Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי המלצה על המעבדה לרכב וקיבלתי גם המלצה על ש.ג דן באשדוד (שהבנתי שהם מתעסקים בעיקר עם VAG).

מצד אחד קראתי ביקורת חיובית מאוד על המעבדה אבל מחבר קיבלתי פידבק שלילי.

והם יכולים לעשות לי את העבודה היום

מצד שני, המקום השני נמצא באשדוד והם מתעסקים רק עם VAG אז אני לא יודע מה תחום הניסיון שלהם עם ABARTH בעיקר פונטו (שיש ממש מעט גם ככה).

מחכה להמלצותיכם,

עומרי.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

היי חבר

אין לי מושג מהיכן קיבלת את הרושם שדן מעבדות מתעסקים רק בוואגיות

אתה מוזמן לראות עבודת הנמכה מדהימה שהם ביצעו אצלי בעבר על מגאן ספורט דור שני

ועבודת קויילוברים עדכנית על הוולקן שלי

דוד הבעלים בחור מקצועי מאוד ומבין עניין גדול בכול נושא הפרונט והמתלים ברכבים מיוחדים

ממליץ בחום רב

וממליץ לתאם מראש

בהצלחה.....

פורסם

ממליץ בחום על ש.ג. דן, מקום מקצועי בהחלט, מחירים מפתיעים, עבודה וסובלנות כלפי הלקוח ברמה מאוד גבוהה.

אני אישית מאז ההכירות איתם, לא פוזל אפילו טיפה למקום אחר אפילו לא מנסה לבדוק אלטרנטיבות אחרות.

סע לשם בלב שלם ותהנה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

לבסוף OE בחר ב"מעבדה".

אחרי ניסיוני האחרון והמאכזב עם ה"מעבדה", הפעם הבאה שלי תהיה אצל דוד (גם מהכרות טובה עם אחיו).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לבסוף OE בחר ב"מעבדה".

אחרי ניסיוני האחרון והמאכזב עם ה"מעבדה", הפעם הבאה שלי תהיה אצל דוד (גם מהכרות טובה עם אחיו).

אכן עשיתי בסוף במעבדה. תודה רבה לעידן וג'וג'ו..

עשו עבודה טובה.

:-)

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תוכן חדש...