהוא לא מכיל כלום אין שום מניעה להשתמש בו לא לפני ולא אחרי הניתוח . מקסימום הוא לא יעזור.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...